פורום הומאופתיה לילדים - עמוד 2
סנדרה מישאל הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
אלרגיות לילדה בת 3 אורי 12/09/2021 | 18:18לנכדה שלי הרבה אלרגיות מזון: דגים ביצים אגוזים טחינה יש לה אסטמה ואסטמת עור… האם הומאופטיה יכולה לרפא?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה אסטמה ואלרגיות למזון סנדרה מישאל 12/09/2021 | 22:06ערב טוב, מניסיון בקליניקה ניתן לעזור רבות לאסטמה ולאסטמה של העור עד העלמות כוללת של המחלה, וכן במקרה של אלרגיות. לגבי אלרגיות למזון , זה מאד אישי ולא ניתן לדעת מראש, היו לי מטופלים שהאלרגיות נעלמו לגמרי וכאלה שהעוצמה ירדה משמעותית. זה תלוי בחומרת המצב והבריאות הכוללת של הילד. בכל מקרה שווה לנסות כי ילדים שמטופלים בהומאופתיה הם ילדים בריאים הרבה יותר, וגדלים היטב , חזקים בגוף ובנפשהוסף תגובה
פפילומה אני 12/05/2021 | 13:09שלום, כבר שנה וחצי יש לי את וירוס הפפילומה ולאחרונה שיניתי מאוד את התזונה כדי לעזור לגוף , הייתי רוצה לשאול איזה תוספי תזונה אתם ממליצים לקחת כדי לחזק מערכת החיסון במטרה לנקות את הנגיף? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תוספי תזונה לוירוס הפפילומה סנדרה מישאל 12/05/2021 | 13:20צהריים טובים, זהו פורום להומאופתיה. אנחנו לא מתאימים תוספי תזונה. אלא רמדיס. לכל מחלה יש רמדי שמותאמת אישית למחלה ולאדם, יש כמה עשרות רמדיס לטיפול בוירוס ההפילומה ויש לי ניסיון עם זה בקליניקה. אם תרצי לטפל בעזרת הומאופתיה , מוזמנת לפנות להומאופת מוסמך שתוכלי למצוא באגודה להומאופתיה קלאסית. בקשר לתוספי תזונה עליך לפנות לנטורופתיה. בהצלחה, סנדרההוסף תגובה
תרופה הומאופתית נאוה 13/04/2021 | 08:01שלום האם יש בתרופה שפירוטה מצ”ב סטרואידים? התרופה ניתנה לפעוט בן שנתיים הסובל משקדים מוגדלים, צפצפוף בריאות וסטרידור G.Lympho Echinacea comp*5 Engystol*5 Tonsllla comp*5 Gland lymph•5 Psorinoheel dr Mucosa comp*5 Ant tart D10,30 C200 Aralia racem D10,30 C200 Alchhol ad 15% תודה מראש על התשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה סטרואידים סנדרה מישאל 13/04/2021 | 10:17שלום נאוה, לא אלה רמדיס הומאופתיות , למעשה תערובת של רמדיס, אין שם סטרואידים. לא יודעת מי נתן לך את זה, אבל זו לא הומאופתיה קלאסית שמטפלת במכלול. בהומאופתיה קלאסית מותאמת רמדי אחת לאדם, לפי מכלול הסימפטומים שלו והריפוי עמוק יותר עקב כך. לפחות מהניסיון שלי של 15 שנה בקליניקה. בהצלחההוסף תגובה
כדוריות לבן 10 חודשים אחת מראשון לציון 08/04/2021 | 10:36שלום, ההומאופט שלנו נתן לבן 10 חודשים כדוריות קטנטנות שצריך לשים בפה. אני חוששת שהוא ישאף אותן ויחנק. האם נכון לתת לו את הכדוריות האלו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה טיפול בכדוריות הומאופתיות סנדרה מישאל 08/04/2021 | 11:21זה בדכ נמס בפה, אבל את יכולה לדבר עם ההומאופת, אני מרשה להורים להמיס כמה גלובולים קטנים כאלה בקצת מים ולתת בכפית.הוסף תגובה
החלפת פוטנציה - מתי? מיכל 12/03/2021 | 07:25מתי מחליט ההומאופת על העלאת הדילול? כאשר המצב של המטופל טוב, והרמדי עוזרת. האם בכל מקרה מעלים דילול? או שנכון יותר במקרה כזה להשאיר את הדילול הקיים שכאמור - עוזר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה העלאת מינון סנדרה מישאל 12/03/2021 | 08:34שלום מיכל, העלאת המינון היא לשיקול המטפל, מטפלים שונים מחליפים או מעלים מינון לפי ראותם והבנתם את המקרה. אין חוקיות. מקווה שעזרתיהוסף תגובה
חיזוק לחורף שרית 11/01/2021 | 22:21שלום הייתי בעבר אצל הומאפתית ילדים שנתנה לי 3 תרופות לטיפול הדלקות חוזרות אצל הבת שלי: פולסטילה 7ch, קמומילה 12ch, סיליקה 30. רציתי לדעת אם אני יכולה לתת לה אותן שוב למניעת דלקות. ואם כן באיזה מינונים. האם אחת התרופות יכולה לחזק אותה לחורף?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה חיזוק וחזרה על רמדיס משנה שעברה סנדרה מישאל 12/01/2021 | 08:32בוקר טוב שרית, את יכולה לתת לה באותה דרך שהיא קבלה אותן בעבר. אבל , ללא מטפל לא ניתן לדעת אם כרגע המצב דומה לשנה שעברה והאם היא עדין צריכה את אותו טיפול. אנחנו גודלים, מתפתחים, משתנים....ובמיוחד ילדים. יתכן שבכלל הרמדיס הללו לא מתאימות יותר. אם את מבינה מספיק בהומאופתיה , אז תתני. אם את לא מבינה מספיק, תפני למטפלת. ככה אני ממליצה.הוסף תגובה
שקדים מוגדלים ובעיות נשימה סיסי 27/12/2020 | 10:53ביתי בת שנתיים וחצי, סובלת משקדים מוגדלים ושקד שלישי. בחורף היא מנוזלת לעיתים קרובות מאוד. היא נוחרת בשינה ולעיתים אף נושמת בכבדות . רציתי לדעת האם הומאופתיה תוכל לעזור או להקל במקרה כזה ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שקדים מוגדלים ובעיית נשימה סנדרה מישאל 27/12/2020 | 12:41שלום סיסי, מניסיון של 15 שנה בקליניקה , הומאופתיה בהחלט מסוגלת להפסיק את התופעות שאת מתארת ואף להקטין את השקדים והפוליפ לגודל נורמלי. שקדים מוגדלים הם דרכו של הגוף לנסות להלחם במחלות. איזון וחיזוק מערכת החיסון בעזרת ההומאופתיה יעזרו לגוף לאזן את עצמו ואז לא יהיה צורך בהגדלה ובנפיחות של הבלוטות. ממליצה לך לפנות לאיש מקצוע, מיומן ורציני ולראות תוצאות תוך כמה שבועות.הוסף תגובה
נשירת שיער לילדה בת 8 גלית 01/12/2020 | 08:57שלום. בת שלי החלה טיפול נטורופתי לפני כ9 חודשים עקב כאבי רגליים. אכן יש שיפור בכאבים בעקבות הטיפול. במהלך הטיפול טופלה ברמדי שמורכב מ: Molybd 6c Mag-ph 6c Litium 6c Germ 6c Seret 9c כ חודשיים אחרי תחילת הטיפול החלה לה נשירת שיער שנמשכת עד היום. האם ייתכן נשירה עקב רמדי? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה נשירת שיער סנדרה מישאל 01/12/2020 | 20:15שלום גלית, הטיפול שביתך קיבלה אינו הומאופתיה קלאסית. בהחלט יתכן שהתערובות שהכינו ונתנו לה יגרמו לתגובה כלשהיא בגוף או שזוהי תוצאה של השינוי התזונתי שהיא קבלה. ממליצה לך לחזור למטפל שטיפל בה ולדרוש תשובות. אני לא מטפלת בצורה כזו ולא מערבבת תערובות של רמדיס. זו הבעיה כשהולכים לאנשי מקצוע שמערבים הומאופתיה , כשהם לא מוכשרים לכך ולא למדו לעבוד עם החומרים הללו כהלכה.הוסף תגובה
אלכוהול ברמדי רינת 30/11/2020 | 21:46שלום. כאשר הומאופת רושם רמדי להכנה לפעוט בן 4, מה אחוז האלכוהול בפנים והאם האלכוהול הזה אינו מזיק?8 טיפות פעמיים ביום. תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה אלכוהול ברמדי סנדרה מישאל 01/12/2020 | 20:11שלום רינת, ההומאופת שנתן את הרמדי אמור להגיד לבית המרקחת את גיל הילד והם מכינים בהתאם את הרמדי עם אחוז אלכוהול מתאים. למיטב ידיעתי מדובר באחוזים בודדים אבל כדאי לשאול את בית המרקחת או ההומאופתהוסף תגובה
איך לתת את הטיפות? מיכל 19/11/2020 | 15:36שלום. הומאופת רשם 8 טיפות פעמיים ביום. הבנתי שנותנים בקצת מים. ילדה בת 4.5 האם לתת בכוס עם מים? בכפית עם מים? מה בדרך כלל נהוג בגיל הזה? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה רמדי במים סנדרה מישאל 19/11/2020 | 18:52שלום מיכל, זה תלוי במה שההומאופת אמר לך. אפשר לתת בטיפות ישר לפה ואפשר במים. וזה משנה את הטיפול. למה שלא תשאלי אותו מה הוא רוצה?הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

ד"ר אמיר פשיטיצקי נוירולוגיה ילדים והתפתחות הילד
5.0 ( 9 חוות דעת )
"חוויה מצוינת. הרופא סופר מקצועי, לא מלחיץ, נותן מרחב טיפולי ודיאגנוזי, מדבר ב"ה העיניים עם הילדים ובעל ידע כללי נרחב המסייע לו להגיע ללב הילד (למשל בנושא בעלי חיים)"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל