דלג לתוכן
הנקה בנוכחות החיידק הליקובקטר פילורי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 15/07/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

בבדיקה נמצא שיש לי את החיידק הליקובקטר. יש לי תינוק בן 3 חודשים ואני מיניקה. כבר חודש שיש לי כאבי בטן ורק עכשיו התגלה החיידק. האם זה יכול לעבור לתינוק בהנקה או בכל דרך אחרת? אני מאוד מודאגת.

תשובה:
חיידק ההליקובקטר נמצא בקיבה שלנו ולא בדם, ולכן אין כל חשש להידבקות התינוק בזמן ההנקה. תוכלי לקרוא עוד כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_062807_7.asp
רופאים בתחום
פרופ' ארנון ברוידס
פרופ' ארנון ברוידס אלרגיה ואימונולוגיה
מומחה ברפואת ילדים, אלרגיה ואימונולוגיה קלינית בילדים
ד"ר רות באר (וייזל)
ד"ר רות באר (וייזל) יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
5.0
( 4 חוות דעת )
"הביקור היה רציני ומקצועי, הסברים בכתב ובע"פ, שאלון מפורט . ייעוץ מקיף מאוד שבסופו הסכמנו על טיפול מתאים"
ד"ר ניצן שלזינגר
ד"ר ניצן שלזינגר רפואת שיניים
מנהל מרכז להשתלות שיניים ואסתטיקה במרכז יהלום
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו