שלום
פורום כאבי ראש ומיגרנה
פרופ' שלומית יוסט-כץ
פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
שלום אייל 01/07/2012 | 09:03בן 27 כמעט,מזה שנה וחצי סובל מכאבי ראש בחלק שמאל-אחורי וקצת מעל,סיטי ו-MRI תקינים,בדיקות מסויימות ומישוש נירולוגי-הכל תקין.לאחר טיפול קצר בדיקור,נסיון עם אלטרולט,דפלפאט ואינדוביס-שום שיפור.הגעתי בשנית לרופא מומחה מסויים ושוב רשם לי להמשיך עם אינדוביס ואת השאר להחליף לקסנגיס(כנראה בגלל המתח והבעסה שאני שרוי עקב הכאבים שלא חולפים) וגם בקלוסל 10 -ז''א 3 תרופות ביחד,מאז לא לקחתי שום דבר (כמובן הורדתי בהדרגה) בתקווה לשיפור מעצמו-אך לא קרה.לסיכום-אין לי רצון לקחת 3 תרופות כאלה כל יום-האם יש עצה כלשהי-אני ממש סובל.והכאבים פשוט לא חולפים ולפעמים בלתי נסבל כבר..והעניין גורם גם למתח נפשי בנוסף שלא תורם נראה לי...לתשובה עניינית אודה.הוסף תגובה
אייל-המשךאייל 01/07/2012 | 09:07לעניות דעתי,גם לא תקין/מומלץ/בריא שראש יכאב ככה שנה וחצי והחלטתי שאני רוצה לטפל-אבל לא עוזר כלום,מה ניתן לעשות? שנית-האם תופעה כזו מוכרת לך והאם זה חולף מתישהו-איך אפשר לשמור על אופטימיות? ממש מדכא המצב הזההוסף תגובה
תשובת מומחה המשך דר' דניאל עובד 01/07/2012 | 20:52המלצתי לפנות למרפאת כאבי ראש. יש שלל טיפולים תרופתיים שלא ניסית, כולל דיקור רפואי. בהצלחה.הוסף תגובה
תגובהאייל 02/07/2012 | 10:22לצערי תשובתך לא ענתה לי כ''כ מרפאת כאבי ראש-מה שכתבתי לך זה אחרי פעמיים שם. שנית-לא ענית אם כאב כזה מסוכן/חולף לבד שלישית-אם לוקחים בקלוסל לבד בלי תרופה נוספת גם יכול לעזור? *מה ההבדל בין דיקור סיני לרפואי?הוסף תגובה
תשובת מומחה תגובה דר' דניאל עובד 04/07/2012 | 11:291) לא כתבת בתשובתך הראשונה שביקרת במרפאת כאבי ראש. 2) קשה לי לומר אם כאב הראש שלך מסוכן ללא התרשמות בעצמי מסוג כאב הראש והבדיקה הנוירולוגית. 3) יכול להקל, אבל לא במידה משמעותית בהצלחה.הוסף תגובה
לא מובןא 04/07/2012 | 13:09ד''ר-לא מבין למה לא מקבלים פה?תשובות לכל השאלות אם כבר עונים שאלתי פעמיים מה ההבדל בין דיקור סיני לרפואי?הוסף תגובה
תשובת מומחה לא מובן דר' דניאל עובד 06/07/2012 | 09:23דיקור רפואי מבוסס על הדיקור הסיני, אבל משלב טכניקות של רפואת כאב. השיטה מבוצעת רק ע"י רופא, ומציעה אך ורק טיפולים מבוססי עובדות (שהוכחו ע"י מחקרים רפואיים). בהצלחה.הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
נוירופיברומטוזיס
-
מיאסטניה גרביס
בדיקות קשורות
-
חומצה ולפרואית בדם
-
כספית בשתן
תרופות קשורות
-
פירידוסטיגמין
-
ארגוטאמין
מונחים קשורים
-
משפחות SMA ישראל
-
גירוי חשמלי של עצב דרך העור (TENS)
רופאים בתחום

ד"ר מוחמד הוארי נוירולוגיה
5 ( 12 חוות דעת )
"ד״ר הווארי רופא קשוב, סבלני ומקצועי - ממליצה עליו בחום:)"

ד"ר אייל הנדלר אורתופדיה
4.9 ( 9 חוות דעת )
"דר הנדלר מקצועי מאוד, מקסים, נעים, סבלני, קשוב לבעיות המטופל, לבבי. אפילו הפנתי את אמי ואחותי, ממליצה בחום"
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה