שילוב של סיאליס עם לאמיזיל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/07/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

נטילה בו זמנית של שתי תרופות - טבליית סיאליס (לטיפול באין אונות) וטבליית לאמיזיל (לטיפול בפטרת) - האם קיימת בעיה בשילוב? האם תהיה תגובה בין-תרופתית?

תשובה:
באופן עקרוני אין תגובה בין שתי התרופות וניתן ליטול אותן ביחד. לאמיזיל היא תרופה שיכולה לפגוע בתפקודי הכבד, ולכן מומלץ לבדוק את אנזימי הכבד במהלך השימוש בתרופה. אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא שרשם לך את שתי התרופות ומכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד