דלג לתוכן
שימוש בגלולות למניעת הריון לאישה מניקה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/08/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני חודש לאחר לידה רגילה, ללא תפרים. קיבלתי מהרופא שלי גלולות למניעת הריון בשם סרזט שזוהי גלולה שמתאימה להנקה. שאלתי היא: אני משתמשת גם בסימילק וגם בהנקה, האם זו בעיה? האם הסיכון להיקלט להריון הוא גבוה, או נמוך? תמיד השתמשתי בגלולות בשם גינרה לפני ההריון. האם הגלולה סרזט מכילה כמות גדולה יותר של הורמונים, מכיוון שידוע לי שיש גלולות שמנפחות את הגוף.

תשובה:
הגלולות שמתאימות להנקה מכילות רק פרוגסטרון ללא אסטרוגן, וכך נמנעת פגיעה בהנקה. הסיכון להיכנס להריון בהנקה קיים, ומכאן חשיבות נטילת גלולות בזמן ההנקה.
רופאים בתחום
 רעות מוקדס
רעות מוקדס רפואה משלימה
5.0
( 20 חוות דעת )
"הגעתי לרעות לטיפול נטורופתי בזום, עם פרופיל שומנים גבוה וסוכר מאוד גבוה. רעות התאימה לי תזונה במיוחד לצרכים שלי והסבירה מה כל דבר עושה ועוזר ובדקה שאלון מאוד מקיף. יצאתי מאוד מרוצה עם מלא ידע ותמיכה כל הזמן שלה"
ד"ר רונן בן יוסף
ד"ר רונן בן יוסף גריאטריה
5.0
( 39 חוות דעת )
"ביקור הבית של דקטור בן יוסף היה לאמא שלי חולת אלצהיימר. זהו ביקור הבית השני של הרופא אצלה. דוקטור בן יוסף הוא רופא מקצועי מאוד. אדיב, רגיש למצבה, מכבד מאוד וגם לאחר סיום הביקור הוא זמין לנו (המשפחה) בכל עת שנחפוץ. ממליץ עליו בחום"
ד"ר ואיל ח'ורי
ד"ר ואיל ח'ורי כירורגיה
5.0
( 7 חוות דעת )
"בשמחה! הנה ניסוח קצר ומכובד: תודה רבה לדוקטור ואייל ח'ורי, על ההסבר הסבלני, היחס המכבד והמקצועיות. היה לי חשוב להבין – ואתה הסברת בצורה ברורה ומרגיעה ביותר מעריכה מאוד! 🙏"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו