דלג לתוכן

הסכנה בנטילת אלטרוקסין לצורך ירידה במשקל

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 06/06/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

האם נטילה של אלטרוקסין שלא לצורך טיפול בבעיות בלוטת התריס יכולה לעזור לירידה במשקל על ידי הגברת קצב חילוף החומרים?

תשובה:

ממש לא מומלץ. בלוטת התריס היא בלוטת על שמשפיעה על כל המטבוליזם. אם תקחי שלא לצורך - עם הירידה במשקל תקבלי גם צרור תופעות לוואי שיכולות לסכן אותך, כמו הפרעות בקצב הלב, שלשולים, עצבנות יתרה, והרשימה עוד ארוכה. ממש לא מומלץ. ד"ר משה ארוך - רופא משפחה ומתמחה ברפואת ספורט
רופאים בתחום
ד"ר רועי גיגי
ד"ר רועי גיגי כירורגיה אורתופדית
פרופ' שגיא חיימוביץ
פרופ' שגיא חיימוביץ יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר חגי מוסקוביץ
ד"ר חגי מוסקוביץ אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו