דלג לתוכן
האם קונדילומה יכולה להיעלם ללא טיפול?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/11/2009 תאריך עדכון: 06/07/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני כארבע שנים, במהלך ההריון, התגלה אצלי פוליפ בצוואר הרחם, ולאחר ביופסיה התברר כי זוהי קונדילומה. לאחר הלידה הפוליפ נעלם כלא היה. מעולם לא היו יבלות לי או לבן זוגי. האם יכולה להיות קונדילומה ללא כל סימפטום על העור, מלבד הפוליפ בהריון?

תשובה:
הקונדילומה לא נעלמה כלא היתה, אלא ככל הנראה הוצאה בשלמותה בזמן הביופסיה. אני ממליצה לך להמשיך ולהיות במעקב ולבצע בדיקות פאפ אחת לשנה. כדי שתהיה קונדילומה, מספיק נגע אחד. תוכלי לקרוא שאלות ותשובות נוספות בנושא כאן: http://www.infomed.co.il/qIdx/cat_1_12_4.asp

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' פרנסיס סרור
פרופ' פרנסיס סרור כירורגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"חוויה מצויינת!שירות מעולה!"
ד"ר מיכל שמעונוביץ מור
ד"ר מיכל שמעונוביץ מור כירורגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"ד״ר שמעונוביץ רופאה נהדרת, מקצועית ביותר ובו זמנית נעימה ואדיבה. היא מסורה בצורה יוצאת דופן. אני ממליצה בחום לכל מי שתרצה לבחור בד״ר מיכל שמעונוביץ!!"
ד"ר משה רויבורט
ד"ר משה רויבורט יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
5.0
( 3 חוות דעת )
"ד"ר רויבורט רופא בחסד, רגיש ומקצועי! זמין לכל שאלה,מסביר הכל כנדרש,ומבין לגמרי בתחום."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו