דלג לתוכן

שאלה

אני מטופלת בפריזמה כבר כמה חודשים עם הפסקה באמצע של כחודש. רציתי לדעת איך אפשר לקבוע אם התרופה עוזרת או לא. אני לא יודעת אם אני מרגישה שיפור או לא.

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 03/01/2005 תאריך עדכון: 26/09/2013
1 דקות קריאה

תשובה:

השיפור אמור להופיע תוך מספר שבועות, והוא בהתאם לתסמינים שקדמו לנטילת התרופה. אם התרופה נלקחה בעקבות דיכאון, הרי שקודם כל יש שיפור בתיאבון, במידת החיוניות, בריכוז, ואח"כ שיפור במצב הרוח. אני מציעה להתייעץ עם המטפלים שלך אם התגובה מספקת ויש שיפור, או שיש לשנות משהו או להוסיף במינון.

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר שלומי ברק
ד"ר שלומי ברק יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר מודי נפתלי
ד"ר מודי נפתלי עיניים
ד"ר מרעי כבהה
ד"ר מרעי כבהה רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו