דלג לתוכן

האם דימום מועט בווסת מרמז על בעיות פוריות

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/08/2005
1 דקות קריאה

שאלה:

האם וסת עם דימום מועט בהשוואה לתקופת נטילת הגלולות ולתקופה שלפני נטילת הגלולות מעיד על בעיות בפוריות

תשובה:

את בת 27, כלומר נטלת גלולות למניעת הריון מגיל 17 ללא הפסקה. אינני יודעת באיזה גיל קיבלת ווסת אך ווסתות בשנתיים הראשונות אצל נערות הן בד"כ ללא ביוץ, וסת כזו מאופיינת בדימום כבד מהרגיל ואף כאבים בזמן הווסת. אם כמות הדימום עדיין מטרידה אותך מומלץ שתתייעצי עם רופא/ת נשים.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר שמואל גרפי
ד"ר שמואל גרפי עיניים
פרופ' אלי צוקרמן
פרופ' אלי צוקרמן פנימית
ד"ר דן קרטר
ד"ר דן קרטר גסטרואנטרולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו