זמן מחצית החיים של טראמאדקס
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/10/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

כמה זמן לוקח לטראמאדקס להיעלם מן הגוף כך שלא יתגלה בבדיקות שתן לגילוי סמים?

תשובה:
הפרשת הטראמאדקס מהגוף היא ברובה דרך הכליות. זמן מחצית החיים ליציאת החומר מהגוף הוא כחמש-שש שעות. אם מדובר בגלולה בשחרור מושהה, זמן מחצית החיים של נחומר הוא עד 9 שעות. שים לב כי מדובר על זמן מחצית חיים, מה שאומר שהחומר ממשיך להיות מופרש גם אחר כך מהגוף, אבל בכמויות נמוכות בהרבה. לא ידוע לי בדיוק תוך כמה זמן הוא מגיע לרמה כזאת, שהוא נעלם לחלוטין בבדיקות. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד