דלג לתוכן
אשתי אובחנה עם נוגדני CMV במהלך ההריון. ככל הנראה ההדבקה התרחשה לקראת א
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/06/2003
1 דקות קריאה
שאלה:

אשתי אובחנה עם נוגדני CMV במהלך ההריון. ככל הנראה ההדבקה התרחשה לקראת אמצע ההריון. בננו נולד לפני שלושה ימים ובדיקות השתן אינן מראות נוכחות נוגדנים. האם יש עוד בדיקות שיש לבצע על מנת לוודא שהוא לא נדבק ?

תשובה:
על מנת להוכיח הדבקה תוך רחמית של היילוד בנגיף, נעשה בידוד של הנגיף או זיהוי של החומר הגנטי שלו בשתן ובתרביות רוק בשלושת השבועות הראשונים לחיים. בנוסף ניתן לקחת פרופיל נוגדנים כאמור. ליילודים שנדבקו יש רמות גבוהות של הנגיף בתרביות בדרך כלל, ואילו רמות הנוגדנים לא תמיד אמינות בגלל מעבר של נוגדנים מהאם ליילוד דרך השליה.
רופאים בתחום
ד"ר ראובן אייכנבאום
ד"ר ראובן אייכנבאום נוירולוגיה
4.8
( 6 חוות דעת )
"ד"ר אייכנבאום רגיש למצבנו. שם לב לשיפור במצב, על אף שעברה כמעט שנה מהפעם האחרונה בה היינו בביקור. הוא היה רגיש ואדיב וקשוב"
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס ייעוץ
מומחים בהתאמת טיפול מותאם אישית עם קנאביס רפואי למגוון מטרות טיפוליות (השירות ניתן לבעלי רשיונות/ מרשמים בלבד)
ד"ר יהונתן קפלן
ד"ר יהונתן קפלן עור ומין
4.9
( 149 חוות דעת )
"ד"ר קפלן והצוות שלו היו מלאי אמפטיה ומקצועיים ."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו