פורום טיפול בכאב

-
כאבים בצד שמאל של הגב בסוף הצלעות
אירית 02/12/2014 | 13:24שלום רב,אני בת 33 ומזה כמה ימים אני סובלת מכאבים הסוף של הצלעות בגב למטה,זה לא כאב חזק שאי אפשר לתפקד זה יותר מציק כזה. ברצוני לציין שאני נמצאת בהרבה לחץ נפשי מזה תקופה,האם זה יכול להיות קשור? הייתי אצל רופא משפה ששלח אותי לעשות צילום,בינתיים לא עשיתי אותו כי לדעתי זה לא שבר או משהו כזה,האם לדעתך יש מקום לעשות צילום?הוסף תגובה
-
כאבים בשאיפה
עדי 26/01/2021 | 06:58כאב עמוק בשאיפה בגב בצד שמאל ?הוסף תגובה
-
תשובת מומחה תנועת כאב
מר גבעון פלד 07/12/2014 | 16:08תנועת כאב אופיינית מאוד לכאבים שמקורם בשרירים מאחר וזו מערכת דינמית. מאחר וכבר עשית בדיקות כפי שציינת שבוע שעבר הייתי ממליץ לך בחום שוב לגשת לאיבחון וטיפול מתחום השיקום האורטופדי. את הצילום אם טרם ביצעת גם הייתי מממש.הוסף תגובה
-
כאבים באים והולכים
אירית 07/12/2014 | 15:25היי התכתבנו בשבוע שעבר בעניין הכאב,אני כותבת שוב כי שמתי לב שהכאב לא ממש עובר אבל זז ממקום למקום,כל יום אני מרגישה שכואב לי במקום אחר בצד שמאל. או בגב למעלה או בצד של הצלעות למעלה או בצלעות למטה. האם לדעתך אני צריכה לבקש בדיקה מסוימת מהרופא,אני כבר מתחילה להרגיש שכואב לי בגלל שאני בלחץ מהכאב עצמו! אודה מאוד לתשובתךהוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאב ולחץ
מר גבעון פלד 02/12/2014 | 16:40מתשובתך אני מעריך כי אכן מקור הכאב הינו נקודות טריגר בשרירים. לגבי בלחץ אכן הוא מייצר יותר כאב גם על ידי כיווץ יתר של שרירים ובכך יצירת לחץ והקרנות כאב שונות. הייתי ממליץ לך לגשת לאיבחון וטיפול אצל מטפלים מתחום השיקום האורטופדיהוסף תגובה
-
לא,אין כאב בזמן נשימות ולפעמים שאני הולכת זה אפילו יותר קל מלשבת
אירית 02/12/2014 | 14:49לא נפלתי. לפני חודשיים עברתי גרידה בהרדמה מלאה,לא נראה לי שיש קשר לזה,אבל בגלל מה שקרה לי אני די בסטרס וטראומה נפשית. והכאב הזה שאני חשה מכניס אותי עוד יותר ללחץ.הוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאבים בצד שמאל של הגב
מר גבעון פלד 02/12/2014 | 14:37ראשית יש קשר הדוק בין לחץ לכאבי גוף אך לפני כן... האם יש כאב מוגבר כשאת נושמת נשימה עמוקה? האם יש הגברה של הכאב בזמן פעילות גופנית המאיצה את הלב והנשימה? האם נפלת/קיבלת מכה בחודשים האחרונים? לאו דווקא במקום הכאב?הוסף תגובה
-
-
כאב בגב חזה ובטן (לת)
Me 25/01/2021 | 09:28שלום. בת 31, בריאה. לפני שנתיים+ התחילו לי כאבים בבטן עליונה בצד שמאל, בנקודה מסויימת. התקפים של כאבים שבאים פעם בחודש/חודשיים לכמה ימים ונעלמים. אחרכך התחילו להגיע התקפים שכוללים גם כאבים שמקרינים גם לגב בנקודה מסויימת (גם בצד שמאל), ואחרכך התווספו להתקפים גם כאבים בשד שמאל. התקף שבא לכמה ימים ונעלם מעצמו, במהלך ההתקף הכאבים מתחזקים ונחלשים בלי קשר לתנוחה וכו. הכל בצד שמאל. לפני חודש שוב התקף, רק שהפעם הכאב בגב ממש חזק ומרגיש בכמה מקומות בגב שמאל, ולא רק בנקודה אחת (בנוסף לכאבים בשד ובטן) וכבר חודש שהכאב לא עוזב. הכאב מרגיש כמו שריפה חזקה, דקירות חזקות, נגיעה/צביטה במקומות הכואבים מחמירים את הכאב. וחוץ מכמה דקות פה ושם שמרגישה הקלה בכאב פתאום, רוב היום פשוט כואב. התחיל לכאוב גם בלילה. כבר חודש שהכאבים לא עוזבים. מציינת שעברתי בדיקות דם מקיפות, רנטגן חזה בעבר, ct חזה ובטן לפני חצי שנה, us שד, us בבטן במקום הכואב, א.ק.ג אפילו גסטרוסקופיה, והכול תקין. לאחרונה גיליתי שאני בהריון, אך ממש בהתחלה ככה שהרחם לא לוחץ עדין על איברים... מנסה להבין ממה יכול לנבוע הכאב? האם יש בדיקות שכדאי לעשות? אני פשוט בסבל וכאב תמידי כבר חודש.הוסף תגובה
-
כאב בגב אמצעי בצד ימין (לת)
טלי מאיר 16/01/2021 | 23:49שלום אני בת 55 מזה כמה ימים בשעות הערב מופיע כאב בגב באמצע מצד ימין הכאב הוא כמו לחץ סוג של אגרוף האם זה מצריך לראות רופאהוסף תגובה
-
כאב בחזה
הדס 12/01/2021 | 08:47בת 23 בריאה בדרך כלל לוקחת רק מדבקות של גלולות . כבר שלושה ימים שהחל לי כאבים כמו צביטות קטנות בחזה בצד שמאל יום אחד כאב לי גם בימין ועכשיו הכאב מתחיל כמעין צביטה קטנה בצד שמאל ואחרי שזה עובר מרגיש כמו כאב עמום כזה כאילו משהו כבד יושב על צד שמאלהוסף תגובה
-
תגובה
הדס 13/01/2021 | 13:34תודה רבה על המענההוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאב בחזה
מר גבעון פלד 13/01/2021 | 12:21זה נשמע כמו כאב ממקור של רקמה רכה. רקמת חיבור או שריר.... שטיפול מתחום הטריגר פוינטס יכול לפתור. רצוי תמיד אם לא עשית בחצי השנה האחרונה לעבור בדיקות כללייותהוסף תגובה
-
תגובה
הדס 12/01/2021 | 14:38לא , היום לדוגמא רבע שעה אחרי שקמתי משינה התחיל הכאב לא לאחר מאמץהוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאב בחזה
מר גבעון פלד 12/01/2021 | 13:15אם את עולה שתים או לוש קומות שלמדרגות והלב מאיץ מעט האם יש כאב בחזה?הוסף תגובה
-
תגובה
הדס 12/01/2021 | 12:56משתדלת לעשות ספורט בין פעם לפעמיים בשבוע , בכללי מאז חמישי שעבר לא ביצעתי שום פעילות גופנית . הכאב מופיע פתאום ואחרי כמה זמן נרגע אל כבר רצוף כך במשך שלושה ימים. בעבר התלוננתי על כאב בחזה אך נאמר שאין כלום לאחר בדיקות הפעם הכאב טיפה שונה מהקודמים אך בגללזה לא פניתי לרופא כי חשבתי ששוב זה כלום אל החלטתי להתייעץ בכל מקרה . במשפחה אין רקע למחלות לבהוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאב בחזה
מר גבעון פלד 12/01/2021 | 09:09האם יש רקע רפואי כלשהוא? האם את פעילה גופנית?הוסף תגובה
-
-
כאבים בשכמות ובצלעות
ירדן 13/01/2021 | 10:40אני בת 40 סובלת כבר כמה ימים מכאבים בשיכמה בצד שמואל בזמן תנועה , הכאב מקרין לבית השחי ולצלעות, אני רוכבת על אופניים רגילים, לא היו לי נפילות, בנוסף אני מעשנתהוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאבים בשכמות ובצלעות
מר גבעון פלד 13/01/2021 | 12:21האם יש בעיות רקע בעבר או בהווה?הוסף תגובה
-
-
כאבים חזקים במשך 3 חודשים
רונית 09/01/2021 | 23:19לפני כשלושה חודשים יצאתי לריצה. כבר בתחילת הריצה הרגשתי כאב חזק בשני צידי הבטן. לאחר דקות ארוכות הכאב נעלם והמשכתי בריצה. כשהגעתי הביתה הכאב חזר ונשאר רק בצד ימין באיזור התבור, לאחר יום הכאב ירד לאיזור הבטן הימנית התחתונה והמפשעה הימנית. ביצעתי ct לשלילת אפנדציט, mri,us גסרוסקופיה קולונוסקופיה ובדיקת קפסולת וידאו לשלילת קרוהן.הכאב לא עבר ואני סובלת מכאבים חזקים בשתי המפשעות,הרבה מאוד קליקים והכאב נמצא כל הזמן, מרגישה תחושת שירפה ועומס באיזור, מאוד קשה ללכת לפעמים ומקרין לאיזור הרגל מידי פעם. מאוד כואב לכופף את הרגל או לעשות כל מתיחה קטנה באיזור המפשעות. אף אחד לא יודע לעזור ואני מיואשת. הכאב בלתי נסבל הייתי 4 פעמים במיון ושם מביאים רק משכחי כאבים. מה ניתן לעשות ומה לדעתך זה יכול להיותהוסף תגובה
-
תשובת מומחה כאבים חזקים
מר גבעון פלד 10/01/2021 | 08:02אשמח לגיל, גובה ומשקל סגנון עבודה. האם היו בעבר נפילות, תאונות, שהרים וכן כבר רפואי גם אם נקראה לך לא רלוונטי. דבר אחרון האם הכאב קבוע או משתנה במהלך היום בעוצמת ו/או מיקוםהוסף תגובה
-
פורומים נוספים בתחום
פורוםטיפול בכאב

בפורום טיפול בכאב ניתן להתייעץ עם רופאים/ות בתחום, להגיב לגולשים אחרים ולמצוא מידע במגוון נושאים. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום טיפול בכאב