בירור סיבות לעייפות כרונית
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 33. לפני כשנה התחלתי לסבול מעייפות כרונית ומהזעה רצינית בלילה. בדיקות הדם היו תקינות, למעט רמת כולסטרול גבוהה אף על פי שאני לא שמנה. יש לי שחלות פוליציסטיות ואני מאובחנת כ- ADD עם STM (זיכרון) בעייתי. האם זה קשור לאחד מהם? האם עלי לעשות בדיקו

תשובה:
הבעיות שציינת שאת סובלת מהן אינן קשורות באופן ישיר לעייפות כרונית או להזעה בלילות. לא ציינת אם את משתמשת בתרופות כלשהן. אם כן, תרופות יכולות לגרום לתופעות לוואי אלו ויש לבדוק את הנושא. אם את לא מטופלת, יש לערוך בדיקות נוספות אצל רופא המשפחה כדי להגיע לשורש הבעיה. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד