הטיפול הנכון בגודש באף
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

במהלך ההריון סבלתי מגודש אף, והתחלתי להשתמש בטיפות אף למיניהן. מאז חלפו כשבע וחצי שנים, ואיני מצליחה לנשום ללא שימוש קבוע בטיפות. האם ישנו תכשיר כלשהו שיכול לגמול אותי מטיפות אף? ניסיתי טיפות טבעיות, והן לא עזרו כלל.

תשובה:
התשובה היא כן, יש תכשירים בצורת ספריי ממשפחת הסטרואידים שאינם ממכרים, ואף יש להם בעלי אפקט תרפויטי לאלרגיה כרונית. תכשירים לדוגמא הם allegro, flixonase, nasonex. תוכלי לקרוא על כל אחת מן התרופות האלה באינדקס התרופות של אינפומד (על ידי לחיצה על שמותיהן בטקסט). אופן השימוש בתכשירים אלה הוא שתי התזות לכל נחיר פעמיים ביום. בהדרגה תוכלי לצמצם את מינון טיפות האף האחרות. בהצלחה. ד"ר שירי אורי - אינפומד