כאבי ראש
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
כאבי ראש לימור 26/10/2011 | 15:55שלום דר כבא כמעט חודשיים אני סובלת מכאבים בראש הרוב צד שמאל , הכאב ממש חודר , והעייניים כואבות לי מאוד יש לי ממש לחץ בהם , אובחנתי סובלת מ tension headache מה זה אומר הדבר הזה ? ומה הוא הכדור אחטרולט ?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש דר' דניאל עובד 26/10/2011 | 19:16Tension type זה כאב ראש תעוקתי, ואלטרולט היא תרופה נוגדת דיכאון, היעילה בטיפול בכאב ראש תעוקתי. בהצלחה...הוסף תגובה
כאב ראשלימור ? 26/10/2011 | 19:53אז מה הקשר בין כדור דיכאון לכאב ראש וללחצים בעיניים הזה ? הכדור ייעביר לי תכאב ?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב ראש דר' דניאל עובד 26/10/2011 | 21:09אלטרולט יעיל בטיפול בכאבי ראש תעוקתיים, בלי קשר להיותו נוגד דיכאון. המינון המקובל לטיפול בכאבי ראש הוא כעשירית מזה המקובל לדיכאון. האם יעביר לך את כאבי הראש? אי אפשר לומר בוודאות, אבל אני מאחל בשבילך שכן.הוסף תגובה
כאבי ראשלימור 26/10/2011 | 21:17כאבים תעקותיים עושה גם לחצים עזים בעייניים ? ומתי זה עובר הכאב התעקותי ?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש דר' דניאל עובד 26/10/2011 | 21:49כאבי ראש תעוקתיים יכולים להתבטא גם בתחושת לחץ סביב ומעל העיניים....אין הגדרה של זמן, יכול להימשך ימים עד שנים....הוסף תגובה
המשךלימור 26/10/2011 | 22:54כאב יום יומי ? הכאב הוא גם באיזורי המוח ???? מה עוזר לתופעה הזאתי ?זה לא מסוכן ?הוסף תגובה
תשובת מומחה כאב ראש דר' דניאל עובד 26/10/2011 | 23:07לא מסוכן, אם אכן האבחנה היא כאב ראש תעוקתי...הוסף תגובה
המשךלימור 27/10/2011 | 08:18ניראה לי האבחנה היא נכונה כי עשו לי סיטי עם חומר ויצא תקין וגל הבדיקה נורולוגית יצאה תקינה , אחרי כמה ימים הכדור הזה משפיע ? והאם יש לחץ אדיר בעיינים ובאיזור המוח ? תודה !״הוסף תגובה
תשובת מומחה אלטרולט דר' דניאל עובד 27/10/2011 | 09:29לרוב תוך מס' ימים...הוסף תגובה
המשךלימור 27/10/2011 | 13:31דוקטור שאני שואלת יותר מדי שאלות , אבל רציתי שתסביר לי שוב מה הקשר בין כדור דיכאון לכאב המדובר ? והאם הכאב הזה הוא גורם ללחץ עצום בעיניים ומתחת לעין ומעל , והאם סה גורם גם לכאבים באזורי המוח ? כי אני קצץ לחוצה מכל התופעה הזאתי ? תודה רבה רבה רבה!הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש ואלטרולט דר' דניאל עובד 27/10/2011 | 14:47לימור שלום, בלי קשר להיותו כדור נוגד דיכאון, האלטרולט נמצע יעיל לטיפול בכאבי ראש תעוקתיים, שיכולים בין היתר לגרום לתחושת לחץ בעיניים....תוכלי אם תרצי לפנות למרפאת כאבי ראש לצורך אישוש האבחנה ומתן הסבר יותר מפורט...הוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש ואלטרולט דר' דניאל עובד 27/10/2011 | 14:47לימור שלום, בלי קשר להיותו כדור נוגד דיכאון, האלטרולט נמצע יעיל לטיפול בכאבי ראש תעוקתיים, שיכולים בין היתר לגרום לתחושת לחץ בעיניים....תוכלי אם תרצי לפנות למרפאת כאבי ראש לצורך אישוש האבחנה ומתן הסבר יותר מפורט...הוסף תגובה
לימור 27/10/2011 | 15:47הייתי אצל נורולוג פרטי שהוא אמר לי שהוא מומחה לזה ואמר לי בב100% שהוא עלה על הבעיה שלי , הוא ממש תותח גם הטיפול לו טוב :-) , אני יכולה לסמוך שהוא עלה כח הבעיה אן שעדין אני ילך למרפאת כאב ראש או לעשות עוד בדיקות כמו MRI ?הוסף תגובה
המשךלימור 27/10/2011 | 15:48הייתי אצל נורולוג פרטי שהוא אמר לי שהוא מומחה לזה ואמר לי בב100% שהוא עלה על הבעיה שלי , הוא ממש תותח גם הטיפול לו טוב :-) , אני יכולה לסמוך שהוא עלה כח הבעיה אן שעדין אני ילך למרפאת כאב ראש או לעשות עוד בדיקות כמו MRI ?הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך דר' דניאל עובד 27/10/2011 | 17:37זו החלטה שלך...הוסף תגובה
המשךלימור 28/10/2011 | 08:06הוא בדק לי את קרקעית העין אם אור כזה הנורולוג , מלחיץ אותי אם מה שהוא מצא לי זה מכון והאם זה גורם ללחצים במןח צד שמאל ?הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך דר' דניאל עובד 28/10/2011 | 08:44אוקיהוסף תגובה
המשךלימור 28/10/2011 | 16:05הבעיה הזאתי היא מסוכנת ?יכולה לגרום לגידולים או ציסטות ?הוסף תגובה
תשובת מומחה המשך דר' דניאל עובד 28/10/2011 | 21:53לימור, לצערי לא אוכל לענות לך יותר על שאלותייך במסגרת פורום זה, תוכלי לפנות אם תרצי למרפאת כאבי ראש למתן הסברים מפורטים יותר לשאלותייך המרובות...בהצלחה...הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
דלקת קרום המוח
-
מיאסטניה גרביס
בדיקות קשורות
-
ויטמין B6
-
חומצה ולפרואית בדם
תרופות קשורות
-
פירידוסטיגמין
-
אלטריפטאן
מונחים קשורים
-
רפורמת הקנאביס
-
אמיוטרופיה
רופאים בתחום

ד"ר מוחמד הוארי נוירולוגיה
5 ( 11 חוות דעת )
"ד"ר מוחמד שאל את כל השאלות, בדק אותי, הסביר כל דבר בפירוט, הקדיש לי כ- 50 דקות ויצאתי מאד מרוצה מהתייחסותו המקועית והאדיבה."
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםקנאביס רפואי
בפורום קנאביס רפואי ניתן להתייעץ עם צוות ייעוץ וליווי מטופלי קנאביס Canheal, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום קנאביס רפואיפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
Canheal - ייעוץ הדרכה וליווי מטופלי קנאביס
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה