דלג לתוכן
אני מעשן נרגילה כבר 3 שנים בערך ואני לא מרגיש שום שינוי בכל הדברים שהזכר
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 16/08/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מעשן נרגילה כבר 3 שנים בערך ואני לא מרגיש שום שינוי בכל הדברים שהזכרתם. לדוגמה, אני משחק כדורגל כבר המון זמן ואני לא מרגיש קושי, ואין לי ליחה וקשיי נשימה, ואני מעשן 3 שנים לפחות, 3-4 פעמים ביום, כך שזה אמור לגרום נזק, אך איני מרגיש כלום. הנכם מוכנים בבקשה לענות למה איני מרגיש כלום ?

תשובה:
הנזק בעישון הוא נזק מצטבר. כמו כן הוא מאוד תלוי במצבך הבריאותי הכללי ובכושר הגופני שלך. אם אתה בכושר מצוין ובריא, פחות תרגיש את השפעות העישון, אך הנזק לריאות נותר אותו נזק.
רופאים בתחום
ד"ר גלעד חבצלת
ד"ר גלעד חבצלת הפרעות קשב וריכוז
4.9
( 24 חוות דעת )
"דר' חבצלת אדם מקסים. נעים מקשיב רופא קשב וריכוז מצויין ובעל ידע נרחב בטיפול. ממליצה בחום לפנות אליו.. כבר ילד שני שלי שמטופל אצלו ואני מאוד מרוצה. כן ירבו כמוהו!"
ד"ר אריאל ונדר
ד"ר אריאל ונדר עיניים
רופא עיניים בכיר, מנהל רפואי של iClinic, מנהל תחום הסרת משקפיים בלייזר באינפומד
ד"ר וסים עבוד
ד"ר וסים עבוד כירורגיית פה ולסת
אחראי תחום הפרעות הלעיסה במכון להפרעות תנועה, מרכז רפואי שיבא תל השומר, אחראי מרפאת מפרק הלסת TMJ במחלקה לכירורגיה פה ולסתות, מרכז רפואי בני ציון חיפה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו