התוויות נגד לנטילת אלפא D3
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/08/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

האם אלפא D3 מכיל יוד או שמן דגים? אני רגישה ואסור לי, אבל אני חייבת לקחת, כי יש לי חוסר בסידן.

תשובה:
אלפא D3 או אלפאקלצידול, הוא נגזרת של ויטמין D. התוויות הנגד למתן חוזר זה כוללות רמת סידן גבוהה בדם סימני רעילות של ויטמין D רגישות לוויטמין D או לנגזרותיו לא ידוע לי שהוא מכיל יוד או שמן דגים. בברכה, ד"ר טלי צ'רנוביצקי - אינפומד