האם רמת בטא גבוהה אחרי IVF מורה על תאומים
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/08/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני לאחר טיפול IVF ראשון, החזרת 2 עוברים בשלב בלסטוציסט יום 5, ביום ה-10 לאחר ההחזרה בטא 614, לאחר יומיים (17.8) 1337, ולאחר 6 ימים (23.8) בטא 7658. האם בטא עולה נורמלי? האם ישנו סיכוי לתאומים? האם אני בטווח הנורמלי?

תשובה:
ככל הנראה הבטא עולה כצפוי במקרי הריון. כמובן, יש להמשיך ולעקוב (הבדיקה האחרונה גבולית). קשה לי לדעת על סמך הנתונים שציינת אם מדובר בהריון תאומים.