דלג לתוכן

אני בן 74. אחרי טיפול של שבועיים ויותר באנטיביוטיקה דרך הווריד בגלל היסטוריה של דלקות בשלפוחית השתן, כעת אני צרוד, וזה לא עובר לי. מה יכולה להיות הסיבה? צרידות נובעת בדרך כלל מבעייה במיתרי הקול, שי

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 03/06/2008 תאריך עדכון: 27/09/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בן 74. אחרי טיפול של שבועיים ויותר באנטיביוטיקה דרך הווריד בגלל היסטוריה של דלקות בשלפוחית השתן, כעת אני צרוד, וזה לא עובר לי. מה יכולה להיות הסיבה? צרידות נובעת בדרך כלל מבעייה במיתרי הקול, שיכולה להיות התעבות שלהם, צמיחת יבלת עליהם, או שיתוק

תשובה:

מומחה במחלות זיהומיות
רופאים בתחום
ד"ר יריב רוזנבוים
ד"ר יריב רוזנבוים יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
ד"ר יואב ירון
ד"ר יואב ירון רפואת שיניים
ד"ר אריה מרקוביץ
ד"ר אריה מרקוביץ עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו