פורום הומאופתיה לילדים - עמוד 5
סנדרה מישאל הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס. בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס. תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א. משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי. לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
ביוגאיה לתינוק מיכל 20/06/2019 | 11:43הבנתי שלוקח לביוגאיה כשבועיים להשפיע. האם זה מדויק? אם כן לוקח זמן למוצר להשפיע האם אני יכולה להמשיך לתת לתינוקות סימיקול בשילוב הביוגרפיה לשבוע, שבועייםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פרוביוטיקה סנדרה מישאל 20/06/2019 | 13:01שלום מיכל, לפרוביוטיקה לוקח זמן לבנות את הפלורה (החיידקים הטובים ) במעי. תלוי אם הילד\ה קיבלו אנטיביוטיקה או לא ....לאחרונה. אני לא חושבת שיש מניעה לתת את שתיהן יחד, אבל כדאי שתתיעצי עם רוקח. אלה לא מוצרים הומאופתים.הוסף תגובה
דלקות אוזניים חוזרות ויקטוריה 16/03/2019 | 21:47ב5 חודשים האחרונים הילד סובל מדלקות אונזיים חוזרות שמלוות בחום גבוה..עוד שבועיים יהיה בן שנתיים. לפחות פעמיים בחודש מקבל אנטיביוטיקה למשך שבוע.... שבוע בגן שבוע בבית ....כרגע בטיפול מונע של אנטיביוטיקה עם מינון נמוך פעם ביום למשך חודש....מאתמול עם חום אחרי שלפני 10 ימים סיים אוגמנטין.....אבודת עצות כבר אשמח לעזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דלקות אוזניים חוזרות סנדרה מישאל 16/03/2019 | 23:27ערב טוב ויקטוריה, ניתן לעזור לבנך בקלות על ידי התאמת רמדי אישית. כל מה שנדרש ממך זה לקחת אותו להומאופת מוסמך, יש רשימה של הומאופתים באתר של האגודה להומאופתיה קלאסית לפי המיקום בארץ. אשמח לעזור לך אם את מאזור השרון , הקליניקה שלי בנתניה. תוך טיפול קצר מאד הבן שלך יסיים עם דלקות האוזניים לתמיד. הטיפול טבעיי לחלוטין. מניסיון שלי בקליניקה, של 13 שנים, הרמדי פשוט מחזקת את הגוף ודלקות האוזניים נעלמות.הוסף תגובה
בעיות אכילה אירה 10/03/2019 | 09:22בתי בת השנתיים מסרבת לאכול בבית. אם אוכלת זה כמה ביסים ומסרבת להמשיךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה בעיות אכילה סנדרה מישאל 10/03/2019 | 15:42שלום אירה, לא ברורה השאלה שלך, אומר רק שניתן לטפל בילדים שמסרבים לאכול מסיבות שונות על ידי רמדי הומאופתית מותאמת אישית. אשמח אם תוכלי לציין מה מטריד אותך ואיך זה משפיע.הוסף תגובה
תמצית מרגיעה גלית 14/02/2019 | 18:31שלום בני בן ה6 מאובחן כילד עם בעיית קשב וריכוז היפראקטיביות רכשתי לפני חצי שנה תמצית שקוראים לה "פיס" שמכילה תמצית שוש קרח שורש עלי מליסה תמצית קמומיל תמצית פסיפלורה תמצית שורש וליראן תמצית בקופה תמצית סקוטלריה.המינון 10 טיפות בוקר ואחהצ וזה אכן עוזר מרגיע ושומר אותו יציב ובכיתה המורה אומרת שיש שינוי לטובה הוא יותר קשוב ונינוח. שאלתי האם בטווח הארוך הרכיבים יכולים לעשות נזק כי מבחינתי להשתמש בתמצית לאורך שנים האם יכול לגרום למחלות למרות שהתוסף מזון טבעי.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תמצית בשם פיס סנדרה מישאל 14/02/2019 | 23:27שלום גלית, התמצית אינה הומאופתיה. אמנם הומאופתיה משתמשת בצמחי מרפא אבל ההכנות שונות לחלוטין והרמדיס מהולות. התמצית שאת נותנת עשויה מצמחי מרפא, ללא מיהול , ואני ממליצה לך לפנות למי שמייצר אותה ולשאול על נזק מצטבר ולקיחה לאורך שנים. בעקרון הצמחים אינם מזיקים, אבל אני לא יכולה להגיד לך מה קורה אם זה נלקח שנים רבות. מהניסיון שלי , הומאופתיה אינה מזיקה, גם אם היא נלקחת לאורך שנים, אבל זה לא הומאופתיה. אלא צמחי מרפא והריכוזים שונים.הוסף תגובה
שנה וחצי זיוה 30/12/2018 | 23:49שלום רב. ביתי בת השנה וחצי סובלת מעצירות זה כשבועיים..אתמול בצעו חוקן במרמ . היום העניין חוזר על עצמו.כמו כן ירד לה התאבון. הילדה בריאה בדכ. רציתי לדעם הם הומופטיה יכול לעזורהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה עצירות סנדרה מישאל 31/12/2018 | 00:19שלום זיוה, בוודאי שניתן לעזור. צריך להתאים לה טיפול אישי על ידי הומאופת מוסמך והעצירות תעלם בקלות. הייתי ממליצה לך בנוסף לכך לבדוק האם חל שינוי משמעותי בתזונה שלה, בסוגי המזונות שהיא אוכלת, האם קיבלה תרופות חדשות לאחרונה, כדאי יהיה לבדוק מה השתנה שפתאם הגיעה העצירות....הוסף תגובה
פוספטידיל סרין גלית 09/12/2018 | 15:03שלום לאחר שקראתי מאמרים על פוספטידיל סרין, האם אני יכולה לתת לבני בן ה 7 (100 גרם) או שזה יכול להזיק? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פוספטידיל סרין סנדרה מישאל 10/12/2018 | 08:38בוקר טוב גלית, הפוספדיל סרין שאני מכירה מגיע בקפסולות של חברה בשם אקטיב בריין, מניסיון איתו , הוא עוזר רק לחלק מהאנשים.אני מתארת לעצמי שאת רוצה לתת אותו לבעיות קשב וריכוז. לבעיות קשב וריכוז אני ממליצה על רמדי הומאופתית אישית , תוספת של אומגה שלוש ושינוי תזונתי. לגבי המינון המומלץ לילדים, כדאי להתיעץ עם נטורופתית. בהצלחההוסף תגובה
קשב וריכוז ניקי 22/11/2018 | 10:17שלום וברכה,,מחפשת הומאופט המומחה לבעיות רגשיות המשולבות הקשב וריכוז לילד בחטיבה,,,זקוקה נואשות לאחד שמבין ויודע,,אודה לתשובההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה הומאופת לבעיות קשב וריכוז סנדרה מישאל 22/11/2018 | 20:12שלום ניקי, מכירה את זה מקרוב. מנסיון בקליניקה וכאמא ל2 בנים עם קשב ורכוז אשמח לעזור. אם הקליניקה שלי רחוקה עבורך, אני מנתניה, אפשר בקלות למצוא הומאופת באזור מגוריך, אשמח לעזור ולהמליץ אם תתקשרי , הנייד שלי 0546927219.הוסף תגובה
באילו סוגי משקאות ניתן למהול את התרופה? קאטי 19/10/2018 | 21:54האם ניתן למהול את התרופה בשוקו/חלב? ואם לא האם ניתן למהול במשקאות אחרים שהם לא מים? אנו מקבלים : R57 R48 37 56 6 49הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מיהול הרמדי במים סנדרה מישאל 21/10/2018 | 10:44בוקר טוב , קאטי, לא ניתן למהול בשום דבר אחר חוץ ממים. לא יודעת אם מיהול בחומרים אחרים לא יפגעו בפעילות הרמדיס. אני נותנת תמיד הנחיות למהול במים.הוסף תגובה
רסקיו לילד בן שנתיים וחצי לוני 09/07/2018 | 22:01שלום. האם מותר לתת לילד בן שנתיים וחצי טיפות רסקיו ? אם כן, אז כמה טיפות בהתקף חרדה ? היה לו באחד הלילות חום גבוהה עם הזיות על נחשים שהוא רואה במיטה והוא נכנס להיסטריה בעקבות זה ולא הסכים ללכת לישון...מאז בלילה הוא חרד וקשה לו מאד להירדם...חשבנו לתת רסקיו ולראות אם זה עוזר... תודה מראש על תשובתך.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה רסקיו לבן שנתיים סנדרה מישאל 10/07/2018 | 12:56כמו כל הומאופתיה, אפשר לתת גם לילדים ולתינוקות. המינון אמור להיות כתוב על האריזה. אם התקפי החרדה ממשיכים, כדאי לתת טיפול הומאופתי אישי ומדויק. זה יעזור מהר ובצורה מצוינת. בהצלחההוסף תגובה
רמדי לטיפול רגשי וקשב וריכוז סבטה 28/06/2018 | 05:25שלום רב . הבן שלי התחיל לקחת רמדי עקב בעיות רגשיות וקצת קושי חברתי. הוא לוקח רמדי גבר שבועיים. הבעיה היא שבתקופה הזאת הוא נהיה מאוד עצבני . רב עם כל הילדים בכיתה . זה משהו שלא ראיתי קודם. קודם הוא היה מאוד מופנם וביישן. השאלה שלי האם יכול להיות מצב שרמדי בהתחלה תשפיע בכזאת קיצוניות ואז זה ישתפר או שרמדי לא מתאים? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה רמדי סנדרה מישאל 28/06/2018 | 08:28שלום סבטה, יתכן ובתחילת הדרך תהיה אגרבציה. חשוב לדבר עם המטפל שיהיה מודע ואולי ישנה את אופן הטיפול , למשל יפסיק את הרמדי ולא תנתן כל יום ואולי פעם ביומיים או שלושה. תלוי במה באה הרמדי לטפל. מופנמות וביישנות מבלבלות אותנו כי נראה שהכל בסדר. דווקא העובדה שהוא מבטא את מה שהוא מרגיש מראה שיש יותר בריאות. מצד שני לא נרצה שיהפוך לאלים ולכן זה עניין של דיוק במינון או ברמדי עצמה. לפעמים האגרבציה היא חלק מהדרך להבראה. חשוב שהמטפל ידע מזה ויתייחס לכך. יום מעולה, סנדרההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים

ד"ר יאיר גילוני רפואה אסתטית
4.9 ( 10 חוות דעת )
"מקצועי ברמה גבוהה, קשוב,הוגן,הכל מתפקד יפה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים

סנדרה מישאל