מחזור לא סדיר
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 20/10/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני לא מקבלת מחזור כבר תקופה ארוכה - כחצי שנה (אני בת 14), וגם לפני כן המחזור לא היה סדיר. לדעתי אני אוכלת נכון ואף מקפידה על תזונה ופעילות גופנית. אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

תשובה:
מהתיאור שלך עולה כי אין לך עדיין ביוצים סדירים. את צריכה לגשת לרופא נשים על מנת שיקח ממך אנמנזה מסודרת לגבי ההתפתחות שלך ויבצע את הבירור הדרוש.