דלג לתוכן
ישנו טיפול בהזרקות של חומר בשם בוטוקס - רעלן המופק מהחיידק BOTULINUM , ש
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 07/12/2002
1 דקות קריאה
שאלה:

ישנו טיפול בהזרקות של חומר בשם בוטוקס - רעלן המופק מהחיידק BOTULINUM , שיש לו השפעה על קצות העצבים על גבי בלוטות הזיעה. הטיפול ניתן בהזרקה לאזורים בהם יש כוונה להפחית הזעת יתר. השפעת הטיפול נמשכת בין 4 חודשים לשנה. לאחר מכן יש לחזור על ההזרקה. החיסרון הוא בעלותו הגבוהה (אלפי שקלים) . הטיפול מבוצע ע"י רופאי עור.

תשובה:
ישנו טיפול בהזרקות של חומר בשם בוטוקס - רעלן המופק מהחיידק BOTULINUM , שיש לו השפעה על קצות העצבים על גבי בלוטות הזיעה. הטיפול ניתן בהזרקה לאזורים בהם יש כוונה להפחית הזעת יתר. השפעת הטיפול נמשכת בין 4 חודשים לשנה. לאחר מכן יש לחזור על ההזרקה. החיסרון הוא בעלותו הגבוהה (אלפי שקלים) . הטיפול מבוצע ע"י רופאי עור. [12/07/2002]
רופאים בתחום
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס ייעוץ
מומחים בהתאמת טיפול מותאם אישית עם קנאביס רפואי למגוון מטרות טיפוליות (השירות ניתן לבעלי רשיונות/ מרשמים בלבד)
ד"ר דניאל לוין
ד"ר דניאל לוין אורתופדיה
4.8
( 104 חוות דעת )
"שלום, היום זו היתה הפעם הראשונה שפגשתי את ד"ר לוין, הגעתי אליו בהמלצות חמות של מטופלים קודמים וההמלצות בהחלט הוכיחו את עצמן, רופא מקצועי רגיש ומלא סבלנות, מעבר להסבר המקצועי נענה לכל שאלה והיה קשוב לכל הפרטים שהעלתי, חוויה מתקנת. תודה ד"ר לוין."
ד"ר שמוליק יצחק
ד"ר שמוליק יצחק אורתופדיה
4.9
( 10 חוות דעת )
"אני יניב וינשטיין שופט כדורגל עברתי פציעה של קרע בשריר לדר יצחק שמואל יש אבחנה מקצועית וקבלת טיפול מקצועי ברמה גבוהה ברצוני להודות לו על היעוץ והטיפול המסור!"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו