טיפול משולב בדיכאון ובבעיות שינה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

התחלתי לקחת תרופת רסיטל במינון של 20 מ"ג לטיפול בבעיית דיכאון. בנוסף לכך, גם לפני נטילת התרופה, היו לי בעיות הירדמות, כאשר לפני כמה שנים לקחתי מלטונין במינון 3 מ"ג בהתייעצות עם נוירולוג. האם ניתן לקחת את המלטונין לצד הרסיטל, או האם יש התנגש

תשובה:
אין התנגשות בין רסיטל (ציטאלופראם) לבין מלטונין. לתרופה אחרת ממשפחת ה- SSRI, תרופה בשם fluvoxamine, יש התנגשות עם מלטונין. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד