פורום רפואה סינית - עמוד 22
אבנר מן
מניעת עודף פעילות ב. התריס זהבה 04/08/2016 | 17:38אני בת 55. בדיקת דם אחרונה הראתה כי אני מתקרבת למצב של עודף פעילות של בלוטת התריס. תוצאת ה-TSH היתה 0.55. באולטרא-סאונד נמצאו קשריות קטנות והגדולה ביותר 0.8 הקשריות מטרידות אותי יותר. איך מקטינים או מעלימים קשריות ? האם יש טיפול סיני לקשריות ? ומהו ? תשובתכם המהירה חשובה לי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קשריות בבלוטת הלימפה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 04/08/2016 | 17:41שלום זהבה יקרה מנסיוני בטיפול בקשריות בבלוטות לימפה ניתן לטפל, לצמצם ואף להעלים - בטיפול משולב של גופנפש. זאת אומרת דיקור + תזונה + צמחים + התייחסות גופנפש לבעיה. לכן לצד הרפואה הסינית אני משלבת שיטות נוספות . אשמח לתת לך פרטים נוספים. מוזמנת ליצור עימי קשר. 052-8728526 הרבה בריאותהוסף תגובה
עייפות בגיל המעבר דורית 30/07/2016 | 08:53שבת שלום. אשמח לדעת מה השיטות של טיפול בעייפות בגיל המעבר דרך רפואה סינית? אני מרגישה עייפות מאוד גדולה ובנוסף מרגישה הזעות יתר במיוחד בערב,אודה לכם על המענה. תודה רבה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה גיל המעבר Dip.Ac דרור וייסר 31/07/2016 | 09:11שלום דורית להלן קישור שמסביר על דרך הטיפול בגיל המעבר באמצעות הרפואה הסינית http://www.drclinic.co.il/index-16.html בברכת בריאות טובה דרור וייסרהוסף תגובה
תשובת מומחה גיל מעבר - עייפות + הזעה M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 31/07/2016 | 16:44שלום לך דורית ניתן לסייע להקלת סימפטומים של גיל המעבר ביעילות רבה. יש לי נסיון טיפולי רב בכך. משלבת - תזונה מותאמת אישית דיקור צמחים ומנסיוני סימפטומים מאוד סוערים קשורים גם לקונפליקטים בלתי פתורים ולכן משלבת גם גופנפש בטיפול. מצרפת מאמרים שלי בנושא - תוכלי לקרוא במאמר גם טיפים שיקלו עלייך: http://www.healthyu.co.il/mid-life http://www.healthyu.co.il/treating-menopause-naturally-integrative-chinese-medicine אשמח לסייע לך M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
הריון ודיקור שרון 05/07/2016 | 10:35היי אני בת 37, אני ובעלי מנסים להכנס להריון, רק התחלנו, יש לנו 2 ילדים. ברקע יש לי תסמונת תעלה קרפלית והתחלתי לטפל בדיקור. האם יש מגבלה עם הדיקור במידה ויש הריון צעיר? האם זה יכול לפגוע? חבל לי להפסיק את הטיפול שרק התחלתי מצד שני יש את השלב שיכול להיות שיש הריון ועדיין לא יודעים עליו. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תסמונת תעלה קרפלית + כניסה להריון + דיקור M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/07/2016 | 16:54שלום לך שרון ברפואה הסינית ישנן נקודות שאינן מומלצות לדיקור בזמן הריון עם דגש על תחילת הריון. אבל - חשוב לדעת שככל הידוע... עד היום אף מדקר לא הצליח לגרום להפלה באמצעות דיקור(: אמנם בסין מצליחים לעשות הפלות באמצעות רפואה סינית, אבל אז משלבים גם צמחים בנטילה דרך הפה + חוקנים של צמחים לרחם. דיקור לבד לא יגרום להפלה. בכל מקרה את יכולה לידע את המטפל על כוונתך להכנס להריון - ומתי את בימים של אחרי הביוץ. כמובן שאז זוהי התקופה שיש להתייחס אליה כ"תחילת הריון" פוטנציאלי. הימים שעד הביוץ הדיקור רגיל לגמרי... כי בוודאי שאז אין אפשרות להריון. לא כדאי להפסיק את הדיקור בשורות טובות M.A. DIP AC מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית התמחות בגינקולוגיה ופוריות WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
האם הדיקןרשרון 05/07/2016 | 17:32יכול לחבל או לסכל את הכניסה להריון? מבחינה אנרגטיתהוסף תגובה
תשובת מומחה סיכויי כניסה להריון וטיפול בתסמונת תעלה קרפלית M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 05/07/2016 | 18:47שלום לך שרון לא אמור לחבל... אבל... ממליצה לך לפנות למטפל שמומחה גם בפוריות כך שהטיפול יוכל להיות משולב. טיפול מדויק ונכון הוא טיפול "הוליסטי" אני מומחית לגינקולוגיה ופוריות ומתייחסת לריפוי באופן הוליסטי - אם מטופלת מעוניינת להרות - אני כמובן משלבת איזון ציר הורמונלי - תזונה מדויקת ומותאמת אישית, צמחים ותוספים מותאמים , משלבת דיקור מתאים וכמובן אם יש בעיות נוספות כמו - כאבים שונים - גם הם זוכים למענה. זהו בעיני טיפול הוליסטי. בשורות טובותהוסף תגובה
תשובת מומחה הריון ודיקור Dip.Ac דרור וייסר 06/07/2016 | 12:02שלום ניתן לטפל בתסמונת התעלה הקרפלית בזמן הריון בתנאי שהמטפל יודע מה הוא עושה ויודע באיזה נקודות דיקור מותר / אסור להשתמש בזמן הריון בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
שאלה מורכבת אדם 24/06/2016 | 02:45יכול להיות שיש קשר בין ביצוע קומפרסים חמים להתפתחות של שפעת עם חום כשהדבר היחיד שהרגיע היה רק קומפרסים קפואים על הראש ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה קומפרסים? M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 28/06/2016 | 01:25שלום אדם לא ממש מבינה את השאלה...???הוסף תגובה
המלצה מקובלת ברפואה הסינית (לת) אליעזר 24/06/2016 | 22:16האם המלצת מוסדות הבריאות הלאומיים והבינ"ל לצרוך 1200 מ"ג סידן ביום (למבוגר) מקובלת ברפואה הסינית? אליעזרהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
אשמח לעזרה לגבי התלבטות של חולים רותם 08/06/2016 | 12:07ידוע שרוב הלקוחות מגיעים למטפל ע""י המלצה, אבל אני לא מבין למה לאנשים לוקח חודשים ואפילו שנים מהרגע שקיבלו המלצה עד שמתקשרים למטפל - אשמח להבין מה מונע מהם / מה גורם להם להתמהמה ? תודה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מה מעכב מטופלים בפניה למטפל? M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 12/06/2016 | 10:45שלום לך רותם יש מטופלים שפונים מיד ויש כאלה שמתעכבים. תלוי מהי חומרת הבעיה ממנה הם סובלים. כמובן שישנן סיבות שונות לכך שמטופלים מתעכבים בהגעה לטיפול: א. לא מכירים את תחום הרפואה המשלימה ולא בטוחים שזה יעזור להם. ב. קיבלו המלצות על מטפלים שונים ומתלבטים. ג. מחיר וסדר עדיפות כלכלי של הוצאות. ד. לא בטוחים שהם בכלל רוצים להכנס ל"טיפול ה. לפעמים הם סובלים כל כך מהבעיה שלהם ונוטלים המון תרופות / עוברים בדיקות שונות/ תופעות לוואי - הם כבר מיואשים ופשוט אין להם כוח לעוד טיפול נוסף. ו. מאוד תלוי אישיות. יש כאלו שפונים מיידית ויש כאלו שיתעכבו עד שהסבל יהיה ממש בלתי נסבל. ז. ישנם המון שרלטנים בתחום הטיפול בארץ. מטפלים רבים שלמדו קורסים מקוצרים בדיקור במכללות שונות במקום תוכנית מלאה של 4 שנים. לא למדו אתיקה, עבודה מול מטופל , אינם מקפידים על כללים חשובים שיש להקפיד עליהם בטיפול. כתוצאה כמובן שיש הרבה פאשלות וזה מקלקל את השם של הענף כולו וחבל. בכלל בתחום הטיפול ישנן שיטות שאחרי סדנה אחת בת יום / מספר ימים, אנשים הופכים למטפלים - זה באמת בעייתי . מי שמחוץ לתחום לא יודע להבחין האם הוא מגיע למטפל בעל ידע מספיק ונסיון, או למטפל שסיים קורס קצר וקורא לעצמו "מטפל". הרבה בריאותהוסף תגובה
טיפול גוף נפש רינת 06/06/2016 | 22:17שלום מיכל. אני מבינה שאת מטפלת בטיפול גוף נפש לפי מה שכתבת לי לפני כמה זמן.הייתי שמחה לדעת מה עושים בטיפול הזה,עם כדאי לי ללכת? או שעם את יכולה להעביר אותי לאתר באינטרנט שאוכל לקרוא מה עושים בטיפול אני אשמח. אני מודה לך יום נפלא מחר,וערב טוב.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול גופנפש M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 06/06/2016 | 22:31שלום לך רינת הכוונה היא שבזמן הטיפול מעבר לדיקור אני משלבת שיטות נוספות שמטרתן להגיע לשורש הנפשי- רגשי של הבעיה ולפתור אותה. טיפול שכזה הוא טיפול עמוק ומדויק ולכן כמות הטיפולים הנדרשת מצומצמת באופן משמעותי ביותר לעומת טיפולי דיקור קלאסיים. ההתייחסות שלי אל האדם היא הוליסטית: גוף ונפש. תמיד משלבת ומתייחסת לפן הפיזי לצד הרגשי – הרוחני. בעיני זוהי הדרך היחידה לריפוי אמיתי. מצרפת קישור למאמר שלי בנושא: http://www.healthyu.co.il/body-mind-medicine-treating-root-causes-of-disease מוזמנת גם לצפות בסרטון המצורף בדף הבית שלי: http://www.healthyu.co.il/ אשמח לסייע לך להרגיש טוב יותר בברכת רפואה שלמה M.A. DIP מיכל שלזינגר רפואה סינית אינטגרטיבית גופנפש WWW.HEALTHYU.CO.IL 052-8728526הוסף תגובה
תודה רבהרינת 07/06/2016 | 07:35על ההכוונה וההסבר,שיהיה לך יום נפלא.הוסף תגובה
תשובת מומחה טיפול גופנפש משולב בדיקור M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 07/06/2016 | 07:51בשמחה רינת אם יש לך שאלות נוספות בהחלט מוזמנת(:הוסף תגובה
יש אמת בסגולות של השום והרימון? יונתן 01/06/2016 | 17:43שלום על השום ידוע כבר מזמן, על הרימון יותר בשנים האחרונות מדברים כמדומני שיש גם מחר של פרופ' מבית החולים רמב"ם בנושא. כל כך שהוא מוריד לחץ דם, כולסטרול, ועוד. האם יש אמת בדברים? מה התועלת הבריאותית שיש בזה? יש המלצה רפואית שכזו? ועל מה מדובר? על שיני שום שלמים לבלוע? כמוסות שום שקונים בחנות טבע גם טוב? וכן לגבי הרימונים, האם מיץ רימונים שקונים? (יש טבעי בקירור, יש גם בהקפאה) מה המינונים? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה סגולות השום והרימון M.A. DIP AC מיכל שלזינגר 01/06/2016 | 23:48שלום יונתן השום נחקר רבות ויש לו יתרונות רבים במניעת זיהומים שונים, שיפור מצב שומנים בדם ועוד... אם אתה רוצה לקרוא מחקרים מדוייקים תוכל להכנס לאתרים מצויינים שמרכזים את כל המחקרים בנושאי רפואה ובריאות: PUBMED/ MEDLINE . אם לא מעניין אותך תוצאות מחקרים אלא רק לקרוא את סגולות השום - הרשת מלאה בסגולותיו. ההמלצה היא לאכול שיני שום טריות שנקצצו כי רק אז החומר הפעיל משתחרר - האליצין. בשום מבושל אין את מרבית התכונות הללו. אם אתה נרתע מן הריח תוכל לצרוך שיני שום בקפסולות. יש לקחת בחשבון שקפסולות הן לעיתים מרוכזות יותר ולכן יש לשים לב לשילובים שונים עם תרופות נוגדות קרישה וכן לתרופות לטיפול בכולסטרול - סטטינים ואז לשים לב ולעקוב באמצעות בדיקות דם. לגבי רימון - גם ניתן לקרוא מחקרים מצוינים באתרים שציינתי . אין טעם לצרוך את המיץ כשהוא קפוא / או מוכן מראש אלא מיץ טרי. המיצים שהוכנו מראש איבדו את סגולותיהם - תקבל בעיקר סוכר. כמובן שחשוב לאכול תזונה בריאה ומזינה - שום מזון בריאות אינו בא במקום תזונה יומיומית מוקפדת. הרבה בריאותהוסף תגובה
האם יש משהו שיכול לנקות עורקים? (לת) ירון 01/06/2016 | 00:12שלום מדברים בעיקר על מניעה, להוריד כולסטרול, שומנים וכו'. האם יש דרך גם לתקן את הנזקים שכבר קיימים בכלי הדם? את ההסתיידות, משקעי השומנים, את כל מה שסותם/מצר את כלי הדם? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
שתיית מים עם לימון ושמן זית על הבוקר יוני 31/05/2016 | 03:20שלום האם יש בסיס להמלצה הזו של שתיית מים עם לימון סחוט טרי? יש שאומרים גם שמן זית ביחד. זה מועיל לניקוי הגוף? מועיל לניקוי הכבד? במידה וכן, האם מים רגילים? מים חמים? כמה מים וכמה לימון? וכמה שמן זית? וכמה זמן להמתין בין זה לשתיה ואכילה רגילה. ובכלל, שתיית מים מיד עם הקימה במקום לשתות את הכוס קפה המסורתי, האם יש בזה תועלת ממשית? תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מים לימון ושמן זית Dip.Ac דרור וייסר 31/05/2016 | 11:03שלום ההמלצה היא לשתות דבר ראשון בבוקר ( במידה ואין צרבות , בעיות בכיס מרה ...) על בטן ריקה כוס מים פושרים , חצי לימון סחוט וכפית שמן זית. המטרה היא לנקות את הכבד וכיס המרה ולהניע את מערכת העיכול מומלץ להמתיו כעשרים דקות לפני שתייה / אכילה בברכה דרור וייסרהוסף תגובה
והחצי לימון הנותר אפשר לשמור ללמחרת?יוני 31/05/2016 | 23:41או שלאחר שהוא נחצה הוא מאבד את היתרונות הבריאותיים שבו? תודההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
טיפולים וניתוחים קשורים
-
הרפיה
-
דמיון מודרך
בדיקות קשורות
-
רמת פניטואין (דיפנילהידנטואין)
תרופות קשורות
-
נורטריפטילין
-
פרופוקסיפן
מונחים קשורים
-
מיינדפולנס
-
דיקור (אקופונקטורה)

פורומים נוספים בתחום
פורוםסרטן ריאות
בפורום סרטן ריאות ניתן להתייעץ עם ד"ר נטלי מימון רבינוביץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום סרטן ריאותפורוםטיפול בכאב
בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם המטפל אבנר מן, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפול בכאבפורוםרפואה סינית ומערכת העיכול
בפורום רפואה סינית ומערכת העיכול ניתן להתייעץ עם אסף עזרא-יעל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום רפואה סינית ומערכת העיכולפורוםנטורופתיה
בפורום נטורופתיה ניתן להתייעץ עם גב' רעות דביר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום נטורופתיהפורוםכירופרקטיקה
בפורום כירופרקטיקה ניתן להתייעץ עם ד"ר מיכאל שוורץ, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום כירופרקטיקהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואי

ד"ר נטלי מימון רבינוביץ
אבנר מן
אסף עזרא - יעל
רעות מוקדס
ד"ר מיכאל שוורץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס