דלג לתוכן

השפעות של רדוקטיל על תסמונת קדם-וסתית ועל מצב הרוח

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/08/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בת 40, אחרי לידה ועם משקל יתר. התחלתי טיפול תרופתי עם רדוקטיל כדי להפחית את משקלי ב-20 ק"ג. האם התרופה תמיד פוגעת בקבלת הווסת, עד כדי היעלמותה? והאם כל עוד אני מטפלת בתרופה, אהיה ערה בלילות כי קשה לי להירדם? בדרך כלל אין לי בעיות שינה. האם כאשר אפסיק את הטיפול בתרופה אעלה במשקל למרות שאשמור על הרגלי תזונה בריאים והתעמלות על בסיס יום-יומי? סבלתי גם מ- PMS (תסמונת קדם-וסתית) יום לפני המחזור. מאז שאני נוטלת את התרופה נעלמו לחלוטין בעיות ה- PMS ויש לי מצב רוח יותר טוב. האם זה קשור לתרופה? בעבר סבלתי מחרדות (מגיל 23 עד הלידה), אבל מאז הטיפול ברדוקטיל נעלמו כל התופעות. האם זה קשור לתרופה?

תשובה:

על תופעות הלוואי של רדוקטיל תוכלי לקרוא באינדקס התרופות של אינפומד: http://www.infomed.co.il/drug4.asp?dID=341

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר אליהו כץ
ד"ר אליהו כץ פנימית
פרופ' אריאל בן-עמר
פרופ' אריאל בן-עמר רפואת שיניים
ד"ר כרמי גלר-ברנשטיין
ד"ר כרמי גלר-ברנשטיין ילדים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו