כאב ראש תעוקתי 4 חודשים
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
כאב ראש תעוקתי 4 חודשים אורי 13/01/2012 | 19:41שלום אני סובל מלחץ במצח ובצד ימין של הראש לפעמים נודד לצד שמאל כ 4 חודשים. לפעמים היו ימים שזה נעלם (או הגיע רק בערב ..) ולפעמים זה כל היום ברמה כזו או אחרת אני עושה דיקור סיני עברתי כבר 11 טיפולים ועדיין זה נשאר אני בן 22 לא קרה לי עד עכשיו כזה דבר עד לפני שבועיים לפעמים בזמן הלחץ הרגשתי לפעמים "מרחף" או מנותק כזה.. האם אלו סימפטומים נורמאלים? לפני 3 חודשים הלכתי לרופאים וכולם אמרו שזה יעבור תוך מס ימים מאז עברו 3 חודשים זה מטריד אותי וקשה לי כבר להתעלם מזה ..מה לעשות? די נואש לעזרה, אני מבין שמשהו קורה שגורם ללחץ הזה, מה זה? תודה ושבת שלוםהוסף תגובה
ודרך אגבאורי 13/01/2012 | 19:54קראתי את המאמר שלך על כאבי ראש אבל אני עדיין דיי נואש כבר לעזרה.. אני פשוט לא רואה מתי זה יגמר לחלוטין ועוד דבר אני צריך לציין שבתחילת הדיקור הלחץ היה לעיתים קרובות וחזק יותר יותר אז יש סוג של שיפור אבל זה זה נעלם לגמרי.. רוצה לחזור לעצמי כברהוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש במחצית ראש דר' דניאל עובד 13/01/2012 | 20:55ייתכן שמדובר בכאבי ראש תעוקתיים או במיגרנה. כדאי לפנות לנוירולוג או מרפאת כאבי ראש לאיבחון וקבלת טיפול תרופתי מתאים...הוסף תגובה
מגרנה13/01/2012 | 21:25זה כאבים ברקות כמו דופק כזה לא? אצלי הכאב הוא לא חודרני כמו מגרנה קשה לי לתאר את זה ככאב אפילו עד לפני שבועיים זה היה לחץ כרגע זה יותר כמו הרגשה לא מוגדרת מעצבנת במצח ולא ברקות...לפעמים זה מגיע עד כדי לחץ עדין יחסית מה לגבי הרגשה של ניתוק (שכרגע אין אבל עד לפני שבועיים בערך היה מידי פעם בזמן שהיה לחץ בראש) האם זה סימפטום נפוץ? יכול להיות שזה קשור לשרירי צוואר תפוסים? שמתי לב בזמן האחרון שאם אני מעסה את הצוואר זה מקלהוסף תגובה
תשובת מומחה תחושה של ניתוק דר' דניאל עובד 14/01/2012 | 09:22תחושה של ניתוק מחזקת יותר את האבחנה של כאבי ראש תעוקתיים, כאמור כדאי להיבדק ע"י נוירולוג..הוסף תגובה
נבדקתי14/01/2012 | 22:00אצל ניירולוג והוא אבחן את זה ככאב ראש תעוקתי אבל הוא גם אמר שזה יעבור בימים הקרובים וזה היה לפני 3 חודשים אז השאלה מה אני עושה עם זההוסף תגובה
תשובת מומחה כאבי ראש תעוקתיים דר' דניאל עובד 14/01/2012 | 22:10אם אכן זה כאב ראש תעוקתי, כדאי לטפל. אם הטיפול לא עוזר או שיש ספק לגבי האבחנה, כדאי לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
תחושה של ניתוקמלכה 05/03/2014 | 18:19היי. אומנם פירסמת לפני שנתיים אך מקווה שתראה את התגובה שלי. תארת כמעט במדוייק את מה שאני מרגיש בחודשיים האחרונים. הריצות לרופאים לא הועילו. האם אתה יודע ממה סבלת אז? האם זה טופל? עבר? אשמח למידע. תודההוסף תגובה
תחושה של ניתוקמלכה 05/03/2014 | 18:19היי. אומנם פירסמת לפני שנתיים אך מקווה שתראה את התגובה שלי. תארת כמעט במדוייק את מה שאני מרגיש בחודשיים האחרונים. הריצות לרופאים לא הועילו. האם אתה יודע ממה סבלת אז? האם זה טופל? עבר? אשמח למידע. תודההוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
דלקת קרום המוח
בדיקות קשורות
-
נוגדנים לגנגליוזיד GM1
-
ויטמין B6
תרופות קשורות
-
אלטריפטאן
-
רילוזול
מונחים קשורים
-
אונה
-
אנצפלופתיה
רופאים בתחום

ד"ר יהודה ספקוטי נוירולוגיה
5 ( 7 חוות דעת )
"אני רק אומר משהו אחד כל כך שמיח שהקרתי אותו לטפל בבן שלי איפה הינו ואיפה אנחנו עכשיו זה רופא עם ידע הבנה ומומחיות ....תודה רבה מכל הלב"

ד"ר רחל בן חיון נוירולוגיה
מנהלת השירות הקוגניטיבי במכון לשבץ מוח וקוגניציה, בית חולים רמב"ם

ד"ר הדר קולב נוירולוגיה
5 ( 5 חוות דעת )
"דר הדר נעימה נינוחה ,יסודית, מקצועית ומקיפה שאלה שאלות רבות על תחושות הרגשות ומחלות . בדקה את התגובות הנרולוגיות שלי והפנתה אותי לסדרת בדיקות לפתרון הבעיה. תודה"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים
פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה