פורום כאבי ראש ומיגרנה - עמוד 168
פרופ' שלומית יוסט-כץ פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה. בוגרת ביה"ס לרפואה תל אביב. מומחית בנוירולוגיה ובנוירואונקולוגיה. התמקצעות בכאבי ראש. פירסמה מאמרים רבים בעיתונות מקצועית. מקבלת מטופלים בגבעת שמואל. פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה נוירולוגית בכירה במרכז הרפואי רבין (קמפוס בילינסון) ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה במרכז דוידוף לסרטן (אשר במרכז רפואי רבין). נוירו-אונקולוגיה הינו מקצוע העוסק בגידולי מערכת העצבים ובמכלול הבעיות הנוירולוגיות בקרב חולי סרטן. פרופ' שלומית יוסט-כץ נבחרה ע"י מרכז רפואי רבין ונסעה להתמחות על בת שנתיים וחצי בנוירו-אונקולוגיה במרכז הסרטן MD ANDERSON אשר הינו מרכז הסרטן הגדול ביותר בארצות הברית. במסגרת עבודתה כנוירו-אונקולוגית פרופ' יוסט מטפלת בחולים עם מגוון בעיות: * גידולי מוח ראשוניים * גידולי מוח משניים - גרורות * סיבוכים נוירולוגיים בקרב חולי סרטן הכוללים: נוירופתיות משנית לטיפול כימותרפי פרכוסים משנית לגרורות מוחיות תופעות לוואי נוירולוגיות כתוצאה מטיפול כימותרפי וקרינתי חסרים נוירולוגיים וכאב משנית לגרורות גרמיות (cord compression) אירועים תרומבואמבוליים תסמונות פרהנאופלסטיות בנוסף, פרופ' שלומית יוסט-כץ הינה רופאה בכירה במרפאה לכאב ראש בבית החולים בילינסון. במסגרת מרפאה זאת מטפלת בחולים עם כאבי ראש כגון: * מיגרנה * TENSION HEADACHE * CLUSTER HEADACH * כאבי פנים * HEMICRANIA CONTINUA * TRIGEMINAL NEURALGIA בנוסף לעיסוקיה העיקריים, ממשיכה פרופ' יוסט-כץ לעבוד כנוירולוגית כללית ומטפלת במגוון רחב של חולים עם בעיות נוירולוגיות שונות. פרופ' יוסט-כץ זוכה להערכה רבה מצד מטופליה.
כאב חד סיון 17/02/2015 | 15:53שלום, בסופ״ש האחרון סבלתי מעט בדקירות חדות בראש, צד שמאל מקדימה. שחלפו מהר. וכך גם ביום ראשון. היום בזמן הליכה רגילה בחוץ, פתאום הרגשתי מן דקרה חזקה באותו המקום, ואז שחרור שהתלווה במין סחרחורת ואי פוקוס בראייה... מי שהיה לידי לא שם לב שזה קרה, אבל אני רגשתי זאת בוודאות. אחרי מספר רגעים כאילו לא היה כלום. אני בת 33, בריאה, עושה ספורט ואוכלת בריא. לא מחפשת מחלות! אשמח לשמוע על ייעוץ והכוונה. תודה מראש, סיוןהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב חד ד"ר דניאל עובד 22/02/2015 | 12:00סיון שלום, קשה לומר ללא בדיקה נוירולוגית, כדאי לפנות לרופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
ריזלט וציפרמיל דריה 18/02/2015 | 10:49שלום, הבוקר הייתי אצל נוירלוגית אשר רשתה לי ריזלט לטיפול במיגרנה. היא יודעת שאני מטופלת בציפרמיל. בבית המרקחת כשקניתי את ריזלט, הרוקחת אמרה לי שהשילוב בין שני הכדורים יכול לגרום לתסמונת מסכנת חיים. מה לעשות? הרי הנוירולוגית יודעת על הרקע הרפואי שלי וגם שאלה במיוחד על הציפרמיל ועדיין רשמה לי ריזלט. האם לקחת את הכדור או לוותר עליו ולהקשיב לרוקחת? אשמח לתשובה מהירה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ריזלט וציפרמיל ד"ר דניאל עובד 22/02/2015 | 11:58אם מדובר במינונים נמוכים של שתי התרופות, ריזלט 10 מ"ג וציפרמיל 20 מ"ג, לא צריכה להיות בעיה...הוסף תגובה
טרטיגו א.א 18/02/2015 | 17:17ערב טוב! אני מאובחנת כבעלת הפרעות קשב וריכוז ונוטלת ריטלין. קיבלתי התקפת ורטיגו קשה. האם מותר ליטול בטיסטין כטיפול לורטיגו עם הריטלין? חייבת תשובה מידית, אני לפני מבחן. תודה מראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה ורטיגו ד"ר דניאל עובד 22/02/2015 | 11:57למיטב ידיעתי אין בעיההוסף תגובה
תחושה של שריפה בראש נא 19/02/2015 | 09:33שלום,ב3 שבועות האחרונים אני מרגישה תחושה של שריפה בראש בצד ימין משהו שבא והולך.אין לי כאבי ראשהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה תחושה של שריפה בראש ד"ר דניאל עובד 22/02/2015 | 11:55קשה לומר ללא בדיקה, יכול להיות שזה התקף של מיגרנה, כדאי לפנות לרופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
כאב ראש עם דופק שרי 22/02/2015 | 11:19שלום, כבר 3 שנים שאני סובלת מכאבי ראש ממש כרוניים, כאבים עם דופק בצד אחד של הראש הכאבים מגיעים לי עד העיניים ויורדים לחצי מהפנים. כאבי נוראי שמפריע לי בשגרה היומיומית האם אני צריכה לעשות סיטי?הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי ראש עם דופק ד"ר דניאל עובד 22/02/2015 | 11:54ככלל, כל מי שסובל תקופה ארוכה מכאבי ראש כרוניים, רצוי ביעבור בדיקת CT או MRI ראש....הוסף תגובה
טגרטול 200 מג האם גורם נזק חוה 13/02/2015 | 11:40שלום לך.אני בת 56 נוטלת את הכדור למעלה מעשור.בילדותי היו התקפי אפילפסיה קלים וובגרותי סוג של תופעות דומות.נוטלת בבוקר כדור 1 ובערב כדור וחצי.שאלתי: האם יש לכדור השפעה כלשהי לרעה על הגוף?למה אני שואלת?כי בשנתיים האחרונות אולי אפילו יותר אני סובלת מכאבים שונים/סוג של דלקת פעם בקרסול פעם בברך פעם ברגל פעם באצבעות הרגל.עלה בי החשש שאולי יש קשר בין נטילת התרופה לבעייה.אני עושה ב.דם מעת לעת.ניאורולוג בקושי פוגשת.טוב לי עם הכדור וחוששת להפסיק להשתמש בו.אודה לבדיקתך את הנושא ולקבלת תשובה.חוה.הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה דלקות וטגרטול ד"ר דניאל עובד 14/02/2015 | 15:34לא ידוע לי על קשר, אבל כדי לדווח ולהתייעץ עם חברת התרופות המשווקת את התרופההוסף תגובה
לחץ בראש שי 14/02/2015 | 13:20יש לי מדיי פעם לחץ בראש שאני מרגיש כאילו הראש כימעט מתפוצץ לכמ שניות הייתי אצל אף אוזן גרון והוא אמר שזה ורטיגו הוא נתן לי כדורים וזה חלף לשבוע עכשיו זה חזר שוב מדיי פעם אני מרגיש שאני רואה טלויזיה יש לי לחץ וסחרחורת ביחד לכמה שניות וזה חולףהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה לחץ בראש ד"ר דניאל עובד 14/02/2015 | 15:32כדאי להיבדק ע״י רופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש.הוסף תגובה
כאבי ראש במצח לילדה בת 13 אמא 11/02/2015 | 11:21ילדתי בת ה-13 סובלת מזה כחצי שנה מכאבי ראש יומיומיים באיזור המצח. בתחילה לא יחסתי חשיבות לתלונות ופטרתי במתן משכך כאבים (שלא תמיד עזר). כאבי הראש מתחילים משעות הבוקר לעיתים ממש כשהיא מתעוררת. בנוסף לבירור אצל רופא המשפחה. על איזה בדיקות אתה ממליץ והאם יש סיבה מתיאורים אלה להילחץ. תודה רבההוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאבי ראש לילדה בת 13 ד"ר דניאל עובד 11/02/2015 | 12:22הייתי בודק את הראייה ובלי שום קשר קובע תור אצל נוירולוג ילדים...הוסף תגובה
כאב ראש בצד ימין אורית 10/02/2015 | 14:31שלום רב, בימים האחרונים אני חווה כאבי ראש בצד ימין בלבדבחלק העליון של הראש, מעל האוזו והרקה, לפעמים הכאבים עמומים ולפעמים חדים יותר. אין לי תופעות אחרות מלבד כאב הראש שהוא מאוד מטריד את מנוחתי וכמובן גם חושבת על הגרוע מכל.. אשמח לעצתךהוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה כאב ראש בצד ימין ד"ר דניאל עובד 11/02/2015 | 11:08קשה לומר אורית, צריך לבדוק. כדאי לפנות לבדיקה אצל רופא נוירולוג או מרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
מגרנה קשה נינה 10/02/2015 | 23:03היי ד"ר, אני בת 24. מאובחנת מגיל 18 בערך במגרנה עם אאורה.(סובלת מגיל מאוד צעיר, בערך 12 ) בעבר ההתקפים היו 2-3 פעמים בשבוע, בשנתיים האחרונות זה עלה ל4 פעמים ולפעמים במצב קשה שאני מגיעה לבית חולים. בחודש האחרון יש לי כאב ראש שלא מרפה בצד שמאל, מאחורי העין. אני כבר 3 ימים בהתקף שהולך וחוזר, כאבים עד לרמה שאני מרגישה כמעט משותקת בצד שמאל של הפנים, קשה לי לדבר. כל תזוזה הכי קטנה של הראש אני מרגישה כאילו הראש שוקל 50 קילו. וכמובן, הדובדבן שבקצפת- לא מפסיקה להקיא, בחילות, סחרחורות והרגשה כאילו הרגע סיימתי ריצת מרתון (כל תופעות הלוואי נמשכות גם אחרי שהכאב נגמר) בנוסף,בעבר הייתי זוכרת טוב פרצופים, שמות, פרטים. לאחרונה אני לא מצליחה לזכור דברים פשוטים, מתחילה לכתוב עם המון שגיאות כתיב. אני במעקב אצל נוירולוג שלצערי לא נותן לי תשובות חוץ מ-"זה מגרנה תלמדי לחיות עם זה" . ועברתי אצל כמה נוירולגית שנתנו לי תרופה כרונית על בסיס יומי, החלפתי כמה סוגים שלא עזרו.... האם יש משהו נוסף שאני צריכה לנסות? לבדוק? אני מיואשת...הוסף תגובה
פתח בחלון חדש
תשובת מומחה מגרנה קשה ד"ר דניאל עובד 11/02/2015 | 11:07אני ממש לא מסכים עם האמירה שצריך לחיות עם זה. כדאי מאוד לפנות למרפאת כאבי ראש...הוסף תגובה
נושאים מרכזיים
מחלות קשורות
-
דלקת קרום המוח
-
היפוטוניה
בדיקות קשורות
-
אנטיגנים לויקוציטיים אנושיים HLA-DR-DQ
-
קובלט בדם
תרופות קשורות
-
אלטריפטאן
-
קלוראזפאט
מונחים קשורים
-
המגדלות
-
CBD קנאבידיול
רופאים בתחום

ד"ר טטיאנה ליבשיץ נוירולוגיה
4.9 ( 14 חוות דעת )
"השרות היה נעים, מקצועי וענייני. שמחתי והופתעתי לקבל כזה שרות…שכחנו שזה עוד קיים."

ד"ר שלמה כהן כירופרקטיקה
כרופא כירופרקט אני מעניק לכם כירופרקטיקה עדינה-טיפול הכי יעיל לפריצות דיסק ומפרקים אחרים בגוף
פורומים נוספים בתחום
פורוםכאבי ראש ומיגרנה
פורום כאבי ראש ומיגרנה מנוהל ע"י ד"ר שלומית יוסט-כץ, נוירולוגית בכירה ומנהלת היחידה לנוירו-אונקולוגיה בבלינסון. היכנסו עכשיו והתייעצו עם מומחה/ית!
לפורום כאבי ראש ומיגרנהפורוםטיפולי קנאביס בילדים
בפורום טיפולי קנאביס בילדים ניתן להתייעץ עם ד"ר ורוניקה צ'רנוחה, לשאול שאלות בתחום ולקבל תשובות מקצועיות, כמו גם להתרשם ממידע קודם. היכנסו עכשיו והתייעצו עם המומחה/ית!
לפורום טיפולי קנאביס בילדים

פרופ' שלומית יוסט-כץ
ד"ר ורוניקה צ'רנוחה