עברתי עקירה כירורגית בשן בינה . ביום העקירה התנפחה לי הלחי בצד העקירה וא
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

עברתי עקירה כירורגית בשן בינה . ביום העקירה התנפחה לי הלחי בצד העקירה ואושפזתי ל- 4 ימים בבית חולים לצורך ניקוז. האם היה משהו לא כשורה בעקירה או שאני אלרגית ? אני פוחדת לעשות עקירה נוספת.

תשובה:
כבכל פעולה רפואית הנעשית, ישנם סיבוכים שעלולים להתרחש. הנפיחות שהתרחשה אצלך עלולה לקרות והינה סיבוך סביר. אין ללמוד מהאירוע הספציפי לגבי המשך ביצוע שאר העקירות - הסירי חשש מליבך, אם כי הסיכוי לסיבוכים תמיד קיים. ד"ר מיכאל אבא