דלג לתוכן

שאלה

אני נוטלת מזה שנים כדור ליום של flutine20 וכעת הוחלט יחד עם הפסיכיאטר שלי להחליפו בכדור ליום של recital 20 .שאלתי היא האם הפלוטין יכול לגרום בעיות בחשק המיני ? אני נוטלת עוד סוגי תרופות ללחץ דם וסוכרת. האם הם יכולים להיות הסיבה, היות וזו תופעה יחסית חדשה שלא הייתה קודם.

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/09/2004
1 דקות קריאה

תשובה:

לפלוטין (Fluoxetine) יש בהחלט תופעת לוואי מוכרת של ירידה בחשק המיני והפרעה בהגעה לאורגזמה בנשים. רסיטל או ציפראמיל היא תרופה חדשה יותר, שאמורות להיות לה פחות תופעות לוואי מסוג זה.
רופאים בתחום
ד"ר סטיבן שיינר
ד"ר סטיבן שיינר רפואת כאב
ד"ר רחל מאור
ד"ר רחל מאור פסיכיאטריה ילדים ונוער
ד"ר ישראל הנדלר
ד"ר ישראל הנדלר יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו