דלג לתוכן

האם מינון לא נכון של אלטרוקסין יכול לפגום בריכוז או בזיכרון ? מדובר במי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 08/08/2004
1 דקות קריאה

שאלה:

האם מינון לא נכון של אלטרוקסין יכול לפגום בריכוז או בזיכרון ? מדובר במינון של 200 מ"ג ליום עקב גידול ממאיר והוצאת בלוטת התריס.

תשובה:

מינון לא נכון יגרום לחוסר איזון של הורמוני בלוטת התריס ומצב זה עשוי בהחלט לפגוע בזיכרון ובריכוז. בכל מקרה יש לעשות מעקבים תדירים של T3 ו T4
רופאים בתחום
ד"ר נעה אפרת בן ברוך
ד"ר נעה אפרת בן ברוך אונקולוגיה
פרופ' אלדד קטורזה
פרופ' אלדד קטורזה יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר אירית יעקבי
ד"ר אירית יעקבי רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו