חשמל סטטי בגוף
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/01/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

בימים האחרונים אני חוטפת זרם חשמלי מכל דבר שאני נוגעת בו. הזרם לא חזק או כואב, אבל מציק. זה התחיל בלי סיבה מיוחדת ומתעצם. היום הזרם חזק יותר מאתמול. מה גם שיש לי תחושה כללית של חולשה וחשמל. מה זה יכול להיות ואיך מטפלים בזה?

תשובה:
זרמים כמו שאת מתארת נקראים חשמל סטטי והם בדרך כלל מופיעים במזג אוויר יבש. הם בדרך כלל אינם קשורים לבעיה בריאותית אצל מי שמייצר את החשמל. אני מצרפת לינק למידע על חשמל סטטי: http://he.wikipedia.org/wiki/חשמל_סטטי