פורום מחלות מין - עמוד 2
ד"ר רונן הולנד ד"ר רונן הולנד הינו מומחה בכירורגיה אורולוגית ורפואה מינית ובעל ניסיון ניסיון מקצועי נרחב. מדבר בגובה העיניים ושם את טובת המטופל מעל הכל. האיבחון והטיפול הרפואי מתבססים על ההנחיות המקצועיות המעודכנות ביותר. המרפאה מעניקה שירותים וטיפול בקונדילומה, שפיכה מוקדמת, מחלות מין, טיפול בשפיכה מוקדמת ותרופות לחיזוק הזיקפה. ניסיון מקצועי: מנתח ורופא בכיר במחלקה לכירורגיה אורולוגית במרכז הרפואי רבין. אחראי על המרפאה לאבחון וטיפול במחלות מין בבית חולים "השרון". רופא בכיר במרפאה לשיפור התפקוד המיני בגברים בבית החולים "בלינסון". רופא ב 'מרפאת לוינסקי' לאבחון וטיפול במחלות מין. מנהל רפואי ב 'מכבי שירותי בריאות'. אורולוג מומחה ב 'מכבי שירותי בריאות'. חבר באיגודים האורולוגים בישראל ובחו"ל. מרצה לסטודנטים ולמתמחים באוניברסיטת תל אביב על נושאים בבריאות הגבר. התור הראשון הפנוי: 08/12/25, 12:30
קומבו אחרי 32 ימים (לת) אירית 06/06/2025 | 08:26בוקר טוב שלשלום ביצעתי בדיקת קומבו בנווה אור בקפלן, קיבלתי תשובה שלילית. שם אמרו לי שהכל בסדר ואני שלילית, ולא ממש הבנתי האם צריך שוב לחזור אחרי 12 שבועות. במרכז אמרו שחודש זו תשובה וודאית, ועכשיו אני בלחץ שוב ולא מבינה אם זה באמת חד משמעי או שבכל זאת עלי לחכות ל12 שבועות. לחוצה מאוד, אשמח לתשובה. האם אפשר להירגע וחודש זה באמת מספיק זמן בשביל תשובה וודאית? תודה רבה על המענה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
Hiv (לת) שיר 05/06/2025 | 08:42אם עשיתי מין לא מוגן פעם אחת לפני 16 שנים יש מצב שאני נשאית hiv ואני לא יודעת? או שזה כבר היה מתפרץ אם היה בגלל שעברו 16 שניםהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
HPV (לת) ירון 04/06/2025 | 17:20האם כאשר לגבר אין נגעים או יבלות HPV, נבדקתי לכך אצל רופאת עור ומין. האם עדיין ללא אלה הדבקה של בן הזוג אפשרית?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
HPV 16 (לת) ירון 28/05/2025 | 14:13חברתי נבדקה לפני כ-10 חודשים לנוכחות נגיף ה-HPV. התוצאה הראתה שהיא נושאת את הנגיף, אך לא נמצאה נשאית של הזנים המסוכנים יותר, כמו 16 ו-18. מאז אנחנו מקיימים יחסי מין, וכחלק ממעקב שגרתי היא נבדקה שוב לאחרונה – הפעם התוצאה הייתה חיובית ל-HPV 16. 1. האם ניתן להסיק מכך בוודאות שהיא נדבקה ממני? 2. האם קיימת בדיקה לגברים שיכולה לזהות נשאות של HPV, ובפרט של הזן 16? 3. אם אכן אני נשא של HPV 16 – האם הנשאות צפויה לחלוף עם הזמן? האם יש סיכוי שהווירוס יתנקה מהגוף באופן טבעי? 4. אני בן 49. קראתי שהיעילות של חיסון ה-HPV יורדת אחרי גיל 45 – האם זה נכון? האם זו שאלה של יעילות רפואית או של חוסר סבסוד? 5. ואם החיסון כן רלוונטי – האם ניתן לקבל אותו באופן פרטי? הרבה שאלות – תודה רבה מראש!הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
מין אוראלי (לת) 3444413or 19/05/2025 | 21:17האם אפשר להידבק באיידס ממין אוראלי? מצד אחד כתוב בהרבה מאמרים באנגלית שהסיכוי אפסי אבל מצד שני כתוב במאמרים ובפורומים שלא ניתן בגלל הרוק . מה התגובה הנכונה? האם מבליעת זרע ניתן?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
כאב קבוע בפין בזמן זקפה וגמירה בלבד Aviel30 08/05/2025 | 17:46שלום רב, בן 30 בריא סה"כ, מזה כחודש כאב ותחושת צריבה באופן קבוע באזור העטרה בזמן זקפה וגמירה בלבד. לא שורף בעת מתן שתן. ללא נפיחות או גירוי בפין. אין שטף דם- הכל נראה כרגיל. הכאב מתחיל מיד בזמן זקפה ובזמן גמירה כאב חד ושורף. אשמח לעזרההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב קבוע בפין בזמן זקפה וגמירה בלבד ד"ר רונן הולנד 10/05/2025 | 15:06שלום אריאל, לפי התיאור שלך זה לא נשמע מחלת מין אלא מצב שכיח למדי אצל גברים צעירים של תחושתיות יתר בפין. לא תמיד ברורה הסיבה למה זה מופיע אבל זה לא מסוכן ובדר"כ עובר מעצמו. כדאי לבצע בדיקת שתן ואולטראסאונד דרכי שתן דרך רופא המשפחה כדי לשלול אפשרויות אחרות לכאב (אבן בדרכי השתן). אם הבירור תקין והכאב לא חולף יש גם טיפולים תרופתיים (לא אנטיביוטיקה) שיכולים לשפר את המצב.הוסף תגובה
מין אנאלי ללא חדירה שון 04/05/2025 | 01:42עד כמה מין אנאלי בלי קונדום ללא חדירה זאת אומרת רק החלקה בין הפלחים מסוכן? מה ההשפעה של חומרי סיכה והאם לפחות באופן תיאורטי מריחה של פולידין מיד לאחר המגע המיני מפחיתה את הסיכון?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מין אנאלי ללא חדירה ד"ר רונן הולנד 04/05/2025 | 19:47אם השאלה היא על HIV אזי אין חשש להדבקה במגע של עור בעור ללא חדירה וכאשר העור שלם ללא פצעים. אין טעם למרוח פולידין אחרי מגע.הוסף תגובה
פרפ שון 26/04/2025 | 23:39מה הסיכוי הכללי להידבק במחלת מין כלשהי במקרה של ברבק עם פרפ?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה פרפ ד"ר רונן הולנד 27/04/2025 | 18:24לא ברור מהשאלה מי לוקח את ה PREP - אתה או הפרטנרהוסף תגובה
שוןשון 04/05/2025 | 01:36אם אני לוקח פרפ מה הסיכוי הכללי להידבק במחלת מין כלשהי?הוסף תגובה
אובדת עצות מור 13/04/2025 | 21:58היי, אני בת 35 הייתי דיי פעילה מינית ולא תמיד שמרתי על עצמי.בעבר הייתי מאובחנת עם מחלות מין וביניהם גם סיפיליס.כבר כמה חודשים ארוכים אני סובלת מתסמינים שקשורים למערכת העצבים עם זרמים ברגליים/בגב/בזרועות/בראש, הכאבים בלתי נסבלים נונסטופ וזה מקשה עליי לתפקד ובכלל ללכת.חולשה מטורפת, פיהוקים רבים, רגישות מטורפת לחום/קור, הירכיים שלי ממש התרחבו.קראתי שבשלב האחרון של סיפיליס יש תסמינים מאוד דומים. זה יכול להיות הגיוני?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה אובדת עצות ד"ר רונן הולנד 27/04/2025 | 18:26שלום, לא כתבת האם קיבלת טיפול אנטיביוטי מתאים לסיפיליס והאם היו בדיקות דם כדי לוודא ריפוי. חשוב לוודא זאת בבדיקת דם. בכל מקרה לתסמינים שתיארת יש גם סיבות אחרות מלבד סיפיליס וממליץ לפנות בדחיפות לנוירולוג או לרופא/ת המשפחההוסף תגובה
הדבקה בפפילומה רון 09/03/2025 | 15:39שלום, יש לי פצע פתוח קטן בפין כמו עור מקולף (מאוננות) והיום כשהייתי בשרותים נגעתי באסלה ולאחר מכן גירדתי ונגעתי בפצע עם אותה היד. אפשר להידבק בפפילומה ככה? אפשר להידבק במחלות מין באופן כללי בצורה כזאת? אני רק בן 16 וחצי ואני מפחד ללכת לבדיקה למחלות מין עכשיו.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תיקון לשאלהרון 09/03/2025 | 15:59שכחתי לציין שאני לא קיבלתי את החיסון נגד פפילומה.הוסף תגובה
העברה של פפילומה דרך נוזלי גוףרון 10/04/2025 | 10:12קראתי באתר של הוועד למלחמה באיידס בכתבה על מחלות מין שפפילומה עוברת במגע ישיר של עור עם עור. לא הייתה התייחסות להדבקה דרך נוזלי גוף. האם זה נכון או שפפילומה כן יכולה לעבור דרך נוזלי גוף?הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
בדיקות קשורות
-
נגיף BK בדם
-
בדיקת שתן
-
רצף גנטי CFTR
תרופות קשורות
-
בלאומיצין PFI
-
ניטרופוראנטואין
-
לידוקאין
מונחים קשורים
-
אורולוגיה
-
אין-אונות (אימפוטנציה)
-
אבנים בשלפוחית השתן
רופאים בתחום

ד"ר מיכאל פרומר רופאים מוהלים
5.0 ( 18 חוות דעת )
"ממליץ בחום על ד”ר מיכאל פרומר! מיכאל מקצועי, מסודר ושומר על סטריליות מלאה. מיומן מאוד, והפרוצדורה עברה במהירות וללא תופעות לוואי. לאחר הברית הוא יזם קשר איתנו כדי לוודא שהכול מתנהל כשורה. בנוסף, הוא תמיד זמין לשאלות - מה שמעניק תחושת ביטחון ושקט נפשי."

ד"ר שירה חתומי אורולוגיה
5.0 ( 18 חוות דעת )
"התקבלתי בדיוק בזמן, וד"ר חתומי הייתה קשובה לבעיותיי ולשאלותיי."
פורומים נוספים בתחום
פורוםבעיות בזיקפה, אימפוטנציה
בפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציה ניתן להתייעץ עם ד"ר נחום זילבר, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום בעיות בזיקפה, אימפוטנציהפורוםמחלות מין
בפורום מחלות מין ניתן להתייעץ עם ד"ר רונן הולנד, לשאול שאלות בתחום, בטיפול בקונדילומה, ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום מחלות מיןפורוםפלסטיקה ואסתטיקה וגינלית
בפורום הצרת נרתיק ניתן להתייעץ עם ד"ר שרון ברכר זכאי, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום פלסטיקה ואסתטיקה וגינלית

ד"ר נחום זילבר
ד"ר רונן הולנד
ד"ר שרון ברכר זכאי