תוצאות בדיקת HCG המורה על הריון שלילי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/06/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

מתוצאות בדיקת דם מצוין כי בבדיקת hcg quant התוצאה הינה 2 > . מה פשר התוצאה הנ"ל ? האם ההריון חיובי או שלילי ?

תשובה:
האם ביצעת בדיקת שתן ביתית לפני בדיקת ההריון ? האם ייתכן והתבלבלת ומצויין בדף ערך קטן מ - 2 (ולא גדול מ - 2 ? ). בכל אישה בגיל הפוריות, גם בכאלה שאינן בהריון, הורמון ה - HCG נמצא בדם ברמות מזעריות. רמה של 2 מעידה על כך שאינך בהריון.