מחזור מתמשך למרות נטילת אוטרוגסטן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/07/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

יש לי וסת שנמשכת כבר 14 יום. הרופא נתן לי אוטרוגסטן 200 במתן וגינלי פעם ביום. כבר לקחתי פעמיים וזה לא עוצר את הדימום. האם זה באמת אמור לעצור את הדימום? אולי כדאי לקחת פעמיים ביום?

תשובה:
אוטרוגסטן אמור לעזור בסידור המחזור החודשי. זוהי תרופה המכילה פרוגסטרון. הייתי ממליצה לך להיעזר בסבלנות ולקחת את התרופה על פי הוראות הרופא. אם אחרי שבוע עדיין הדימום לא מפסיק , התקשרי לרופא המטפל בשביל לשמוע את דעתו. אל תיקחי שני כדורים ליום על דעת עצמך. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד