פרטים אודות התרופה פרדניזון רציתי בבקשה לברר על תרופה בשם פרדניזון. מה ה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 05/08/2001
1 דקות קריאה
שאלה:

פרטים אודות התרופה פרדניזון רציתי בבקשה לברר על תרופה בשם פרדניזון. מה התרופה הזאת ולמה היא משמשת ומהי מידת הסיכון שלה.

תשובה:
פרדניזון (prednisone) היא תרופה ממשפחת הקורטיקוסטרואידים. משתמשים בתרופות אלו במצבים שונים של דלקות, במחלות חיסון עצמי ובמצבים של חסר בהורמון זה המיוצר באופן טבעי בבלוטת יותרת הכליה (אדרנל). פרטים רבים על התרופה תוכלי למצוא בפורטל שלנו. לחצי על הקישור הבא: פרדניזון ותקבלי את כל הפרטים החשובים. [08/05/2001]