דלג לתוכן
סיכונים בניתוח הקטנת שדיים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/02/2010 תאריך עדכון: 16/05/2013
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 22. שדי גדולים מדי לטעמי ולא סימטריים בגודלם. זה כחודש וחצי אני נוטלת גלולות יסמין, וזה הגדיל אותם עוד יותר. אני שוקלת לעשות ניתוח להקטנת חזה. האם בטוח לבצע את הניתוח בזמן נטילת הגלולות? האם בניתוחים כאלה יש תופעות לוואי או סיכונים? מהם? האם

תשובה:
מומחה לכירורגיה כללית

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר הלנה מרטינז
ד"ר הלנה מרטינז עור ומין
4.7
( 32 חוות דעת )
"הלנה רופאה מדהימה שהסבירה והיית קשובה במהלך כל הטיפול"
ד"ר שחר לקס
ד"ר שחר לקס כירורגיה
ד"ר יהודה ספקוטי
ד"ר יהודה ספקוטי נוירולוגיה
5.0
( 5 חוות דעת )
"דר ספקוטי מעבר למיקצועיות מרשימה. הינו אדם אנושי קשוב ואיכפתי. נסך בי בטחון ואמון. הלואי וכל הרופאים יהיו כמוהו."
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו