פורום רפואה סינית - עמוד 20
אבנר מן
לחץ דם אסנת 08/11/2016 | 10:20שלום אני בת 54 סובלת מבעיות לחץ דם יותר מחמש שנים אשמח לדעת עם תוכלי לעזור לי ולייעץ לי מה עושים בטיפול. תודה לך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הורדת לחץ דם בשיטות טבעיות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 08/11/2016 | 23:29שלום לך אסנת אפשר לשפר את לחץ הדם בשיטות טבעיות - שילוב של דיקור + תזונה וצמחים מותאמים אישית אשמח לסייע לך מוזמנת לפנות אלי בפרטי מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית 052-8728526הוסף תגובה
חולשה במערכת העיכול אורחת 06/11/2016 | 12:00מהם הסימפטומים בחולשה במערכת העיכול? ואיך מחזקים אותה? אני שותה יותר מדי בקבוקי מים מלאים והולכת יותר מדי לשירותים,האם זה יכול להיות מזה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול בחולשה במערכת העיכול M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 06/11/2016 | 12:21שלום לך אורחת יקרה חולשה במערכת העיכול - בד"כ השם ברפואה הסינית הוא חולשת טחול (SPLEEN QI DEFICIENCY) יכול להתבטא כמובן בעייפות חולשה בעיות ריכוז יציאות רכות חיוורון משפיע גם על חוסר דם, פגיעה במערכת החיסונית וכו' (כפועל יוצא). שתיה של יותר מידי מים - ושוב השאלה כמה זה יותר מידי?? לא אמורה להחליש... אבל כמובן שיכולה להיות מוגזמת. ממליצה לפנות למטפל ברפואה סינית שיסייע לך לחזק ולאזן את המערכות שיש לחזק בגופך. המטפל יתייחס לבדיקות הדם שלך, וכן לאבחנה סינית: דופק, לשון , אבחנת גוף וכמובן תשאול מאוד מפורט. על פי האבחנה המטפל יתאים לך טיפול מדויק: דיקור, תזונה, צמחים והמלצות מדויקות לאורח חיים. אשמח לסייע לך מוזמנת ליצור קשר הרבה בריאות ושבוע נפלאהוסף תגובה
שאלה! לי 13/10/2016 | 10:45שלום, בת 27.מזה שנתיים סובלת מתחושת לחץ חזקה תמידית בשלפוחית השתן ומרגישות עזה בכל מגע חיצוני באיבר המין. כמו כן מזה כ-8 שנים סובלת מדופק מהיר וכשאני מתחילה להתאמץ מעט (להגביר ממש קצת את קצב ההליכה,לעלות במדרגות לא מהר)מיד הדופק עולה מהר מאוד,יש לי קושי בנשימה וסחרחורת.עשיתי את כל הבדיקות הדרושות (הולטר לב,הולטר לחץ דם,אקו לב,אקו לב במאמץ ואת כל בדיקות המעבדה.הבדיקות יצאו תקינות למעט דופק גבוה ולחץ דם קצת גבוה אבל לפי הרופאים אין בעיה ממשית. כמו כן בדיקות המעבדה לגבי שלפוחית השתן תקינות.בדיקת רופא נשים מצא טונוס שרירים מאוד גבוה ברצפת האגן ובבטן ואמר כי יתכן ששרירים אלה לוחצים על שלפוחית השתן וגורמים לתחושת הצורך התמידי למתן שתן.רציתי לדעת האם ע"פ הרפואה הסינית ייתכן קשר בין תחושת הלחץ התמידית בשלפוחית השתן לבין הסימפטומים של דופק מואץ וקוצר נשימה שתיארתי והאם יש טיפול יעיל ידוע שיעלים את שני התסמינים האלה שמפריעים לי מאוד! תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
שאלה נוספת!לי 13/10/2016 | 10:51כמו כן סמוך לתקופה בה הופיעה תחושת הלחץ התמידית בשלפוחית השתן ועד היום העיניים שלי מגרדות ומעט אדומו,ובחודשים ספטמבר ומאי יש התפרצות של דלקת ממשית באחת העיניים.בשאר הזמן חשה אי נוחות,גירוד ומעט צריבה בשתי העיניים.האם גם תופעה זו קשורה לתופעות האחרות?הוסף תגובה
תשובת מומחה לחץ בשלפוחית, דופק מואץ, צריבה בעינים M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 27/10/2016 | 01:00שלום לך לי הרפואה הסינית היא רפואה הוליסטית. בניגוד לרפואה המערבית שמתייחסת לכל איבר ורקמה באופן נפרד, המטפלים ברפואה סינית מתייחסים לתמונה הכוללת של המטופל. מטופל שמגיע לטיפול אצל מטפל ברפואה סינית עובר תשאול מפורט שנמשך בין חצי שעה לשעה ועל פי התשאול מותאם טיפול מדויק . על פי הסימפטומים שלך ישנו חוסר איזון של מספר איברים ומרידיאנים והטיפול יותאם על מנת לסייע לך לשפר את בריאותך ואיכות חייך. טיפול ברפואה סינית מתבסס על התאמת תזונה דיקור צמחים ואני משלבת גם התייחסות לגופנפש. אשמח לסייע לך בברכההוסף תגובה
דונג קוואי ילנה 11/10/2016 | 17:19המליצו לי לקחת אנג'ליקה דונג קוואי ויש לי קרישיות יתר הם מסוכן לקחת? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דונג קוואי וקרישיות יתר M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 27/10/2016 | 00:56שלום ילנה את מתכוונת לצמח דונג קוואי - אנג'ליקה סינית מוכר בפרמקופיאה כצמח שמסייע לאיזון הורמונלי אצל נשים. הצמח ידוע כ"מניע דם" על פי הגדרות הרפואה הסינית ובעצם פועל יותר בכיוון של נוגד קרישה. לכן הזהירות בשימוש עימו היא דווקא כאשר משלבים נוגדי קרישה, כי אז תתכן פעילות יתר. אבל זו לא הבעיה שלך. בכל מקרה, ברפואה הסינית בד"כ הנטיה היא לא להמליץ על מתן צמח בודד אלא על צמח כחלק מפורמולה של צמחים שמותאמת אישית למטופל ולצמחים כחלק מפורמולה יש השפעה סינרגיסטית . הרבה בריאותהוסף תגובה
תמצית ילנה 11/10/2016 | 16:39שלום המליצו לי על תמצית גינסנג סיבירי לשיפור איכות זרע האם זה באמת יכול לעזור מפחדת שזה לא יעשה נזקהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תמצית גינסנג סיבירי לשיפור זרע M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 27/10/2016 | 00:54שלום ילנה שאלת אותי את אותה שאלה בפורום אחר. גינסנג סיבירי יכול להועיל לשיפור זרע אבל- נטילת תוסף היא רק קצה הקרחון כאשר רוצים לשפר איכות וכמות של זרע. יש להתייחס לתזונה של המטופל. מומלץ לערוך גם תהליך של דיטוקס. במקרה שהגבר צורך תזונה שאינה מאוזנת ומזינה ומעשן, שותה וכיו"ב גם התוסף הנפלא ביותר לא יועיל. לכן, חשוב מאוד לשלב גם טיפול בדיטוקס של הכבד, הכליות וכיס המרה - באמצעות שילוב של צמחים ותזונה. במקביל להתאים תוספים וצמחים מותאמים אישית על פי הבעיה. אם תרצו הכוונה נוספת וטיפול מדויק אשמח לסייע.הוסף תגובה
golden book herbal דית 16/10/2016 | 21:12קיבלתי מתנה...מספר חבילות של כדורים אלו. האם כדאי לקחת להעלאת אנרגיה? האם יש תופעות לוואי?למה הם יכולים לתרום?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פורמולה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 27/10/2016 | 00:44שלום אני אישית לא מכירה את הפורמולה הזו. פורמולה יש להתאים באופן אישי למטופל ולמקרה. פורמולה שאינה מותאמת למטופל א. לא תועיל ב. עלולה אפילו להזיק. מטפלים שהוכשרו ברפואת צמחים יתאימו לך פורמולה שתועיל לך. כמובן שהבסיס לבריאות הוא קודם כל אורח חיים נכון - תזונה מדויקת שינה ומנוחה פעילות גופנית ורגיעה והפורמולה היא רק תוסף. הרבה בריאותהוסף תגובה
עייפות תשישות ודכדוך רינת 03/10/2016 | 19:52שנה נפלאה לכם. בשבוע האחרון אני מרגישה עייפות ותשישות עיניים יבשות חוסר חשק לזוז קשה לי לצאת החוצה וללכת קשה לי ברגליים מרגישה שאין לי כוחות אני בת 47 ורציתי לדעת לפי הרפואה הסינית האם ניתן לטפל בזה ומה עושים בטיפול למי לפנות? תודה רבה ושנה טובה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה רפואה סינית ועייפות Dip.Ac דרור וייסר 03/10/2016 | 20:47שלום רינת ייתכן והסימנים שאת מתארת הם תחילת גיל המעבר , צריך כמובן לעשות אבחנה מבדלת ולהגיע לשורש הבעייה יש טיפול באמצעות דיקור סיני , צמחי מרפא סיניים , המלצות תזונתיות וטיפולים נוספים בהתאם לאבחנה לפרטים נוספים מוזמנת ליצור קשר בברכת שנה טובה דרור וייסרהוסף תגובה
תשובת מומחה רפואה סינית ועייפות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 06/10/2016 | 00:20שלום לך רינת מאוד חשוב כמובן גם לערוך בדיקות מעבדה - לוודא שאין חוסר בברזל, B 12, וכמובן לבדוק האם בלוטת התריס מאוזנת. בגילך סביר שהאסטרוגן נמוך יותר לעומת מה שהיה בגיל צעיר יותר אבל בלוטת התריס אמורה להמשיך ולתפקד באורח מאוזן לאורך החיים ולכן חשוב לבדוק גם את תפקודה. כפי שדרור עמיתי הציע מאוד כדאי לפנות למטפל שיערוך אבחנה מדויקת על פי סימנים סיניים + בדיקות מעבדה ויתאים לך טיפול מדויק. רפואה שלמה בריאות שנה נפלאההוסף תגובה
שאלה נוספת למיכלרינת 06/10/2016 | 13:21מיכל קודם כל גמר חתימה טובה יש לי שאלה נוספת אני כתבתי לך בזמנו ואני גם יודעת שאת עובדת ביצירת אנרגיות שונות טיפול גוף נפש ודברים כאלה ורציתי לשאול אותך רק עם את מסכימה כמובן אבא שלי בזמן האחרון במצב לא כל כך טוב והוא היה כמה פעמים בבית חולים והאנרגיה שלי ירדה לי גם אני חושבת שבין היתר החולשה שלי נובעת מזה והמוטיבציה ירדה לי עם את מסכימה את יכולה לתת לי טיפ איך אפשר לעלות את האנרגיה שלי חזרה?כדי שאוכל לחזור לעצמי? אני ממש מודה לך מכל הלב.הוסף תגובה
שאלה אחרונה וסליחה על ריבוי השאלותרינת 06/10/2016 | 14:44עם במקרה ולא תסכימי לתת לי טיפ ואני אבין את זה אז רציתי לדעת מכל מה שאת מטפלת בגוף נפש מה הכי מתאים לי לטיפול כדי שאוכל לקרוא על זה באינטרנט ולנסות. שוב תודה רבה.הוסף תגובה
תשובת מומחה שיפור מרץ וחיוניות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 06/10/2016 | 15:16שלום רינת ספורט ותזונה טובה תמיד משפרים מצב רוח. כמובן שחשוב להתיחס לבדיקות דם ולבחון שהתזונה שלך מתאימה ומספקת. לגבי רפואת אנרגיה גופנפש - אם התזונה אינה מספקת כמובן שזה לא יוכל לעזור. יש לטפל בבסיס - בגוף תחילה. -- מה הכי מתאים לך מבחינה טיפולית? לא מכירה אותך ולצערי אין דרך לעזור מבלי לפגוש את המטופל. אשמח לסייע לך במרפאה מוזמנת לפנות אלי ל 052-8728526 ואשמח לעזור שנה טובה והרבה בריאותהוסף תגובה
תודה מכל הלב מיכלרינת 06/10/2016 | 17:36אני מאוד מעריכה את זה שיהיה לך גמר חתימה טובה,תודה.הוסף תגובה
תשובת מומחה רפואה שלמה ואשמח לסייע לך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 08/10/2016 | 19:44הרבה בריאות ורפואה שלמה גם לאביךהוסף תגובה
תודה רבה מיכלרינת 09/10/2016 | 12:31חיממת לי את הלב אני מאחלת לך גמר חתימה טובה.הוסף תגובה
מתן פורמולות צמחים סיניות לתינוק בוריס_ל 05/10/2016 | 20:56שלום רב, יש לנו תינוק בן שנה ו-4 חודשים שסובל לעתים קרובות מאוד מנזלת, גודש באף ושיעול מלווה בליחה המצריכים מאיתנו טיפול באינהלציה ותרסיס לאף. לאחרונה, ברפואה משלימה של כללית, המטפלת בדיקור סיני המליצה לנו באופן כללי על פורמולות צמחים סיניות בתמצית מרוכזת (של ברא) להתמודדות עם גודש באף. רציתי להתייעץ האם בטוח לתת לתינוק בגיל כזה את הפורמולות הללו ואיך למעשה עלינו להתאים לו את המינון הנכון? שאלה נוספת, עד כמה מהר ניתן להיווכח האם הפרמולות מסייעות לבעיה או לא? תודה, בוריסהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פורמולה סינית לגודש באף - לתינוק M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 06/10/2016 | 00:17שלום לך בוריס בד"כ בתינוקות אני מטפלת באמצעות הומוטוקסיקולוגיה - פחות בצמחים סיניים. לגבי מינונים לתינוק אם אתה בוחר לתת לו צמחים סיניים של חברת ברא - הכי טוב שתבדוק איתם / או עם המטפלת שהמליצה לך על המינון המדויק. שאלת לגבי זמן התגובה ויעילות - באמצעות טיפול בצמחים ללא כל שינוי תזונתי יהיה פחות אפקט משמעותי ולאורך זמן. מסיבה זו חשוב תמיד לשלב גם הנחיות תזונה מדוייקות. אני משלבת תזונה על פי סוג דם ודגשים מעולם הרפואה הסינית. רפואה שלמה לך ולמשפחתך שנה טובההוסף תגובה
האם יש תחליף טבעי לתרופות מסוג SSRI? דן 26/09/2016 | 22:04שלום אני משתמש מזה כמה שנים בתרופה לוסטרל בעיקר בגלל חרדה והתקפי פאניקה, כמובן שגם למצב רוח, אבל הסיבה העיקרית שהביאה אותי לשימוש בתרופה קונבנציולית זה בגלל ההתקפי הפאניקה. זה לא העלים הכל, אבל בהחלט אפשר לומר שהתקפי פאניקה אין לי. העניין הוא שמאז שאני משתמש בתרופה עליתי לא מעט במשקל, ואני חושב שזה גם בגלל התרופה, ועל אף שאני לא אוכל יותר מפעם, וכן כיום אני עושה הליכות באופן קבוע, עדיין יש את הבעיה עם המשקל. רציתי לנסות להפסיק את הלוסטרל (קיבלתי את זה מרופא המשפחה), כמובן בהדרגה. קראתי שיש תוספים שיכולים להוות תחליף לא רע לתרופות ממשפחת ה SRRI כמו הלוסטרל למשל, ומועילים לחרדה ודכאון ומניעת התקפי פאניקה. אשמח לקבל הכוונה ועצה בעניין, מה מומלץ לעשות. ספציפית יצא לי לקרוא על 4 תוספים: 1. BCM-95 Bio-Curcumin 2. SAM-e (מחירו יקר) 3. L-Tryptophan 4. היפריקום (על זה קראתי שיש גם תופעות לוואי, והוא פחות מתאים לחרדה אלא מועיל יותר לדכאון) מה מהם מומלץ? ומה המינונים המומלצים בשביל להשיג תועלת ממשית, ולהחליף את הלוסטרל. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול בהתקפי חרדה ופאניקה - תחליף טבעי לתרופות מסוג SSRI M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 26/09/2016 | 22:33שלום דן אני מבינה את ההסתייגות שלך מהמשך טיפול בלוסטרל על כך ההשלכות ותופעות הלוואי וכמובן התלות וההתמכרות שהיא יוצרת. לשאלתך: יש להתייחס לתוספי תזונה באופן רציני וזהיר ולהתאים אותם באופן מדויק למטופל. כאשר פונה אלי מטופל אני קובעת עימו פגישה ראשונית שאורכה שעה וחצי - תשאול מדוקדק אבחון התאמת תזונה תוספים ולעיתים גם תרופות הומיאופתיות וכמובן המלצות לאורח חיים. ומשלבת דיקור. אני ממשיכה ללוות אותו בפגישות שבועיות (בשלב הראשוני) ומשלבת שיטות טיפול מאוד מדוייקות ויעילות - דיקור, שיטות אנרגטיות שונות שמסייעות להשגת איזון גופנפש - אקסס קונשסנס, אייפק, ביואורגונומי, NLP תטא הילינג ועוד. טיפול הוליסטי שכזה מניב תוצאות נפלאות שמסייעות למטופל להשיב את איכות החיים שלו.ההתייחסות אל המטופל היא הוליסטית גופנפש. מאוד לא נכון ולא יעיל לטפל במתן תוספים בלבד ובוודאי לא להתאים אותם בצורה שטחית. מתן טיפול שאינו מתאים במקרה הטוב - לא תועיל ובמקרה הפחות טוב - ממש עלול להזיק ולסכן את המטופל. אשמח לסייע לך. מוזמן ליצור קשר ולתאם תור לטיפול. שתהיה שנה טובה שנת בריאותהוסף תגובה
בקשר לתרופות נגד דיכאון אילנה 22/09/2016 | 11:40הי. אני בת 43 נוטלת כדורים נגד דיכאון ורוצה להפסיק עם זה.מה ניתן לעשות ברפואה סינית כדי לטפל בדיכאון ללא תרופות? האם זה אפשרי?האם אפשר לשלב טיפול רפואה סינית עם כדורים? אשמח לדעת מה השיטה בטיפול.אני מודה לכם.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הפסקת תרופות נוגדות דכאון באמצעות רפואה סינית M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 25/09/2016 | 09:25שלום לך אילנה באופן עקרוני ניתן לטפל באמצעות רפואה סינית (צמחים , דיקור, תזונה) גם ללא תרופות. כשמגיעים אלי מטופלים שסובלים מדיכאון ועדיין לא התחילו טיפול תרופתי התגובה לטיפול היא מהירה יחסית והתוצאות מצויינות. לעומת זאת, כאשר מגיעים מטופלים שמטופלים כבר באמצעות תרופות נוגדות דיכאון התהליך ממושך ומורכב יותר, זאת כיוון שהתרופות יוצרות תלות והגמילה אורכת זמן. כמובן שגמילה מתרופות נוגדות דיכאון נעשית בליווי של פסיכיאטר. רק רופא רשאי להחליט על צמצום / הפסקת תרופות. בטיפול אני משלבת גם שיטות שונות לצד הרפואה הסינית וזאת כדי לייעל את האפקטיביות הטיפולית. משלבת אקסס, אייפק, ביואורגונומי, NLP ועוד. מוזמנת ליצור קשר אשמח לסייע לך הרבה בריאותהוסף תגובה
שאלה נוספת ברשותךאילנה 25/09/2016 | 11:46את מטפלת בביואורגונומי ובאמת מישהי שאני מכירה עושה את הטיפול הזה ורציתי לשאול עם כדאי לי ומה עושים בטיפול הזה? בנוסף לטיפולים אחרים שאת עושה? האם זה גם שייך בין היתר לכדורים שהזכרתי? חשוב לי באמת לדעת מה זה טיפול ביואורגונומי. אני מודה לך.הוסף תגובה
תשובת מומחה טיפול בדיכאון ברפואה סינית ושילוב עם ביואורגונומי ו/או שיטות אחרות גופנפש M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 25/09/2016 | 13:35שלום לך אילנה הטיפול של ביואורגונומי הוא טיפול אנרגטי ומאזן גופנפש. תוכלי לקרוא על כך ברשת. כפי שציינתי אני משלבת את הביואורגונומי עם שיטות נוספות וכך התוצאות יעילות ומהירות יותר. רפואה שלמההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
פלדנקרייז
-
עיסוי רפואי
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
דיקור (אקופונקטורה)
-
סומטי

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס