פורום פציעות ספורט - עמוד 62
גולשים יקרים, מענה לשאלות חדשות יתאפשר במגוון הפורומים האחרים.
פריקת פיקה נתי 18/05/2020 | 01:11היי סובבתי את הברך במהלך משחק כדורגל אחרי צילום mri האורטפד ראה שפרקתי את הפיקה יש לי כאבים חזקים ואני מתקשה לקפל את הברך שאלה א האם פיזוטרפיה זה מספיק ולא מצריך ניתוח שאלה ב כמה זמן משך ההחלמה בפיזותרפיה שאלה ג האם בסופו של דבר נשאר נזק בלתי הפיך או שהכל חוזר להיות כמו שהיה בתודה מראשפתח בחלון חדש
תשובת מומחה פריקת פיקה ד"ר נועם רשף 18/05/2020 | 07:20שלום נתי. לרוב פריקת פיקה טראומתית ראשונה מטופלת שמרנית למעט אם יש גופים חופשיים בברך אותם צריך להוציא או לקבע. פריקת פיקה היא פגיעה כואבת, אבל לרוב משתפרת מצויין בטיפול שמרני. תתחיל פיזיותרפיה כמה שיותר מהר, יש צורך בתומך ברך מיוחד לפריקות פיקה לחודשים הראשונים במקביל לפיזיותרפיה. לרוב , החזרה לפעילות קורית סביב 6 חודשים מהפריקה. קשה לקבוע בוודאות האם הכל יהיה אותו דבר כמו לפני הפריקה, אבל לרוב - החזרה היא לפעילות מלאה. אם , למרות שיקום מסודר ורציני עדיין ישנם כאבים והגבלה. יש צורך בהתערבות ויצוב ניתוחי, ואז צריך לנתח שוב את הMRI ולהחליט אילו מרכיבים מתקנים. שיהיה בהצלחה.
לחץ בברך ובאיזור הירך ליאת 09/05/2020 | 14:12שלום רב, רצה פעמיים בשבוע ומשלבת יוגה/פילאטיס. לפני מספר ימים התחילה לי תחושת לחץ בברך ימין ורעש קליקים חזק בכל פעם שאני מרימה את הרגל, אשר מגיע מאיזור מפרק הירך (לתחושתי קידמת הירך). מעבר לתחושת הלחץ והרעש החזק אין ממש כאבים, אבל הרעש הוא ממש בכל צעד. קבעתי תור לאורטופד, בינתיים חוששת לדרוך על הרגל. לא עשיתי תנועה חדה בריצה ולא חשתי כאב תוך כדי הריצה, אולי הגזמתי עם המתיחות באיזור מפרק הירך..האם הנזק יכול להיגרם מהמתיחות? יש מה לעשות כרגע? האם ייתכן שמדובר במשהו שרירי או שזהו נזק של ממש למפרק...?פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קליקים בירך ולחץ בברך ד"ר נועם רשף 10/05/2020 | 14:20שלום ליאת. את מתארת תופעה שנקראת SNAPPING HIP. לרוב מדובר בגיד שמחליק בכוח על עצם ועושה רעש נקישה. או קליק. יש SNAPPING חיצוני ופנימי. מה שאת מתארת נשמע כחיצוני לרוב זה לא מסוכן אבל בהחלט יש לבצע בירור. בינתיים את יכולה לדרוך ללא הגבלה אם זה לא מחמיר משמעותית את הכאבים. יש להתחיל בצילום אגן ומפרקי ירכיים ובמידה שתקין MRI מפרק ירך ופיזיותרפיה. מעקב אורטופד ספורט או מומחה מפרק ירך חיוני ולו כדי לשלול חששות ולהרגיע עם בדיקות תקינות. שיהיה בהצלחה.
תודה. אין כאב רק לחץ בברךליאת 10/05/2020 | 15:45האם זה קשור למתיחות או לריצה? עבדתי המון על הה hip flexors וחוששת שמה זה גרם לבעיה ולא הריצה
תשובת מומחה קליקים בירך ולחץ בברך ד"ר נועם רשף 10/05/2020 | 21:24סביר להניח שלמתיחות אך לא ניתן לומר בוודאות.
ברכיים ניר 06/05/2020 | 12:37שלום דר' שמי ניר ויש לי בעיה כאבים בשני הבירכיים. נותחתי בברך ימין במיניסקוס לפני 25 שנה ונותחתי בברך שמאל שהייתה נינעלת לי הרבה פעמים לפני חודש והסירו לי את המיניסקוס בברך. עשיתי צילומי אמ אר איי בשני הבירכיים והתגלה שיש לי שחיקה בבירכיים קרע קטן ברצועה ברגל ימין וחורים בעצמות (בגלל סטרואידים שאני לוקח אני חולה COPD) בצילום רנטגן רגיל של 2 הבירכיים נאמר לי שיש לי השטחת טיביאל פלאטו דו"צ, עם הבלטת זיזים תוך פרקיים.מה זה אומר? ולמה יש לי כאבים בהליכה פשוטה? תודהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה בעיות ברכיים. ד"ר נועם רשף 06/05/2020 | 17:23שלום ניר. אתה מתאר תמונה של שחיקת סחוסים שנשמעת משמעותית למדי. חשוב להבין כמה מניסקוס הסירו וכמה שינויים שחיקתיים ישנם כיוון שהיום ניתן להשתיל מניסקוס סינטטי או הומאני בברכים כדי להקטין את העומס על הסחוס. אתה זקוק לבדיקה מקיפה גם פיסיקלית ובהשוואה ל MRI כדי להעריך את מידת הנזק ואפשרויות הטיפול השמרניות והניתוחיות. בינתיים חשוב שתתחיל טיפולי פיזיותרפיה מסודרים. ממליץ לפנות לאורטופד מומחה ברך או אורטופד ספורט. בהצלחה.
בעיות ברכייםניר 07/05/2020 | 15:55תודב רבה
פריקת כתף acj תומרי 29/04/2020 | 11:04ד"ר שרף שלום , שבוע שעבר נפלתי מאופנוע וקילבתי מכה חזקה בכתף ימין , לאחר צילום רנטגן אובחן ע"י אורופד פריקת כתף acj דרגה 3 , היום אני כבר 5 ימים אחרי הנפילה הכאבים פחתו משמעותית קצת מזיז את היד , הבנתי שאין חובה להסתובב עם מתלה כאשר אין כאבים , האם זה נכון? דבר שני האם אצליח לחזור לתפקוד מלא בלי מגבלות ? איזה פילות ספורט תעזור לי לחזק את האיזור? תודה מראשפתח בחלון חדש
תשובת מומחה פריקת ACJ. ד"ר נועם רשף 06/05/2020 | 17:19שלום תומר. רצוי להתחיל פיזיותרפיה מיד כשיש ירידה בכאבים כדי לטפל בטווחים, בחיזוק השרירים ובהחזרה הדרגתית לפעילות. מתלה הוא חשוב לכאבים אבל ההמלצה היא לא לבצע פעילות מאומצת לפחות ל 6 שבועות לתת למקום להחלים. רוב הסיכויים שתחזור לפעילות מלאה אך יש סיכון שתסבול כאבים ואז תזדקק לניתוח. כרגע - שום פעילות לא תחזק את האזור אלא טיפולי פיזיותרפיה וחזרה הדרגתית לספורט. בהצלחה.
קליקים בברכיים מיכל 22/04/2020 | 22:21שלום רב, בת 37, רצה כפעמיים בשבוע, 5 ק"מ כל פעם כבר שנה. בעקבות הריצה וכאבים קלים מדי פעם התחלתי גם להתמיד ביוגה. רק בעקבות היוגה שמתי לב שאיני יכולה ליישר את הרגליים באוויר מבלי לשמוע "קליק" בשתי הברכיים, מלווה בתחושת אי נוחות (לא כאב אבל לא נעים). האם מדובר בקרפיטציה? האם עלי לדאוג? לא יודעת אם קשור לריצה כי לא ממש שמתי לב לזה לפני כן. באופן כללי שומעת גם המון קליקים גם בזמן עליה במדרגות שלא בטוחה מהיכן מגיעים, ולעיתים תחושת אי נוחות בברכיים אחרי ריצה. מה מומלץ לעשות במקרה כזה והאם להפסיק לרוץ?פתח בחלון חדש
שכחתי לציין גם חשד ל-ITB ברגל שמאלמיכל 22/04/2020 | 22:22אבל התחושה במקום נפרד לחלוטין והכאב הוא חד, מקומי ורק בזמן פעילות, לעומת שאר הדברים שהזכרתי בהודעה הקודמת שמלווים אותי באופן כללי.
תשובת מומחה קליקים בברכים. ד"ר נועם רשף 24/04/2020 | 06:42שלום מיכל. אני מניח, בסיכומו של דבר, השאלה מתייחסת לקליקים בברכים. יש הרבה גורמים לקליקים בברכיים. ולא תמיד ניתן לאפיין גורם בצורה מדוייקת. "קרפיטציה " זו - חריקה או שפשוף בעברית. לעיתים הקליקים נגרמיים מקפלים ברקמה הסינוביאלית בברך הקרויים "פליקה". הדבר אינו מסוכן אבל אם כואב מאוד או מציק ניתן לנתח ולכרות אותה. לעיתים (קרובות מאוד) הכאבים מגיעים בגלל שהמהלך של הפיקה אינו תקין וזאת בגלל חולשת שרירים יחסית בשרירים המהווים מייצב דינמי של הפיקה. כך שאם אין כאבים - ראשית אינני רואה מקום לחשש. שנית - חשוב מאוד מאוד להכניס לתכנית אימוני כח רגליים המאזנים בין כוח ה4 ראשי וההמסטרינגס, ומחזקים גם את השרירים מייצבי מפרק הירך והאגן. לרוב - לאחר חודש תרגילי חיזוק אינטנסיביים מצב הברכיים משתפר. אם לא - ממליץ הערכה קלינית של אורטופד מומחה ספורט או ברך. בהצלחה.
תודה רבה. התחושה והרעשמיכל 27/04/2020 | 15:22התחושה והרעש מתקיימים רק כאשר אני מיישרת את הרגליים, ורק כאשר זה קורה במקביל להפעלת השריר, כלומר רק אם הרגליים מוחזרות באוויר ומופעל ה4 ראשי. במצב כזה מאוד קשה לי ליישר אותה, אני מרגישה התנגדות רבה, ואז אם מיישרת בכל זאת יש תחושה לא נעימה ורעש.
תשובת מומחה קליקים בברכיים ד"ר נועם רשף 27/04/2020 | 18:42שלום מיכל. ככל הנראה ישנו מבנה בברך שמפריע לתנועתיות התקינה. אולי מדובר בחולשת שרירים מייצבים של הפיקה והברך או פליקה. ממליץ הערכת מומחה ברך או אורטופד ספורט וביצוע MRI לברך ופיזיותרפיה אינטנסיבית. בהצלחה.
פריקת acj דרגה 3 תומר 25/04/2020 | 13:44שלום דוקטור, נפלתי מאופנוע ובמיון הדסה אמר לי האורטופד שיש לי פריקה דרגה 3 , ולראות מומחה כתף בהקדם, אמי 24 שעו אחרי הנפילה עם כאבים חזקים. שאלת עם יש סיכוי לעבור את זה ללא ניתוח? האם עוצמת הכאב בגלל שהמקום עוד טריפתח בחלון חדש
תשובת מומחה פריקת ACJ דרגה 3 ד"ר נועם רשף 27/04/2020 | 07:48שלום תומר. פריקת ACJ היא חבלה מוכרת ברוכבי אופנוע ואופניים. יש לה 6 דרגות כאשר דרגה 1-2 מטופלות שמרנית, דרגה4-6 מטופלות ניתוחית, ודרגה 3 זה תמיד דיון. הכאבים ברורים, וגם אם לא מנתחים לוקח מספר שבועות לכאב לחלוף - לרוב 6-8 שבועות. מקובל שבספורטאי עילית ואנשים שעובדים פיזית יש מקום לנתוח מהיר כדי להתחיל שיקום מהיר של הכתף, ובמרבית האוכלוסיה יש מקום לחכות, מכיוון שלמרות שהבליטה תשאר לנצח, לא צפויה פגיעה תפקודית גם בספורט. חשוב לוודא שמדובר בפגיעה בדרגה 3 ולא 5 - כלומר פגיעה משמעותית יותר ביציבות הכתף המחייבת התערבות ניתוחית, וזאת על פי צילום. כדאי בהחלט לפנות לאורתופד מומחה כתף או אורתופד ספורט להערכת הכתף מבחינה קלינית ועם הצילומים ולדון באפשרויות הטיפול. בהצלחה.
חשד לקרע חלקי בצולבת ליאם 21/04/2020 | 00:56שלום,לפני כיומיים היה לי mri ואמרו שיש לי חשד לקרע חלקי בצולבת זה קרע מפני שפרקתי את הפיקה במשחק כדורגל לפני כחודשיים כיום אני מרגיש שאני יכול לשחק כדורגל לרוץ לקפוץ לעשות הכל אבל אני לא יודע עם אני צריך ניתוח? עם מותר לרוץ או לעשות כל ספורט אחר?עם הרצועה תחזור למה שהיא היית? ובכלל לא כואב לי הרגל היא רגילה ואני פוחד לפרוק עוד הפעם את הפיקהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה קרע חלקי ברצועה הצולבת. ד"ר נועם רשף 21/04/2020 | 20:40שלום ליאם. הרצועה הצולבת אינה קשורה לפיקה. אם פרקת את הפיקה סביר שיש לך קרע ברצועה המייצבת את הפיקה - MPFL. קרע בצולבת הוא ממצא נוסף. כך או אחרת - פריקת פיקה טראומתית ראשונה מטופלת שמרנית. חשוב לעשות הרבה תרגילי פיזיותרפיה ולשקם טוב את הברך. כך גם קרע חלקי של הרצועה הצולבת - ותלוי כמה חלקי. פריקה שניה של הפיקה והלאה - ההמלצה הנה לנתח ולשחזר את הרצועה המיצבת. אני ממליץ בשלב זה להמנע מכדורגל, לעשות פיזיותרפיה טובה ולהבדק על ידי מומחה - מומחה ברך או אורתופד ספורט - עם בדיקת הMRI שיעשה לך סדר בדברים וינחה אותך הלאה. בהצלחה.
פציעה בבוהן כף הרגל וורי 16/04/2020 | 20:34היי לפני כחודש ניסיתי לעשות עמידת ידיים ונחתתי בטעות עם בוהן כף הרגל על קיר וכתוצאה מכך סבלתי מכאב בבוהן במשך שבוע אף על פי שנעלם הכאב לאחר שבוע הוא כל פעם חוזר כאשר אני מכופף את הבוהן שלי בהפתעה כמו לדוגמא שהיא נתקלת במדרגה לא הלכתי לקופת חולים מכייון שחשבתי שזו פציעה קלה ובגלל המצב עם הקורונה ואני לא יודע איך לטפל עם זהפתח בחלון חדש
תשובת מומחה פציעה בבוהן בכף הרגל. ד"ר נועם רשף 19/04/2020 | 15:34שלום וורי. היות שמדובר בחבלה הדבר הראשון שיש להשלים הוא צילום כיוון שיש סיכון שמדובר בשבר. עם הצילום גש להבדק על ידי אורטופד. בהצלחה.
קרע ברצועות עצם הבריח ACJ דרגה 3 דודו 18/08/2013 | 21:15לאחר נפילה מהאופניים והבחן קרע ברצועות עצם הבריח בכתף שמאל , דרגה 3 , האם עדיף ניתוח או טיפול שמרני . לאחר התייעצות וקריאת חומר באינטרנט הדעות חלוקות . המטרה חזרה לפעילות ספורטיבית מלאה מה עדיף ניתוח או טיפול שמרני במנוחה ?פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פריקת ACJ דרגה 3 דר' נועם רשף 19/08/2013 | 21:13שלום דודו. הנושא של פריקת ACJ דרגה 3 הוא נשוא קונטרוברסיאלי מאוד. מקובל לומר שבארה"ב - ובחלק מהמקומות בארץ ספורטאים מקצועיים או אנשים פעילים מאוד ינתחו כדי להפעיל מהר. בשאר המקומות מקובל לחכות לראות איך החזרה לתפקוד, ורק אם ישנה בעיה אז לנתח. לא ברור לי גילך ורמת הפעילות שלך. כמוכן - צריך לוודא שמדובר בפריקה דרגה 3 ולא דרגה 5 שאז האינדיקציה הנה לניתוח. שיהיה בהצלחה.
