המון תודה על העדכון המלא לגבי בלוטת המגן. אילו בדיקות אני אמורה לעבור כד
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/08/2002
1 דקות קריאה
שאלה:

המון תודה על העדכון המלא לגבי בלוטת המגן. אילו בדיקות אני אמורה לעבור כדי לבדוק את הבלוטה? ייתכן שאצלי על פי הסימפטומים שציינת - הבלוטה עובדת מהר מדי

תשובה:
הבדיקות שעלייך לעבור הן: TSH T3 T4 נוגדנים נגד בלוטת התריס ומיפוי רדיואקטיבי של הבלוטה.