פורום הומאופתיה לילדים - עמוד 9
סנדרה מישאל
הומאופתית קלאסית ומאמנת אישית רפואית. מתמחה בהפרעות הורמונליות וגיל המעבר, פוריות וכניסה להריון ,הפרעות אכילה, בעיות רגשיות וחרדות, דלקות בדרכי השתן, וגניסמוס, וסטיבוליטיס, אנדומטריוזיס.
בנוסף, מאמנת רפואית במצבי משבר, מלווה מטופלות סרטן שד במהלך הטיפולים ולאחריהם. לווי בהתאוששות ממחלה קשה, על ידי שינוי תזונתי, פעילות פיזית וניהול סטרס.
תואר שני במדעי הרפואה. חברה באגודה להומאופתיה קלאסית ובאיק"א.
משלבת הומאופתיה קלאסית עם כלים מעולם האימון האישי הרפואי.
לעמוד של סנדרה מישאל בקליניקה לחצו כאן
מנהלת הפורום הומאופתיה לילדים בפורטל
-
האם הטיפול יכול לעזור לבעיות קשב וריכוז אצל ילדים
רוני אביב 08/12/2014 | 13:52איך הומופתיה יכולה לעזור לטיפול בילדים?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
טיפול בבעיות קשב וריכוז
סנדרה מישאל 08/12/2014 | 20:39שלום רוני, מנסיוני בטיפול הומאופתי ניתן לשפר משמעותית את מצבו של ילד שסובל מבעיות קשב וריכוז. אני גם אמא לשני בנים שיש להם בעיות קשב וריכוז אז אני מכירה את הבעיה מקרוב. שילוב של רמדי הומאופתית ביחד עם אומגה שלוש משפיע עוד יותר טוב ביחד והתוצאות ניכרות בהקדם. מטופלים שלי מדווחים על שיפור ביכולות, ארגון וסדר יותר בקלות, פתאם הם מסוגלים לשבת בכיתה בשקט ולהתרכז בנעשה בלי להיות מוסחים מכל דבר קטן שמסביב. חשוב לי לומר לך שמדובר בתקופה של טיפול, זה לא מיידי אבל די מהר רואים תוצאות. אשמח לענות לעוד שאלות אם יהיו, ערב מעולה, סנדרההוסף תגובה
-
יש לך המלצה על מטפל בבאר שבע?
רוני 09/12/2014 | 09:43מחפשת מטפל באזור מגוריהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
מטפל באזור מגוריך
סנדרה מישאל 09/12/2014 | 09:55רוני, הדרך הטובה ביותר למצוא הומאופת באזור מגוריך הוא להכנס לאתר של האגודה להומאופתיה קלאסית ולראות שם מי מקבל בבאר שבע. כל המטפלים שרשומים באגודה הם רציניים ועברו בחינות וועדת קבלה לאגודה. אני אישית לא מכירה מישהו מהאזור. בהצלחההוסף תגובה
-
-
נוזלים באוזניים
חן 18/11/2014 | 14:50לבת שלי, בת 3, יש נוזלים באוזניים בעקבות שקד שלישי מעט מוגדל וכתוצאה - ירידה משמעותית בשמיעה (ב 40). קיבלנו המלצה לעשות ניתוח בהרדמה מלאה להוצאת השקד ולכפתורים באוזניים. האם יש אלטרנטיבה אפקטיבית בהומאופתיה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
נוזלים באוזניים
סנדרה מישאל הומאופתית 18/11/2014 | 19:11שלום חן, מהניסיון שלי אפשר לעזור לגוף להקטין את השקד השלישי המוגדל בעזרת הומאופתיה. הטיפול מותאם אישית לבת שלך לפי מאפיינים פייזים ורגשיים ונעשה לאחר תשאול מקיף על ידי הומאופת מוסמך.מטופלים רבים נעזרים בהומאופתיה ותופעה זו נעלמת ומצטמצמת והילדה לא צריכה לעבור ניתוח מיותר בהרדמה מלאה. קחי בחשבון שמדובר בתהליך וזה לא הוקוס פוקוס אבל תוך כמה פגישות כבר ניתן יהיה לראות שינוי. תמיד נשארת לך האופציה של הניתוח כמוצא אחרון. אני בטוחה שלא תזדקקו להגיע אליו. אם יש לך שאלות את מוזמנת להתקשרהוסף תגובה
-
-
תופעות לוואי
אדר 26/10/2014 | 17:43שלום, הבת שלי(בת שנה ו4 חודשים)החלה טיפול הומאופתי ע"י רמדי לטיפול בנזלת כרונית ונוזלים באוזניים. בשישי קיבלה מנה ראשונה והכל עבר בסדר,אך אחרי המנה ה2 בשבת התהפכה לגמרי.עצבנית נורא,לא מפסיקה לבכות,הנזלת חזרה,משתעלת ומתעוררת לעיתים קרובות במהלך השינה גם בלילה וגם בצהריים. האם תופעות אילו בסדר?אם כן,מתי יעברו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תופעות לוואי
סנדרה מישאל 11/11/2014 | 16:25שלום אדר, צר לי על העיכוב, היתה בעיה בפורום ולא ראיתי את שאלתך. טיפול הומאופתי יכול לגרום לפעמים לתופעות לוואי שנראות כאילו מדובר בהחמרת המצב. זה לא אמר שהטיפול אינו מתאים אלא דווקא שהגוף מגיב לטיפול, מחמיר את המצב ואז כשהכל נרגע המחלה נעלמת. ניתן להבין זאת יותר כאילו הגוף "מנקה" את המחלה החוצה מהגוף. ההחמרה הזאת לא אמורה להמשך למשך זמן ממושך ובדרך כלל אחריה יש שיפור ניכר. אם התופעות לוואי הללו נמשכות לתקופה ארוכה אזי הרמדי כנראה אינה מתאימה לבת שלך. עליך לפנות חזרה למטפל שלך ולספר לו איך הילדה הגיבה לטיפול. ניתן ל"תקן" תגובה זו על ידי מתן רמדי שמרגיעה את התופעות. בכל אופן, אם זו החמרה שקשורה להומאופתיה היא תעלם בכל מקרה עם הזמן גם ללא טיפול "מתקן".הוסף תגובה
-
-
אסטמת עור בן 7 חודשים
יעל מור 30/09/2014 | 18:42שלום בני סובל מאסטמת עור הומלץ לי לנסות טיפול הומואפטי לחיזוק מערכת החיסון האם יש תמצית מומלצת שניתן לרכוש בבית מרקחת הומואפטי? איזו חברה מומלצת דר קיי, פנדה קידס, זן צמחים? תודההוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
אסטמת עור
סנדרה מישאל 30/09/2014 | 20:39שלום יעל, מנסיון אישי כאמא ומטפלת, אני הייתי ממליצה לך ללכת איתו להומאופת מוסמך. את יכולה למצוא הומאופת קרוב למקום מגוריך באתר של האגודה להומאופתיה קלאסית. מומלץ ורצוי לתת לו טיפול כולל שירפא את האסטמה של העור, ויעזור למערכת החיסון שלו להתחזק מבפנים. כל התמציות שנמכרות בבתי המרקחת עובדות במינונים נמוכים ואינן ספציפיות. ההומאופת יתאים את הרמדי הכי מדויקת עבור בנך על פי המאפיינים שלו ושל המחלה. אחרי מספר פגישות את אמורה לראות שהאסטמה של העור מתרפאת ואת מונעת בדרך גם אפשרות שקיימת במקרים רבים של התדרדרות המחלה (שיכולה להתבטא בגיל מבוגר יותר באסטמה של דרכי הנשימה). ההומאופת לוקח בחשבון גם את ההיסטוריה המשפחתית שלכם. בדרך כלל הילד אינו סתם ככה מקבל אסטמה של העור ובטוח שיש במשפחה אסטמה או אסטמה של העור לעוד חברים וקרובים. טיפול בתמצית לא מדויק ואינו מתייחס למכלול.הוסף תגובה
-
-
רכישת תרופה במהלך החג
טל 25/09/2014 | 09:01בתי מטופלת בmag mur בזמן התקפי פפה. אנחנו נמצאים בחופשה בתל אביב עכשיו והיא החלה להעלות חום. האם יש מקום בו אני יכולה לרכוש את התרופה באזור המרכז במהלך החג ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
רכישת תרופה בחג
סנדרה מישאל 26/09/2014 | 07:59שלום טל, הדרך היחידה להשיג רמדי בחג זה לפנות להומאופת שאולי יש לו את הרמדי בבית. הסניפים של סופרפארם פתוחים בחג אבל אין להם רמדיס בהכנה על המדף. אנסה לברר עבורך אצל ההומאופתים שאני מכירה בתל אביב אם יש למישהו ואשלח לך את השםהוסף תגובה
-
תשובת מומחה
רכישת תרופה בחג- הומאופתית בגבעתיים
סנדרה מישאל 26/09/2014 | 10:12שלום טל, יש הומאפתית בגבעתיים שיכולה למכור לך את הרמדי אם זה עוזר. אנסה לקבל את הנייד שלה. היא לא בבית כרגע, תהיה בעוד כמה שעות. אם זה עדין רלוונטי ומתאים לך קוראים לה דינה ברק. כשהיא תהיה בבית היא תודיע ואז תוכלי לבוא אליההוסף תגובה
-
-
תחליף לריטלין
רינת 16/09/2014 | 15:40שלום, הבן שלי סובל מהיפראקטיביות. אני משתייכת להורים המתנגדים לריטלין. האם יש משהו טבעי שיכול לעזור לו? תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תחליף לריטלין
סנדרה מישאל 18/09/2014 | 09:25שלום רינת, הומאופתיה מתאימה מאד לטיפול בהיפראקטיביות. הרמדי ההומאופתית שמותאמת לבנך אישית על ידי המטפל עושה שינוי פנימי בגוף ובנפש בלי שיהיו לה תופעות לוואי. הרמדי מוכנה מצמחים או מינרלים והיא טבעית לחלוטין ואינה מזיקה לגוף כמו הריטלין. מהניסיון שלי ילדים שמטופלים בהומאופתיה במקום בריטלין או בנוסף לריטלין (עד שמפסיקים אותו) רואים שיפור ניכר ביכולת ריכוז שלהם, ביכולת לשבת בשקט בכיתה ולהקשיב ויש רגיעה בעקבות הטיפול. על מנת לטפל אני ממליצה לך לקחת אותו להומאופת מוסמך. את יכולה לאתר שם של מטפל ומיקום של הקליניקה באתר של האגודה להומאופתיה קלאסית. ברחבי הרשת את יכולה לראות כי ישנם הורים רבים שמדווחים על שיפור משמעותי מאד לאחר הטיפול ההומאופתי.הוסף תגובה
-
-
דלקות שתן
אמא טבעית 04/08/2014 | 10:02היי, אני לא יודעת אם שאלו את זה כבר. הבת שלי בת 17 ונוטה לסבול מדלקות שתן מידי פעם. אשמח לדעת אם יש לזה טיפול טבעי. תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה : דלקות בדרכי השתן
סנדרה מישאל 05/08/2014 | 06:14שלום אמא טבעית, דלקות בדרכי השתן הן נושא כאוב בשביל נשים רבות. מהניסיון שלי ניתן על ידי טיפול הומאופתי לפתור את הבעיה ולהפטר מהדלקות. הרמדי ההומאופתית מותאמת לבת שלך על ידי הומאופת מוסמך אחרי תשאול מעמיק. בעקבות הרמדי שעשויה בדרך כלל מצמחים או מינרלים ומוצרים מן הטבע הדלקות יעלמו והגוף יתחזק. תדירות הופעת הדלקת תרד והן תעלמנה אחת ולתמיד. הטיפול ההומאופתי אינו פוגע בגוף כמו כל האנטיביוטיקות שהיא מקבלת כיום ואינו גורם להופעת פטריה בתום הטיפול. את מוזמנת לקרוא מאמר על הנושא באתר שלי. בברכה, סנדרההוסף תגובה
-
-
דלקות בגרון
איתי 07/07/2014 | 12:54הבן שלי קיבל כבר פעם שלישית , דלקת גרון וחום גבוה. הרופא רשם אנטיביוטיקה ואמר שעוד פעם אחת נאלץ לתת לו אנטיביוטיקה למניעה במשך כמה חודשים. אני מודאג, מה ניתן לתת לו במקום?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה: דלקות בגרון
סנדרה מישאל 09/07/2014 | 04:42שלום איתי, דלקות גרון חוזרות ותכופות וחום גבוה מראות שהמערכת החיסונית של הבן שלך חלשה. הרופא רוצה לטפל בדלקת על ידי אנטיביוטיקה. האנטיביוטיקה אמנם הורגת את החיידקים בגרון , אם ישנם , אבל גם את החיידקים הטובים. המטרה היא לא להרוג את החיידקים אלא לחזק את הגוף כדי שיוכל התמודד עם הדלקות גרון. בילדים שמטופלים בהומאופתיה דלקות הגרון והחום הולכים ונעלמים והילד מבריא. מנסיון אישי ומקצועי דלקות כאלו נעלמות תוך זמן קצר מאד וללא תופעות לוואי.הוסף תגובה
-
-
סיכוי לאסטמה
שרון 06/07/2014 | 11:31היי, הבן שלי מקבל קוצר נשימה כל פעם שהוא מתקרר. הרופא אמר שיתכן וזו אסטמה , הוא קיבל משאפים ואני לא רוצה לתת לו אותם כל הזמן. האם יש פתרון אחר?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה :סיכוי לאסטמה
סנדרה מישאל 06/07/2014 | 14:49שלום שרון, בדרך כלל האבחנה שזו אסטמה נעשית אחרי התקפים חוזרים של קותר נשימה בכל פעם שהילד מקורר. להומאופתיה יש הצלחות יפות מאד בטיפול באסטמה וחיזוק המערכת החיסונית. להבדיל ממשאפים שאת חייבת תמיד לתת אותם ,.על כמניעה וכדי לצאת מההתקף , הרמדי ההומאופתית מחזקת את הגוף והמערכת החיסונית והתדירות של ההתקפים יורדת והילד מתחזק ומבריא. מניסיון אישי זה טיפול שמאד מומלץ ומצליח במיוחד בילדים.הוסף תגובה
-
-
לא יודעת אם אפשר לעזור
אנונימית 30/06/2014 | 10:17שלום, לבת שלי יש קליפות צהובות על הראש, אמרו לי לקלף אותן בעדינות עם שמן תינוקות. זה מפריש נוזל רטוב וכל הזמן חוזר. האם אפשר לעזור? תודה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש-
תשובת מומחה
תשובה: לא יודעת אם אפשר לעזור
סנדרה מישאל 04/07/2014 | 08:40הקליפות על הראש הן תופעה מוכרת בתינוקות. אם התופעה נמשכת וחוזרת על עצמה רצוי לטפל בעזרה הומאופתיה. אני כמטפלת אשאל אותך שאלות רבות הקשורות לחיי הילדה כמו למשל: הרגלי תזונה, שינה, לידה והריון וארשום עבור ביתך רמדי מדויקת שתעזור לגוף לאזן את העור ולרפא את הקליפות ולהעלים אותן בלי להזדקק למריחה של משחות או קילוף שלהןהוסף תגובה
-
נושאים מרכזיים
-
מונחים קשורים
-
הומאופתיה
רופאים מומלצים
ד"ר ראובן אייכנבאום
נוירולוגיה
5.0
( 4 חוות דעת )
"הייתה חוויה טובה ומספקת את הנדרש. קיבלתי שירות איכותי ומקצועי"
פורומים נוספים בתחום
פורוםהומאופתיה לילדים
בפורום הומאופתיה לילדים ניתן להתייעץ עם סנדרה מישאל, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום הומאופתיה לילדים
סנדרה מישאל