המשך נושא פציעת acjדודו 20/08/2013 | 07:32ראשית תודה על המענה המהיר והרציני אני בן 38 ומאוד פעיל בספורט כתחביב ודרך חיים שאלתי היא האם בטיפול שמרני אוכל לחזור לשגרת חיים ספוטיבית באותה מידה ואינטנסיביות כפי שהיתה לפני הפציעה , והאם ההמתנה לא גורמת נזק כשלעצמה . האם ההחלמה מניתוח קשה יותר מההחלמה השמרנית
תשובת מומחה פריקת ACJ דרגה 3 דר' נועם רשף 20/08/2013 | 18:25שאלתך מאוד בעייתית מבחינת התשובה - כיוון שלא ניתן להבטיח חזרה מלאה ללא כאבים עם ניתוח ובלי ניתוח. הבעיה אצל ספורטאים מקצוענים היא שאין להם זמן לחכות. היות שאתה רוכב אופניים, ואני מניח שלא מקצועי אלא חובב(גם רציני הוא חובב). המלצתי הנה לחכות. ניתן להפעיל את הכתף בהדרגה מהנקודה שבה אין כאבים. צריך לקחת בחשבון שתשאר בליטה של ה קלביקולה. אם אחרי 6-12 שבועות אין שיפור והחזרה לספורט בעייתית - ניתן לחזור ולטפל בניתוח. אם לא - זכית. צריך לזכור שוב - במידה שתרצה הפעלה מיידית - הגישה הנה טיפול ניתוחי. מכאן זו החלטה שלך. שיהיה בהצלחה.
יעוץאושרי 18/04/2020 | 01:57היי דודו אני נפלתי היום מהאופניים ואובחנתי עם אותה הפציעה בדרגה 3. אשמח לדבר איתך ולדעת איזה טיפול בחרת לעשות . תודה
תשובת מומחה פריקת ACJ דרגה 3. ד"ר נועם רשף 19/04/2020 | 15:33שלום אושרי אני לא בטוח שדודו ראה את הפניה שלך. אם תקרא את שרשור הייעוץ - אין הרבה הבדל בגישה לאחרונה. כפי שכתבתי אז - צריך רק לוודא שלא מדובר בפריקה דרגה 5. ואם אכן מדובר בפריקה דרגה 3 - ההחלטה כולה שלך. בהצלחה.
שאלה שני 11/04/2020 | 19:33שלום רב, בת 40, בחודשים האחרונים מפעם לפעם כשאני מתכופפת או מרימה רגל ללבוש מכנסיים נתפס לי שריר מתחת לצלעות של החזה בצד ימין (קרוב יותר לאמצע) לא מתחת לשד כי אם מתחת לצלעות. זה נמשך כמה שניות ומשתחרר רק אחרי שאני מתיישרת לוקחת נשימה עמוקה ומעסה את המקום מעט. התחושה היא כמו של שריר שמתכווץ בשוק הרגל לכמה שניות ואז משתחרר. זה כואב ברגע שזה קורה ולעיתים קורה כמה פעמים בשבוע ונמשך כבר כמה חודשים. לפני שמונה חודשים התחלתי להתאמן אימוני כוח פעמיים בשבוע (בימים הראשונים לאימונים כאשר הייתי צריכה לשים גומיית אימון והייתי מרימה את רגל ימין להכניס אותה לגומיה הייתי מרגישה שוב התכווצות כזו). יודגש כי זה לא לפעמים גם אחרי שזה קורה יש באזור תחושת אי נוחות שחולפת. זה קורה רק כאשר אני מתכופפת, מרימה רגל כפי שצוין או גם כאשר אני ישנה בתנוחת ״עובר״ במהלך הלילה ואז בבוקר מתיישרת על לשכיבה על הגב. מלבד זה אין לי כאב סטטי או קבוע רק התכווצות במצבים שתיארתי לעיל יצויין שבמהלך האימונים אני לא מרגישה את זה והאימונים (לא יודעת אם יש קשר) אף הפחיתו את התדירות שבה זה קורה. ברצוני לברר עמל ממה זה יכול לנבוע האם שריר תפוס כל כך הרבה זמן? ידוע לי שבאזור זה יש ריאות וכבד. האם זה יכול להיות קשור אליהם? אודה לתשובתך. חג שמחפתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבים בצלעות. ד"ר נועם רשף 12/04/2020 | 21:06שלום שני. את מתארת כאב שמתאים למעורבות השרירים הבינצלעיים. מדוע זה קורה בצורה רוטינית - אין הסבר ברור. ישנם סעיפים עצביים שעוברים מתחת לכל צלע, ולעיתים כאשר יש גרוי לעצב הזה ישנו כאב חד בצלעות.לרוב השריר הבינצלעי עצמו - אינו מעורב ואינו מכווץ. לעיתים הפיתרון הוא הזרקות מכוונות לחסימה עצבית באזור זה - במרפאת כאב. למרות הקרבה לאברים הפנימיים זו פעולה פשוטה מאוד יחסית. אני מציע להתחיל בבדיקה פיסיקלית להבין את מיקום הכאב המדוייק (למרות שהסברת יפה, חובה לבדוק בצורה מדוייקת) ולהעריך . לעיתים טיפולי עיסוי עשויים לעזור. נוגדי דלקת - כגון אדוויל - ארטופן, אטופן, ארקוקסיה וכו - גם כן. חימום מקומי גם . אם אין הטבה - אני ממליץ לגשת למרפאת כאב. בהצלחה.
שאלה נוספתשני 13/04/2020 | 21:40דר שלום, ראשית תודה על תשובתך העניינית והמהירה ועל פועלך בפורום זה. שנית, הבנתי מתשובתך שכדאי שאבדק בדיקה פיסיקלית. אצל מי עליי להיבדק אורטופד או רופא משפחה? בנוסף, אציין שהכאב שתיארתי הוא בצלעות הוא מקדימה בצד הימני של הגוף (לא בצלעות שבצידי הגוף כי אם מקדימה). יש ממש נקודה בעצם/צלע שאם אני לוחצת עליה אני מרגישה כאב כמו של דלקת/פצע. יש משמעות לכך שזה נתפס לי רק בתנועות מסוימות שאני עושה ולא כואב לי ככה באופן סטטי? האם זה מעיד על מקור שרירי? אודה לתשובתך פעם נוספת וסליחה על אורך ההודעה
תשובת מומחה כאבים בצלעות ד"ר נועם רשף 14/04/2020 | 16:39שלום שני - שוב כפי שאמרתי. קשה לדעת . רוב הכאבים באזור הזה הם כאבים ממקור שרירי - גם שרירים בינצלעיים נתפסים , אבל זה לרוב חולף מהר. מעבר לכך יכול להיות גירוי עצבי. בדיקה פיסיקלית אפשר גם אצל רופא משפחה וגם אורטופד - להבנת התנועות שמפיקות את הכאב ומיקומו המדוייק וכמובן ממצאים נוספים. . צילום חזה - להערכת הצלעות לראות שאין פתולוגיה אחרת שגורמת כאב. במרפאת כאב ניתן לבצע הזרקות מכוונות בדיוק לאזור הכאב. בהצלחה.
תודה רבהשני 14/04/2020 | 21:22תודה וחג שמח

פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפולי פוריות
פורום טיפולי פוריות מנוהל ע"י פרופ' יעקב אשכנזי, מומחה בתחום הפריון, פוריות האישה, פוריות הגבר והפריה חוץ גופית. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפולי פוריותפורוםהריון ולידה
פורום הריון ולידה ניתן להתייעץ עם ד"ר עמנואל אטלי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הריון ולידהפורוםפסיכיאטריה
בפורום פסיכיאטריה ניתן להתייעץ עם פרופ' ערד קודש, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פסיכיאטריהפורוםגניקולוגיה
בפורום גינקולוגיה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גניקולוגיהפורוםגסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים
בפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדים ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום גסטרואנטרולוגיה מבוגרים וילדיםפורוםחרדה
בפורום חרדה ניתן להתרשם ממידע קודם, שאלות גולשים ותשובות מקצועיות. אם ברצונך לשאול שאלה, ניתן להיכנס למגוון הפורומים האחרים באתר המנוהלים על ידי מיטב המומחים/ות.
לפורום חרדה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
ד"ר עמנואל אטלי
פרופ' ערד קודש
מערכת אינפומד