איך להתמודד עם הערות חסרות רגישות לגבי סרטן השד?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

איך להתמודד עם הערות חסרות רגישות לגבי סרטן השד?

תשובה:

כדאי שתכיני את עצמך. לא משנה כמה נפלאים חברייך, בני משפחתך ועמיתייך לעבודה, תמיד יהיו ביניהם כאלה שיאמרו דברים שירתיחו אותך.

תארי לך שתריסר אנשים ביום אומרים "את נראית נהדר" כשהם רואים אותך. (מצחיק איך זה לא קורה כשאת לא חולה).

תארי לך ששואלים אותך שוב ושוב: “איך את מרגישה?”

ואז, כמובן, יש את הקרוב או החבר שיאמרו בשיא הרצינות: “כמה זמן נשאר לך?”

אל תצחקי. נשים רבות הסובלות מסרטן השד שמעו את המשפטים הללו.

התמודדי עמם בדרך הנראית לך הולמת. השמיעי הערה מתחכמת. או שפשוט תאמרי "אין לך מושג כמה חסר רגישות זה נשמע". אל תדאגי יותר מדי לנימוס. זכרי, הגולם חסר הרגישות הוא מן הסתם אדם שאכפת לו ממך. אז השתמשי ברגע הלא נעים כדי לחנך אותו, או אותה. כולנו נודה לך על כך.