פורום טיפולי פוריות - עמוד 1343
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי, מומחה בגניקולוגיה, מחלוצי ההפריה החוץ גופית בארץ.
פרופ' אשכנזי ייסד וניהל את היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים השרון, עד לאיחודה עם היחידה בבית חולים בילינסון. בנוסף לפעילותו ביחידת ה- IVF, ניהל וקידם גם את היחידה לפוריות הגבר של בית חולים השרון יחידה שרשמה לזכותה הישגים מרשימים וזכתה למוניטין רב.
כיום פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי משמש כסגן מנהל היחידה בבלינסון – מרכז רבין שכיום הינה היחידה הציבורית הגדולה בארץ, ומרצה בכיר
בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב.
פרופ' אשכנזי מפרסם שנים רבות בספרות המקצועית הבין לאומית הטובה ביותר. מאמריו עוסקים בתחום פוריות
האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית, הן בהיבט הקליני והן בהיבט המחקרי. עד כה פרסם פרופ' אשכנזי למעלה מ-100 מאמרים בתחומים אלו.
במחקריו נבדקו השפעת תרופות שונות לגרימת ביוץ על שיעורי ההריונות, השפעת פרמטרים השונים של הזרע על איכות ההפריה, העוברים, וההצלחה בטיפולי IVF. בנוסף התמקדו מחקריו בתסמונת השחלות הפוליציסטיות, השפעת גורמים סביבתיים ואורח חיים, על תוצאות הטיפול בהפריה חוץ גופית ושיעורי ההצלחה.
עיסוקו רב השנים של פרופ' אשכנזי בהיבטים השונים של פוריות הגבר הביא לשיתוף פעולה פורה עם פרופ' משיח ויחד הם הקימו את בנק זרע הפרטי החדש והמודרני בישראל סופרם (סופר ספרם).
את טיפולי ההפריה החוץ גופית (IVF) פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי מבצע במטופליו בבית חולים אסותא בתל אביב ובנוסף מבצע:
אבחון ליקויי פוריות - צילום רחם, היסטרוסקופיה, לפרוסקופיה, השבחת זרע, הזרעות, בחירת מין הילוד.
הפריה חוץ גופית, תרומת ביציות פונדקאות, הקפאת ביציות.
בנק זרע - תרומת זרע, הקפאת זרע לשימור ולגיבוי ל IVF.
פיפל, גרידה, הפסקת הריון, הפלה נדחית.
מעקב הריון- תפירת צוואר הרחם, דיקור מי שפיר, אולטרא סאונד הריון, שקיפות עורפית.
ניתן להפנות שאלות לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי פורום טיפולי פוריות >
כתבה במאקו: כשל חוזר בהשתרשות: החידושים האחרונים באבחון ובטיפול שכדאי להכיר
קבלת קהל:
יום שני וחמישי
15:30-20:00
יום שלישי
17:30-20:00
אפשרויות חניה:
כחול לבן ברחוב עם Pango או Cello
כמו כן יש חניה מתחת לבנין או חניון רגיל ברחוב הנ״ל אחרי מס׳ 2, חניון אחוזות החוף
יש הנחה לתושבי תל אביב
-
החזרת עובר טרי בן 5 ימים
חסוי 05/02/2019 | 10:14פרופ' שלום. אני ובעלי עושים טיפולי pdg עקב תסמונת נדירה שהתגלתה רק לאחר ההריון הראשון. ביום ראשון האחרון הוחזר עובר נשא אך באיכות aa . מתי ניתן לדעת האם אני בהריון? והאם תקין שהוחזר עובר זה? בביח טענו שהוקפא עובר בריא אך באיכות פחות טובה והעדיפו להחזיר את הנשא . אודה לתשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מטרת ה-PGD הנה לאתר עוברים תקינים ולכן הטענה להחזרת עובר לפי איכותו המורפולוגית אינה ברורה ?
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/02/2019 | 12:09הוסף תגובה
-
עובר טרי בן 5 ימים
חסוי 06/02/2019 | 18:58האם היה נכון להחזיר דווקא את הנשא ולא את הבריא? אם בכל מקרה הבריא הוקפא ומתי אמורה להיות השרשה? אובטירל נילקח לפני 11 יום והחזרה הייתה לפני 4 ימיםהוסף תגובה
-
עובר טרי בן 5 ימים
חסוי 06/02/2019 | 20:02עכשיו אני מתחילה להילחץ שעשו טעות לפי מה שאני מבינה ממה שכתבתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תפני את שאלתך לרופא המטפל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2019 | 23:52הוסף תגובה
-
-
בטא שלא מכפילה את עצמה
שי 06/02/2019 | 20:17שלום, עשיתי בדיקת דם עשרה ימים אחרי החזרת עוברים. הבטא היתה 92.7 (יש לציין שתשעה ימים קודם לכן קבלתי חצי מזרק אוביטרל, אם רלוונטי). יומיים אחכ, ביום 12 הבטא 129. הפרוגרסטרון והאסטרידיול תקינים. כמו כן הבטן נפוחה מאד, מרגישה שאני הולכת להתפוצץ ממש. (הנפיחות מאד גלויה לעין). ויש לי כל הזמן כאבי בטן מציקים. גם בבטן התחתונה וגם במותנים. 1) האם יש סיכוי להריון הזה? 2) איך אני שוללת הריון מחוץ לרחם בשלב כזה (בקושי שבוע 4), כי התסמינים שונים מפעם אחרת וזה דיי מלחיץ אותי. תודה רבה מראש!!!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
מתקבל הרושם שמדובר בהיריון לא תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2019 | 23:51הוסף תגובה
-
-
פרופיל הורמונלי
הודיה 06/02/2019 | 23:10שלום לך אני בת 29,עשיתי פרופיל הורמונלי ביום 9 למחזור הרופא ביקש לבצע את הבדיקה לאחר שאני נקייה 3 ימים התוצאות הן Ca-125 8 u/ml Dhea so4 9.40umol/l E2 36.7 Fsh 5.79 Lh 0.5 Prolactin 196.2 Testosterone 1.28 אשמח לתשובה תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
למרבה הצער זה לא המועד שצריך חבצע את הבדיקה ולכן כל התיחסות עלולה לטעות למטרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 06/02/2019 | 23:46הוסף תגובה
-
-
שימור פוריות- מונופור
הבחורה... 10/12/2018 | 02:24שלום וברכה. ראשית תודה רבה על הפורם לשאול שאלות אנונימיות ולקבל מידע מקצועי. תבורכו אני בחורה בת 35 ונכנסתי לתהליך שימור ביציות. 4 ימים ראשונים בתהליך הזרקתי 300 מונופור ליום. וביום החמישי הגעתי למעקב והתברר שיש זקיקים קטנים ורק ביצית אחת בגודל 18 ולכן אני צריכה להפסיק את התהליך ולחכות למחזור שיוקדם לי ולהתחיל תהליך רק במחזור שאחריו. יש לציין שקיבלתי את זה מאוד קשה, לא התכוננתי לשום כשל ופתאום הכל נראה לי נצח. שאלתי היא: מה הסיבה לכשל הזה? האם זה אומר שיש לי חלילה בעיה כלשהי? מדוע צריך לחכות לעוד 2 מחזורים? בגיל שלי מה כמות הנורמה שמצליחים לשאוב בסבב אחד? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
המשך
הבחורה 10/12/2018 | 03:13אני מוסיפה את הנתונים מהבדיקות דם דאז אוסטרדיול -195 פרוגסטרון- 1.00 FSH- 7 LH- 2.2 tsh- 1.49 אגב, מתנצלת מראש, בגלל בעיה טכנית ההודעות מופיעות כמה פעמיםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
להערכתי הטיפול לא היה הולם היות והפרופיל ההורמונלי שלך הנו צקין ולכן התוצאה אינה הולמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 11/12/2018 | 23:30הוסף תגובה
-
המשך
הבחורה הזקוקה לתקווה... 11/12/2018 | 23:36תודה רבה על תגובתך (חיכיתי לה) היום קיבלתי הנחיה מחודשת למחזור הבא, להזריק 5 ימים לפני המחזור דקפפטיל עד היום הראשון של המחזור ורק אח"כ מנפור וכו' מה דעתך בעניין? ובכללי מה לדעתך היה ניתן לעשות, ועל בסיס הנתונים שלי מה הכמות הביציות האפשרית שינתנו לשאיבה אחת? אגב, עדכנו אותי שעל בסיס הנתונים שלי שאדע מראש שאצטרך כמה שאיבות. מודה שוב על המענההוסף תגובה
-
המשך
הבחורה הזקוקה לתקווה... 12/12/2018 | 00:02אגב, אמרו לי להגדיל את המינון של המנפור מ- 300 (של הפעם הקודמת) ל- 450הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
חזקה על הרופא שלך שבהתחשב בכל הנתונים שלך המצביעים על מצב הרזרבה השחלתית שלך יבחר בטיפול הראוי ביותר להפקת מספר ביציות אופטימאלי בטיפול הייעודי המתוכנן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2018 | 00:06הוסף תגובה
-
המשך
הבחורה הזקוקה לתקווה... 12/12/2018 | 00:18העניין הוא שהרופא אמר לי במפורש שגם הוא מופתע מאוד מהתוצאות שהיו, כי הפרופיל ההורמונלי שלי בכללי תקין ואילו אני בת 35 והגוף שלי מגיב כמו מבוגרת (אלו הם מילותיו). ולכן הוא מגדיל לי למפרע את כל הטיפול הבא למקסימום והוא צופה שאצטרך כמה שאיבות. את האמת, הרגשתי מאוד מרוסקת ומבוהלת, מרגישה שאין לי כוחות נפש להתחיל את התהליך שנראה לי כנצח ועם מינימום תקווה. לכן חוות דעתך משמעותית עבורי, במיוחד אם היא תוסיף לי אופטימיות. שוב תודה וסליחה על הנדנוד, בתקווה להבנה.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
כדי לבסס אבחנה וטיפול יתכן שמדדים נוספים כמו מצב הזקיקים הבסיסי AFC ובדיקת AMH עשויים לפתור את התעלומה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2018 | 12:21הוסף תגובה
-
המשך
הבחורה המצפה לתקווה? 12/12/2018 | 14:38תודה רבה רק מה זה זה אומר? (אני חדשה בעניין...) אלו הם תוצאות בדיקות דם? של מתי?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
אלו מדדים המצביעים על מצב הרזרבה השחלתית של האישה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 12/12/2018 | 22:55הוסף תגובה
-
שאלה נוספת בהמשך
ריקי 14/01/2019 | 20:38שלום וברכה בעקבות ההתכתבות האחרונה, פניתי לפרופסור המטפל ולא קיבלתי מענה ברור בעניין אבל הוא אמר שלי שנתחיל את התהליך הארוך. ז"א שהתחלתי להזריק דקפפטיל מהיום- 21 ביום השני למחזור הגעתי לאולטרסאוד אבל התברר שיש לי כבר זקיק אחד ולכן ביקשו ממני להגיע לביקורת בעוד 10 ימים ולהתחיל טיפול מחודש. את האמת די כעסתי ואמרתי שלא שייך להתקדם בלי לנסות לעשות שינוי או להסביר את העניין. ואז קיבלתי טלפון שכנראה יש לי צ'יסטה ואגיע מחר להוציא אותה ואז נחושב על המשך. אשמח מאוד לדעת את דעתך בעניין,אני די חוששת ומעוניינת לדעת אם זו באמת הייתה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש המצפה לתקווההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
ההתיחסויות הסותרות אינן ברורות,ולכן לא אוכל להתיחס לגופו של מקרה,פרט לעובדה שהייתי בוחר במקרה הנדון בפרוטוקול טיפולי אחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 15/01/2019 | 11:29הוסף תגובה
-
עדכון סופי להיום
ריקי 15/01/2019 | 23:00ראשית, אני מודה על המענה. למרות שאתה עונה לכולם, אני לא רואה זאת כמובן מאליו- יישר כח! היום נפגשתי עם הפרופסור המטפל בי. ובבדיקת אולט' התברר שזה בכלל לא צ'יסטה אלא זקיק מוגדל שנותר מטיפול קודם ובזכות הדקפפטיל הוא הוקטן ל- 13. קיבלתי הנחיה להמשיך עם הדקפפטיל עד היום ה- 6 של המחזור (כולל). ומהיום ה- 7 להזריק מידי יום 450 מנופור ולהגיע לבדיקה אחרי 4 ימי הזרקות. אגב, אמרתי לפרופסור שהתיעצתי (לא אמרתי שאיתך) וקיבלתי הנחיה לבדוק AFC ו- AMH שעשויים לפתור את התעלומה (כדבריך). אז הפרופסור המטפל הרגיע אותי שלאחר 17 ימי דקפפטיל ובזכות המינון המוגדל שעכשיו קיבלתי, אנו נותנים כרגע את כל העוצמה לטיפול יעיל בצורה המקסימלית. עכשיו אני קצת יותר רגועה, אבל אשמח לדעת את דעתך בעניין, כדי להיות יותר רגועה. מודה לך מראש ושוב תודה בשמי ובשם כל הנעזרותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא נותר אלא לקוות שהטיפול המוצע יניב תגובה ראויה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 16/01/2019 | 14:13הוסף תגובה
-
עדכון סופי להיום
ריקי 16/01/2019 | 16:45אמן, תודה. אני רק מקווה שמבחינתך זה גם טיפול הכי אופטימלי במצב שלי ועפ"י הנתונים שחשפתי.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
לא תמיד דברים שרואים משם גם רואים מכאן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 17/01/2019 | 22:11הוסף תגובה
-
המשך
ריקי 17/01/2019 | 22:29ואם מה שחשפתי אלו הם הנתונים היחידים??? (אלא אם כן אני חשוב שאעדכן עוד נתונים). אני מרגישה שאני זקוקה לכח בשביל הטיפול הזה אני כבר 17 יום עם דקפפטיל, ומחר מתחילה ל10 ימים(לפחות) 450 מנופור... אני זקוקה לתקווההוסף תגובה
-
תשובת מומחה
פעלי בהתאם להוראות הרופא המטפל,ונקווה להצלחתך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 18/01/2019 | 11:31הוסף תגובה
-
בהמשך
ריקי 19/01/2019 | 20:11אמן מקווה לבשר בשורות טובותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 19/01/2019 | 21:48הוסף תגובה
-
סוף סיפור- בהמשך להתכתבות- הקפאת ביציות
ריקי 05/02/2019 | 04:34שלום וברכה אחרי ההתכתבות הארוכה יש סוף לסיפור, רק שלקח לי כמה ימים להתאושש אני רק מזכירה שאני בחורה בת 35 שעברתי טיפול ארוך לצורך הקפאת ביציות 19 ימים דקפפטיל 12 ימים מונפור 450 ובשבוע האחרון אורגלוטרן ו-2 דקפפטיל בסוף וה- TSH שלי הוא 1.49 בפועל הצליחו לשאוב 4 ביציות והקפיאו 3 אני מאוד מבוהלת והסטרית מה זה אומר מבחינתי?? אני מתכוונת לגשת לסבב נוסף, האם זה אומר שזה יהיה צפי התוצאות חלילה?? האם יש דרך לסוף יותר אופטימי? כי הפרופסור המטפלת אמר שזהו הטיפול המקסימאלי... התייעצתי עם מלווה לפריון והיא אמרה לי לגשת לכל ה-4 סיבובים, לפני שלא ישאר לי מה לשאוב. זה נשמע תחזית מפחידה, דכאונית וחסרת תקווה האם זה נכון??הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
תנובת הביציות שלך אינה גבוהה ,חזקה על הרופא שלך שישפר את הפרוטוקול הטיפולי על מנת להפיק מספר רב יותר של ביציות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/02/2019 | 12:13הוסף תגובה
-
המשך
ריקי 06/02/2019 | 01:43העניין הוא שהוא אמר לי שאין טיפול שונה. זה הטיפול הכי אגרסיבי ולכן אני מבינה שאני צפויה חלילה לאותם תוצאות... אילו אופציות קיימות לשיפור הפרוטוקול? האם אני מבינה מתוך דברייך שיש לי סיכוי כלשהו להפקת מספר רב יותר של ביציות? איך עושים את זה? תודה מראשהוסף תגובה
-
המשך
ריקי 06/02/2019 | 02:21אני מזכירה רמת ה-FSH שלי הוא: 7הוסף תגובה
-
המשך
ריקי 06/02/2019 | 02:28אני מזכירה שרמת ה-FSH שלי היא: 7הוסף תגובה
-
-
תמיכה (לת)
אוריאן 05/02/2019 | 18:48שלום. החזירו לי שני עוברים ביום שלישי שעבר.. בדקתי תמיכה שלשום. הפרוגסטרון היה 98.בדקתי גם היום ופרוגסטרון ירד ל60. האם התמיכה ירדה כי הטיפול נכשל או שצריך להוסיף תמיכה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
כאבי בטן כתוצאה מאנדומטרין (לת)
ליאת 05/02/2019 | 15:38שלום לאחר שתי הפלות בשנה וחצי האחרונות בשבוע 7. בשלב זה ממשיכים לנסות בצורה טבעית. הרופא המליץ כעת על אנדומטרין לאחר קיום יחסי המין. כעת לוקחת ארבעה ימים אנדומטרין פעמיים ביום. כבר יומיים כאבי בטן חזקים. האם תופעת לוואי של האנדומטרין? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
עובר טרי בן 5 ימים (לת)
חסוי 05/02/2019 | 15:32שלום פרופסור יקר. בעלי ואני בטיפולי pgd . ביום ראשון האחרון הוחזר עובר נשא באיכות aa והוקפא בריא באיכות פחות טובה הרופאה המליצה להחזיר את הנשא כיון שהסיכויים שלו יותר גבוהים. מתי אמורה להיות ההשרשה? נאמר לי לעשות בדיקת דם ביום ה10 להחזרה. אודה לתשובתך האם נכון לבצע את הבדיקת גם כעבור 10 ימיםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש -
טיפול
רוצה לרדת 03/02/2019 | 17:41אני סובלת מהשמנ יתר BMI 37 בעקבות דימומים והכתמות ווסתות לא סדירות פניתי לרופאת פוריות כעת אני לאחר חודשים של לטרוזל ואוביטרל חודש אחד ובחודש השני לא היה בכלל התפתחות ולכן לא הוזרק אוביטרל ובנוסף הפניה לדיאטנית מכיון שכרגע אני לא לחוצה להריון אלה לסידור המחזור והבדיקות והמעקבים מכניסים אותי ללחץ ולמתחים החלטנו להפסיק את הטיפול והמעקב ולהמשיך להשקיע רק בירידה במשקל שאלתי היא האם לסידור המחזור מספיק רק ירידה במשקל או שהכדורים שלקחתי עזרו לקיצורו? שאלה נוספת מה הסיכון של ניתוח על פוריות? תודה רבה מאוד!! על הסבלנות ועניית התשובותהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
פספסת אותי
רוצה לרדת 04/02/2019 | 15:37אשמח לקבל תשובה תודה רבה!!!!!!הוסף תגובה
-
תשובת מומחה
הירידה במשקל עשויה להועיל אולם לא בהכרח תניב ביוץ סדיר,השאלה היא סוג הניתוח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/02/2019 | 12:19הוסף תגובה
-
שאלה נוספת
רוצה לרדת 05/02/2019 | 14:17לא דחוף לי כרגע ביוץ אלה רק מחזור סדיר האם זה מספיק? איזה ניתוח מומלץ? ומה רמת הסיכון של כל אחדהוסף תגובה
-
-
רירית רחם עבה
נטלי 05/02/2019 | 09:05שלום רב, יום שלישי שבוע שעבר הוחזר לי עובר בלסטצו {יום 6}איכות בינונית , אתמול היו לי כאבי בטן תחתונה מאוד חזקים לא הצלחתי לקום מהמיטה בעקבות הכאבים . הלכתי לרופא נשים שבדק אותי ואמר שהוא לא רואה משהו חריג , אבל הוא רואה רירית רחם עבה מאוד . האם הדבר מסמל על מחזור שקרב ? או הריון ? האם יכול להיות דלקת בשתן ? הכאבים הם לא כול היום אלה היו רק 3 פעמים אתמול למשך רבע שעה אבל כאשר יש את הכאב עצמו אני ממש לא יכולה לזוז .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
כאמור כל האפשרויות פתוחות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/02/2019 | 12:11הוסף תגובה
-
האם מוקדם מידי לעשות בטא בשלב זה ?
נטלי 05/02/2019 | 14:10האם מוקדם לעשות בטא בש/לב זה ?הוסף תגובה
-
-
אנדמוטרין לפני החזרה
לולי 04/02/2019 | 18:34עשיתי היום החזרה ולפני ההחזרה לקחתי תמיכה של אנדמטרין כ 4 שעות לפני. בדרך כלל לפני החזרות אומרים לי לא לקחת תמיכה של הבוקר והפעם אמרו לי שזה לא נורא שלקחתי האם זה יכול לפגוע בהחזרה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
לא אמור להוות בעיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי 05/02/2019 | 12:17הוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מחלות קשורות
-
הריון מדומה
-
לידה שקטה
-
טיפולים וניתוחים קשורים
-
תחליף אסטרוגן
-
הזרעה תוך רחמית IUI
-
בדיקות קשורות
-
תרבית וגינאלית לקנדידה
-
קולפוסקופיה
-
תרופות קשורות
-
ליסוריד
-
קלומיפן (איקקלומין)
-
מונחים קשורים
-
דגדגן
-
אבחון באמצעות תאחיזה
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםביוץ והזרעה
פורום ביוץ והזרעה מנוהל ע"י ד"ר גיל ירושלמי, רופא בכיר ביחידה להפריה חוץ גופית, מרכז רפואי ע״ש חיים שיבא, תל השומר. היכנסי עכשיו והתייעצי עם מומחה/ית!
לפורום ביוץ והזרעהפורוםהפלה, הפסקת הריון
בפורום הפלה, הפסקת הריון ניתן להתייעץ עם ד"ר אהוד רז, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הפלה, הפסקת הריוןפורוםכירורגיה כף יד
בפורום כירורגיה כף יד יתן להתייעץ עם ד"ר בתיה יפה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!.
לפורום כירורגיה כף ידפורוםנסיון
בפורום נסיון ניתן להתייעץ עם ד"ר רופא ניסיון, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נסיון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
ד"ר גיל ירושלמי
ד"ר אהוד רז
ד"ר בתיה יפה
גב' יאנה - בדיקה קורן