מדוע מבצעים ניתוח מתיחת הבטן?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

מדוע מבצעים ניתוח מתיחת הבטן?

תשובה:
במרבית המקרים ניתוח מתיחת בטן מכונה ניתוח "בחירה" או ניתוח "קוסמטי", מכיוון שזהו סוג של ניתוח שאתה עובר מתוך בחירה. בדרך כלל הניתוח אינו מבוצע מתוך שיקולים רפואיים או בריאותיים. ניתוח קוסמטי של הבטן יכול לסייע לך לשפר את המראה שלך, במיוחד לאחר עלייה או יריד משמעותית במשקל. הניתוח מסייע לשטח את הבטן התחתונה ולמתוח עור רופף.
יתר על כן הניתוח יכול לסייע ולהקל על פריחות עור או זיהומים אשר נוטים להופיע בין קפלי עור גדולים.
ניתוח למתיחת הבטן יכול לסייע כאשר:
  • משטר תזונה או פעילות גופנית אינם מסייעים בחיזוק שרירים רופפים. דבר זה נכון במיוחד בעבור נשים שעברו מספר רב של הריונות.
  • העור והשרירים אינם חוזרים למתח הנכון. דבר זה יכול להוות בעיה בעיקר אצל בני אדם אשר אבדו הרבה ממשקל גופם.
ניתוח למתיחת הבטן אינו מהווה פתרון לירידה במשקל.