כאבי ראש ובחילות שעשויים להצביע על מיגרנה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת זה כחודש מכאבי ראש בצד שמאל מאחורי האוזן כלפי מעלה. מספר פעמים היו בחילות. נוירולוג הפנה אותי לבדיקת CT. הסיכום היה ללא ממצא פתולוגי, אבל היו ממצאים צדדיים - "ציסטה קטנה מרטנציה בתחתית מערת הלסת משמאל, עיבוי רירית מינימלי במערת הספנואי

תשובה:
לממצאים שציינת בתשובת ה- CT אין כל משמעות, והם אינם המקור לכאבי הראש אותם את מתארת. כאב ראש מאחורי האוזן יכול להיות תוצאה של בעיה במפרק הלסת באותו הצד. העובדה שאת סובלת מבחילות עשויה לתמוך בכך שאולי מדובר במיגרנה. לבירור כאבי ראש עלייך לפנות לנוירולוג. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד