תופעות הלוואי של רדוקטיל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/07/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 19. לפני שבוע התחלתי לקחת רדוקטיל 15 מ"ג. הכול היה בסדר עד לפני יומיים, הייתי עייפה רציתי ללכת לישון, עצמתי את העיניים ופתאום הרגשתי שאני נחנקת. התעוררתי והרגשתי מין לחץ בראש שגרם לי להרגיש כאילו המוח שלי מתפוצץ. אחרי דקה נרגעתי, הצלחתי לישון, אבל מאז יש לי לחץ בראש שלא עוזב אותי וזה קורה לי כל פעם כשאני הולכת לישון. האם זה יכול להיות כתוצאה מן השימוש ברדוקטיל?

תשובה:
כאבי ראש ונדודי שינה הם אכן תופעות לוואי שכיחות של התרופה רדוקטיל. כאבי ראש מופיעים ב-30% מן המטופלים ונדודי שינה ב-11% מהמטופלים. תוכלי לקרוא עוד על תופעות הלוואי של רדוקטיל כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_100807_8.asp