נערה הסובלת מכאבי מחזור קשים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/06/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 17, סובלת מכאבי מחזור שמשתקים אותי כבר כמה שנים ולא מאפשרים לי לקיים שגרת חיים רגילה. ראיתי בכמה מקומות שפעילות גופנית עוזרת לכאבים, ולכן אני עדיין ממשיכה בפעילות (אני רקדנית), אך זה בדרך כלל מגביר את הכאב, ובפעם האחרונה זה גרם לי לבחילה וכמעט הקאה. אני משתמשת ב Advil , אך הוא כנראה כבר לא משפיע עלי. יש איזה פיתרון אחר לבעיה זו?

תשובה:
קודם כל, כדי להרגיע אותך, כדאי שתדעי שכחמישים אחוז מהנשים סובלות מכאבי מחזור, וכעשרה אחוז מכאבים הפוגעים בתפקוד היומיומי. יש פתרונות לבעייתך. אני ממליץ בחום לגשת לרופא/ת הנשים שלך כדי למצוא את הטיפול המתאים בשבילך. אינך צריכה לסבול! בנוסף תוכלי לקרוא עוד ובהרחבה על הבעיה שלך בתשובה הבאה בפורטל אינפומד: http://www.infomed.co.il/questions/q_080501_4.htm