פורום מחלות מין
ד"ר רונן הולנד ד"ר רונן הולנד הינו מומחה בכירורגיה אורולוגית ורפואה מינית ובעל ניסיון ניסיון מקצועי נרחב. מדבר בגובה העיניים ושם את טובת המטופל מעל הכל. האיבחון והטיפול הרפואי מתבססים על ההנחיות המקצועיות המעודכנות ביותר. המרפאה מעניקה שירותים וטיפול בקונדילומה, שפיכה מוקדמת, מחלות מין, טיפול בשפיכה מוקדמת ותרופות לחיזוק הזיקפה. ניסיון מקצועי: מנתח ורופא בכיר במחלקה לכירורגיה אורולוגית במרכז הרפואי רבין. אחראי על המרפאה לאבחון וטיפול במחלות מין בבית חולים "השרון". רופא בכיר במרפאה לשיפור התפקוד המיני בגברים בבית החולים "בלינסון". רופא ב 'מרפאת לוינסקי' לאבחון וטיפול במחלות מין. מנהל רפואי ב 'מכבי שירותי בריאות'. אורולוג מומחה ב 'מכבי שירותי בריאות'. חבר באיגודים האורולוגים בישראל ובחו"ל. מרצה לסטודנטים ולמתמחים באוניברסיטת תל אביב על נושאים בבריאות הגבר. התור הראשון הפנוי: 08/12/25, 11:50
הייתי בטוחה שנדבקתי (לת) לילי פרנק 25/11/2025 | 22:14ולמה? כי במשך יותר מ 3 חודשים הוא הרדים אותי כל לילה ועשה מה שרצה… בלי קונדום, מקדימה, מאחורה והשד יודע איפה עוד… את ההוכחות הרגשתי וראיתי בבוקר, דימומים מהוגינה ומפי הטבעת, דם מעורב עם נוזל זרע, כשהוא ידוע כנשא hiv אבל הגרוע מכל זה שבדיעבד התברר לי שהוא הפסיק ליטול את התרופות לחלוטין!!! אז איך יכול להיות שלא נדבקתי??????? לא הגיוני!!!!! או שיש לי את המוטציה שמונעת מהוירוס לחדור לתאים או שקרה נס והגוף שלי הצליח להתמודד עם זה כי תסמינים שחוויתי כ 3 חודשים אחרי כללו תחושת שפעת, חום עולה יורד, נגיעות הרפס בפה ועוד כמה שאני לא זוכרת שמישהו יתן תשובה בבקשה כי אני בחרדות שאולי באוטומט מקלידים במחשב נגטיב בלי באמת לבדוק…הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
סיכון הדסקה באיידס ע"י החדרת אצבעות לפי הטבעת לאחר מגע וגינאלי יאיר 21/10/2025 | 01:11שלום, פרטי האירוע הם שקיימתי יחסי מין מוגנים עם בחורה ללא גמירה, לאחר מכן היא הורידה את הקונדום מאיבר המין שלי, הכניסה אליו את האצבעות והחדירה אותן לפי הטבעת שלי. מרווח הזמן בין החדירות היה כדקה. מה סיכון ההדבקה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
חושש ומבולבליאיר 23/10/2025 | 15:30הי, אנא ענו על השאלה. מבין שזה מקרה פרטי אך אני מוטרד ולחוץ.הוסף תגובה
תשובהתשובה 24/10/2025 | 20:29הרופא הזה בקושי נכנס לכאן לענות על שאלות . פשוט תבקש מהרופא משפחה שיעשה לך בדיקת איידס או שאפשר במרפאה אנונימית בתל אביב יש כאלה ואם נדבקת שתדע שזה לא סוף העולם לוקחים כדור אחד ביום וחיים רגיל כמו כולםהוסף תגובה
חושש מ hiv בעקבות הסנפה משותפת (לת) מאור 07/09/2025 | 00:41היי הסנפתי לאף משימוש בכפית הרחה של מישהו אחר. האם hiv עובר כך? אני יודע שזה נשמע תאורטי אבל לא בחנתי אם היה לו שם אולי שאריות דם מהאף שלו . פשוט הבנתי שרירית האף היא כן רירית שיכולה לספוג hiv.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
מין אוראלי (לת) גבריאל 03/09/2025 | 21:45האם אפשר להידבק באיידס ממין אוראלי? מצד אחד בחלק מהמקומות כותבים שהסיכוי נמוך או אפסי( כלומר כן אפשר) אבל מצד שני כתוב שאין סיכוי או שהסיכוי תיאורטי ולא נגרם בפועל כי הרוק לא מאפשר. מה התשובה?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
עיסוי אירוטי (לת) Joni 30/08/2025 | 22:37עשיתי 3 פעמים עיסוי אירוטי שכלל חיכוך גוף בגוף ללא מין אורלי וללא יחסי מין האם יש סיכוי להידבק באיידס כך? כן נעשתה הרפיה ופליטת זרע בעזרת היד של המעסההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
סיכוי לסופר אינפקציה (לת) אמיר 29/08/2025 | 15:41שלום רב, רציתי לדעת מה הסיכוי של נשא אנדיטקטיבל שמטופל בביקטארווי לקבל זן נוסף של איידס או חלילה זן עמיד לתרופה . וזאת בהנחה שהנשא פסיבי ועושה המון סקס לא מוגן במסיבות סקס ובסאונות שכולל לא מעט גמירות בתוכו .הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
ליקוק פיטמות (לת) בן 37 26/08/2025 | 21:30היי אני לפעמים מלקק פיטמות של נערות ליווי. לאחרונה יצאו לי פצעים סביב הפה והשפה. האם זה בגלל הליקוק ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
שאלה לדוקטור אנונימי 04/08/2025 | 12:23שלום דוקטור בנובמבר האחרון היה לי מפגש עם טרנסית שעובדת בתשלום. במהלך המפגש היא שמה קונדום ואני ביצעתי בה מין אוראלי מוגן,מציין שלדעתי לא היה שום חדירה שלה אליי(אך הייתי קצת שיכור אינני זוכר במדויק אך אם קרה קרה עם קונדום אך לדעתי לא קרה) בסוף המפגש היא ישבה עליי על אזור הבטן ואוננה לי עם יד חשופה שלה וקרם כלשהו ואיבר המין שלי ללא קונדום מציין שיש לי ככל הנראה הרפס גניטלי לא מאובחן אבל באותה עת לא הייתה איזושהי התפרצות נראת לעין. מאז אני סובל משלל תסמינים בין אם זה התחיל 4-5 ימים אחר כך חולשה בלתי רגילה באזור הרגליים והמפשעות בצורה שלא יכול כמעט לעמוד. המשיך לאחר מכן לחולשה כללית במשך כמעט חודש וחצי חודשיים שלאחר חודש וחצי בערך אחרי המקרה התחילו כאבי אוזניים בלתי נסבלים שגררו לאחר מכן סחרחורות בצורה קשה(ככל הנראה אולי מקריסטלים שזזו השאלה אם קשור לזיהום כלשהו?) התחילו גם כאבים בבתי השחי ומתחתיהם תקופה של חודשיים אחרי המקרה שנעלמו אחרי שבאו אבל חזרו שוב אחרי חודש ועד עכשיו ומאז ועד היום סובל מכאבים בעצמות בידיים באזור האמה מדי פעם חולשה כמעט תמידית ברגליים באזור המפשעות עקצוצים תחושה של דקירות קטנות קיפוד כזה ברגליים מהברכיים ומטה במקלחת או כשחם לי ממש כאבים באזור בתי השחי ומתחתיהם ללא בליטות נראות לעין לא בבית שחי ולא במפשעות כאבים בבטן העליונה מתחתת לצלעות בעיקר מצד ימין אך לפעמים מורגש גם בשמאל הרדמות מהירה של רגליים וידיים יחסית לבן אדם ממוצע מציין שביצעתי בדיקה אצל נוירולוג mri וסיטי ויצא תקין האם אפשר להגיד שכל התסמינים האלה אופייניים למחלה כלשהי? HIV? האם יש סיכון במגע שהיה? יודע שאפשר וצריך להבדק כרגע נורא חושש ומנסה להבין אם התסמינים אופייניים כשדיברתי בזמנו עם לוינסקי הם אמרו שאין צורך להבדק אם בוצע רק מין אוראלי השאלה אם בוצע גם מין אוראלי לא מוגן יש חשש? תודה רבה דוקטור אשמח לתשובה מלאההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה שאלה לדוקטור ד"ר רונן הולנד 25/08/2025 | 21:36הסיכוי להדבקה ב HIV במגע שאתה מתאר הוא אפסי מציע לך בכל מקרה לעשות בדיקות כלליות, כולל מחלות מין כולל HIV ועגבת, בעיקר כדי להרגיע אותך.הוסף תגובה
8 שבועות בדיקות למחלות מין סופי? צחי 16/07/2025 | 16:58בדיקות דם למחלות מין בקופת חולים (hiv, בדיקת סיפיליס סקרין ובדיקות להפטיטיס בי וסי) חודשיים, קרי 8 שבועות, אחרי חשיפה בסיכון נמוך (עיסוי אירוטי עם handjob, ללא חדירה וגם ללא אוראלי) - הכל שלילי. חודש אחרי החשיפה כאמור גם עשיתי בדיקת פי סי אר בשתן והכל היה שלילי. יחד עם זאת בדיקות אחרות ותסמינים אחרים מוזרים במשך חודשים. האם התוצאות סופיות?? או שיש מקום לחשש?? צריך לחזור עליהן??הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה 8 שבועות בדיקות למחלות מין סופי? ד"ר רונן הולנד 25/08/2025 | 21:38אם אתה בריא בדר"כ אז התשובות סופיות. במקרים חריגים של מחלות רקע חיסוניות, טיפול ביולוגי, טיפול בסטירואידים, מומלץ לחזור על בדיקת נוגדנים 3 חודשים אחרי במגע החשוד.הוסף תגובה
קיום יחסי מין עם קונדום, האם יש סיכוי שנדבקתי מתעניין 03/01/2024 | 10:43שלום רב, קיימתי באופן חד פעמי סקס בתשלום עם מישהי ולאורך כל הדרך גם במין האוראלי וגם בחדירה הייתי עם קונדום . יש סיכוי שנדבקתי במשהו?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מחלות מין עם קונדום ד"ר רונן הולנד 05/03/2024 | 16:32שימוש בקונדום בזמן חדירה + אוראלי מפחית משמעותית הדבקה ביחסים, אך לא לחלוטין. אין חשש ל HIV, קלמידיה או זיבה, אך יש סיכוי מסויים למחלת מין המועברת במגע עורי כגון הרפס, קונדילוה או עגבת.הוסף תגובה
שאלה בנושאאנונימית 12/06/2024 | 08:32מה לגבי מחלת הנשיקה?הוסף תגובה
תשובת מומחה הדבקה למרות קונדום ד"ר רונן הולנד 13/06/2024 | 15:52ישנן מחלות העוברות במגע של עור בעור, למשל הרפס, קונדילומה, עגבת. קונדום לא מגן ב 100% מהדבקה בזיהומים אילו.הוסף תגובה
סקסמשה 11/06/2025 | 14:46עשיתי סקס אם משהיא והיא פתאום קיבלה מחזור היה גם קצת דם על הקונדום ואם יש טיפה דם על העור אחרי שהורדתי אותוהוסף תגובה
תשובת מומחה קיום יחסי מין עם קונדום, האם יש סיכוי שנדבקתי ד"ר רונן הולנד 25/08/2025 | 21:39כן. הקונדום לא מכסה את כל העור ולכן יש אפשרות להדבקה בעגבת, הרפס, פפילומההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
-
תרבית נוזל ערמונית
-
אוריאה BUN (שתנן, שיינן) חנקן שבאוריאה בדם
-
תרבית זרע
תרופות קשורות
-
פנוקסיבנזאמין
-
פירידוסטיגמין
-
אוקסיטטרציקלין
מונחים קשורים
-
חיים עם סרטן הערמונית
-
אורגזמה
-
אין-אונות (אימפוטנציה)
רופאים בתחום

ד"ר מיכאל ויינריב אורולוגיה
כירורג אורולוג מומחה, אורוגינקולוג, אורודינמיקה, אבחון וטיפול באי־שליטה בשתן, טיפול בערמונית מוגדלת, מנהל השירות לנוירואורולוגיה

ד"ר שירה חתומי אורולוגיה
5.0 ( 18 חוות דעת )
"התקבלתי בדיוק בזמן, וד"ר חתומי הייתה קשובה לבעיותיי ולשאלותיי."
פורומים נוספים בתחום
פורוםבעיות בזיקפה, אימפוטנציה
בפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה ניתן להתייעץ עם ד"ר נחום זילבר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציהפורוםמחלות מין
בפורום מחלות מין ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן הולנד, לשאול שאלות בתחום, בטיפול בקונדילומה, ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות מיןפורוםפלסטיקה ואסתטיקה וגינלית
בפורום הצרת נרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון ברכר זכאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פלסטיקה ואסתטיקה וגינלית

ד"ר נחום זילבר
ד"ר רונן הולנד
ד"ר שרון ברכר זכאי