דלג לתוכן

שימוש בדופסטון לדחיית המחזור

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 10/11/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בת 32. כל חודש המחזור שלי מקדים בשבוע. הרופא שלי נתן לי דופסטון כדי לדחות את המחזור בחודש של החתונה שלי. רציתי לדעת כמה זמן אחרי סיום המחזור עלי להתחיל לקחת את הדופסטון. הרופא אמר לי לקחת את הכדור פעמיים ביום כשבוע לפני תאריך החתונה ואחרי, אבל המחזור מקדים כל חודש בשבוע.

תשובה:

דופסטון הוא הורמון סינתטי הדומה לפרוגסטרון ומשמש כטיפול בבעיות שבהן יש חוסר בפרוגסטרון, כגון בעיות וסת, אנדומטריוזיס, תסמונת קדם-וסתית, הפלות חוזרות ובעיות פוריות. במקרים מסוימים דופסטון מסייע לדחיית המחזור כטיפול זמני חד-פעמי. תוכלי לקרוא עוד באינדקס התרופות: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=481

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
ד"ר איאד גאדאללה- מרפאה לשיניים ורפואה אסתטית
ד"ר איאד גאדאללה- מרפאה לשיניים ורפואה אסתטית רפואת שיניים
פרופ' מנחם (מני) אלקלעי
פרופ' מנחם (מני) אלקלעי יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר ולדימיר גולדמן
ד"ר ולדימיר גולדמן אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו