רגלים רדומות לאחר ישיבה ממושכת
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/02/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

האם הירדמות של הרגליים בעת ישיבה ממושכת (למעלה משעה) מעידה על בעיות גב מסויימות? כמו כן, בישיבה בכיסא לא נוח, לאחר כ-15 דק'.

תשובה:
יש בעיות גב המתבטאות ברדימות ברגליים. בעיה דיסקאלית יכולה להתבטא כך. היצרות תעלת השידרה מתבטאת לרוב ברדימות הרגליים בעמידה ובהליכה ממושכות. יש גם בעיות אחרות, כגון בעיות כלי דם וסוכרת שיכולות להתבטא ברדימות ברגליים. דר' מיכאל מילגרם