פירות מותרים לחולה סוכרת
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/06/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני חולה סוכרת, ורציתי לדעת אילו פירות יש באפשרותי לאכול, והאם הפרי פסיפלורה טוב, או יותר נכון לא מזיק לי.

תשובה:
עליך מאד מאד להקפיד באכילת פירות. פירות מכילים המון המון סוכר, ועוד מהסוג הנספג בקלות יתר. הסוכרתי לא יאכל יותר מפרי ליום, או 2 קטנים, או כוס קטנה אבטיח. פסיפלורה כמו כל פרי אחר היא מתוקה!!! המומלץ ביותר תפוח אחד ליום, ולהתיעץ עם דיאטנית מפני שיש עוד דברים שאתה צריך לדעת כסוכרתי!