דלג לתוכן
שימוש בגלולות למניעת הריון לאישה מניקה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/08/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני חודש לאחר לידה רגילה, ללא תפרים. קיבלתי מהרופא שלי גלולות למניעת הריון בשם סרזט שזוהי גלולה שמתאימה להנקה. שאלתי היא: אני משתמשת גם בסימילק וגם בהנקה, האם זו בעיה? האם הסיכון להיקלט להריון הוא גבוה, או נמוך? תמיד השתמשתי בגלולות בשם גינרה לפני ההריון. האם הגלולה סרזט מכילה כמות גדולה יותר של הורמונים, מכיוון שידוע לי שיש גלולות שמנפחות את הגוף.

תשובה:
הגלולות שמתאימות להנקה מכילות רק פרוגסטרון ללא אסטרוגן, וכך נמנעת פגיעה בהנקה. הסיכון להיכנס להריון בהנקה קיים, ומכאן חשיבות נטילת גלולות בזמן ההנקה.
רופאים בתחום
 ראודה מאדי
ראודה מאדי סחרחורת
5.0
( 44 חוות דעת )
"ראודה מקצועית מאוד ונעימה. כבר פעם שנייה שהיא מטפלת בי בורטיגו במסירות ובנועם תוך שהיא מסבירה ותומכת. אני ממליצה מאוד עליה."
ד"ר לימור בנימיני-בן יעיש
ד"ר לימור בנימיני-בן יעיש אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
4.8
( 5 חוות דעת )
"ד״ר בנימיני סייעה לי בניתוח להסרת ציסטה. הייתה מאוד מקצועית, הסבירה את המצב לאורך הדרך וסבלנית. שמח מאוד שבחרתי להגיע לד״ר בנימיני."
ד"ר איילת אולך
ד"ר איילת אולך עור ומין
5.0
( 6 חוות דעת )
"רופאה מהממת, מקצועית, חייכנית, סבלנית מאד! גישה מעולה לילדים"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו